canm 50 tane daha eklermisin..
bide 4400 oldugunda kalanını ben okuyım canm sen tamam dersin
canm 500 tane daha eklermisin...
sana bunula ve öncekilerle benm sölediklerim toplam 710 tane oldu canm
canm 100 daha yazarmısıncanım şuan seninkilerle birlikte toplamda 2760 oldu.
merhaba bende yenicik tazecik hamişim salı doktora gidecemmm bene ekimde doğurcam galibaaa
canm 100 daha yazarmısın
tamm canm 4400de bırakırız ben tamamlarım..cok saolun hepiniz..yazdım canm.3060 oldu arkadaşım
tamm canm 4400de bırakırız ben tamamlarım..cok saolun hepiniz..
tamm canm o yüzden salı akşamı yapayım diyorum duamı canmcanım bi çoğu aldı ama tamamlamadı sanırsam henüz tamamlandığında sen okur duanı öle yaparsın
canm benm güzel dileklerin duan için Allah razı olsun..herkese iyi akşamlar kızlar,
bende nfy için tefriciye okuyabilirm. inşallah faydası olur ve bir mucize gerçekleşir.bu kadar insan birleşip onun için dua okuyosak o da belki annesine tutunma kararı verir.
bana da 100 tane yazabilirsiniz.bitince yine yazarım burdan.şimdi başlıyorum
canm yok hiç bişeyim yok hiç bi agrım yok arada kasıgıma hafif agrı giriyo ama oda hep vardı bulantım sabahları hafif var..kanama leke yok umudumu kaybetmek istemiyorum %1 ihtimalde olsa bebeğim için perşembeyi veya kanamam olmasını beklicem ancak ozaman umudmu keserim.. Allah razı olsun hepinizden.. ben topiğe girmeden ben yokken başlatmıssınız Allah ne muradınız varsa tez zamanda versin inş..nfy'cim umudunu kaybetme benim annemde düşük yapmış acılar içinde kıvranmış genelde de böyle oluyormuş sende hiç bi belirti yok inşallah meleğin senle kalır canım .100tane daha ekleyin listenize selametle
canım öncelikle saol duan için.. adım nafiye..arkadaşlar bende 50 tane okumak istiyorum ama okumadan niyet etmek için bişeyler okuyomusunuz şu kişinin adına gibi? cevap verirseniz hemen başlayayım bende bitirince yazarım
arkadaşlar bende ekimde bebeğimi kucağıma alacağım rabbim nasip ederse... benim ilk bebeğim olacak ama daha önce düşüklerim oldu.. çok şükür ki bu sefer bebeğimin sağlığı yerinde.. size bir sorum olacak ben aşırı derecede mide bulantısıyla uğraşıyorum gününmün yarısı banyoda geçiyor sürekli kusuyorum içimde birşey kalmıyor ama hala kusuyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı bi çare bulabilen var mı?
tamam canm saol Allah razı olsun sanada 250 yazar sezen arkadaşım çok saolunnnfy için banada 250 yazın inşallahhhh rabbim dualarımızı geri çevirmez
arkadaşlar bende 50 tane okumak istiyorum ama okumadan niyet etmek için bişeyler okuyomusunuz şu kişinin adına gibi? cevap verirseniz hemen başlayayım bende bitirince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?