canm benm güzel dileklerin duan için Allah razı olsun..
çok küçükte olsa içimde oldugunu bildiğim sürece umudum var canm inş. yavrum ayrılmaz benden.. hepinizden Allah razı olsunnn
saol canm sezen gelsin konuşacağım benm hesabıma göre onun dediği yerden itibaren 1250tane ben topladım o 3060 da kalmıstı sanırım.. gerisinide kendim tamamlarım canm..herkesten Allah razı olsun desteğin içinde saol canm umarım hayırlı habelerle karşılasırım..karşılasamazsamda hakkımda hayırlısı deyip kendimi avutmaya calışırım canm..canım benim allah senden de razı olsun. ne demek keşeke elimizden başka bişi de gelebilse.
bende 100 tane okudum nafiye.rabbim birbirini tanımasa da bi kişi ve küçük bi yavru için karşılıksız dua okuyan bu kadar insanın açılan ellerini geri çevirmez inşallah.
yine de herşeyin hayırlısı bitanem.sen moralini yüksek tutmaya çalış.
sezen arkadaşım notun arasına 100 tane tamamlandı yazabilirsin benim adıma.
emeği geçen herkesten allah razı olsun arkadaşlar.
kolay gelsin
canm benm güzel dileklerin duan için Allah razı olsun..
çok küçükte olsa içimde oldugunu bildiğim sürece umudum var canm inş. yavrum ayrılmaz benden.. hepinizden Allah razı olsunnn
saol canm sezen gelsin konuşacağım benm hesabıma göre onun dediği yerden itibaren 1250tane ben topladım o 3060 da kalmıstı sanırım.. gerisinide kendim tamamlarım canm..herkesten Allah razı olsun desteğin içinde saol canm umarım hayırlı habelerle karşılasırım..karşılasamazsamda hakkımda hayırlısı deyip kendimi avutmaya calışırım canm..
Rabbim kimseyi bu durumlara düşürmesin..
heleki tüp bebek yaptırdıktan sonra bu durumlara hiç düşürmesin çünkü ozaman daha zor oluyo canm
inş. canm benm inş. kendimi kötüyede alıstırdım iyiyede hatta ii olursa dediğim gibi mucize olacakAllahtan umut kesilmez tatlım. ama yıne de kötü haber olursa da rabbime sığın yine.
eminim çok daha güzel bi şekilde evlat sahibi olucaksın allahın izniyle
canm bu dua diyelim 4444den fazla, okuyanlar sayıları karıstırdı farkeden bişey olurmuki bilgin varmı
tamm canm Allah razı olsun inş. duyar Rabbim sesimizicanım ben 50 tane demiştim okudum Allah içindeki sese kulak vesin bebeğini sana bağışlasın.
tamm canm bi öğreni ver sana zahmetbimiyorum ama kayınpederimden bi öğreneym canım du
canm bu dua diyelim 4444den fazla, okuyanlar sayıları karıstırdı farkeden bişey olurmuki bilgin varmı
bimiyorum ama kayınpederimden bi öğreneym canım du
canm okuyacagm diyen herkes okursa 4415 yapıyo üstünüde ben tamamlayacagım.. teyzemin kızı 1-2 tane karıstırdım galiba dedide ondan sordum canm.. onu ne yapsakki??
canm okuyacagm diyen herkes okursa 4415 yapıyo üstünüde ben tamamlayacagım.. teyzemin kızı 1-2 tane karıstırdım galiba dedide ondan sordum canm.. onu ne yapsakki??
tamm canm saol.. inş. sezene baska veren olmazcanım bende 10 tane fazladan okumuştum her ihtimale karşı toplanmazsa diye ama sen maşallah toplamış 4425 oluyor emi ona göre oku yanlış olmasın aman
tamm canm saol.. inş. sezene baska veren olmaz
tmm canm bakalım nolacakinşallah fazladan kendi çevresinde felan okutmamıştır burdan okuyan herkes yazsın ki tam rakam görelim yanlış eksik fazla olmasın inşallah rabbim hayırlısıyla kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?