2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canm 500 tane daha eklermisin...
sana bunula ve öncekilerle benm sölediklerim toplam 710 tane oldu canm

herkese iyi akşamlar kızlar,

bende nfy için tefriciye okuyabilirm. inşallah faydası olur ve bir mucize gerçekleşir.bu kadar insan birleşip onun için dua okuyosak o da belki annesine tutunma kararı verir.
bana da 100 tane yazabilirsiniz.bitince yine yazarım burdan.şimdi başlıyorum

canm benm güzel dileklerin duan için Allah razı olsun..
çok küçükte olsa içimde oldugunu bildiğim sürece umudum var canm inş. yavrum ayrılmaz benden.. hepinizden Allah razı olsunnn

nfy'cim umudunu kaybetme benim annemde düşük yapmış acılar içinde kıvranmış genelde de böyle oluyormuş sende hiç bi belirti yok inşallah meleğin senle kalır canım .100tane daha ekleyin listenize selametle

arkadaşlar bende 50 tane okumak istiyorum ama okumadan niyet etmek için bişeyler okuyomusunuz şu kişinin adına gibi? cevap verirseniz hemen başlayayım bende bitirince yazarım

canm yok hiç bişeyim yok hiç bi agrım yok arada kasıgıma hafif agrı giriyo ama oda hep vardı bulantım sabahları hafif var..kanama leke yok umudumu kaybetmek istemiyorum %1 ihtimalde olsa bebeğim için perşembeyi veya kanamam olmasını beklicem ancak ozaman umudmu keserim.. Allah razı olsun hepinizden.. ben topiğe girmeden ben yokken başlatmıssınız Allah ne muradınız varsa tez zamanda versin inş..

arkadaşlar bende 50 tane okumak istiyorum ama okumadan niyet etmek için bişeyler okuyomusunuz şu kişinin adına gibi? cevap verirseniz hemen başlayayım bende bitirince yazarım
canım öncelikle saol duan için.. adım nafiye..
baslangıc duasını sezen arkadaşımız yapmıs.. sen duanı okuduktan sonra bebeğimin benmle kalması için duanı ekleyeceksin sadece..abdestli olma sartı yok..

arkadaşlar bende ekimde bebeğimi kucağıma alacağım rabbim nasip ederse... benim ilk bebeğim olacak ama daha önce düşüklerim oldu.. çok şükür ki bu sefer bebeğimin sağlığı yerinde.. size bir sorum olacak ben aşırı derecede mide bulantısıyla uğraşıyorum gününmün yarısı banyoda geçiyor sürekli kusuyorum içimde birşey kalmıyor ama hala kusuyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı bi çare bulabilen var mı?

inşallah sağlıkla kucağınada alırsın.bende berbatım ne yaptıysam çare olmuyor kaç gündür yemek yiyemedim açlıktan ölücem artık.çıkarmanın yanı sıra sürekli öğürmek ne kadar zormuş ya :

tamamdır ben okudum Allahım kabul etsin senin için herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…