2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar benm hesaplamalarıma göre tefriciyenin bitmesine cok az kaldı gerisinide ben tamamlayacagım.. hepinizden Allah razı olsun.. Rabbim meleklerimizi bize bagıslasın inş..
isteyen hekesede tez zamanda evlat versin..
tekrar tekrar Allah razı olsun hepinizden

canm benm güzel dileklerin duan için Allah razı olsun..
çok küçükte olsa içimde oldugunu bildiğim sürece umudum var canm inş. yavrum ayrılmaz benden.. hepinizden Allah razı olsunnn

canım benim allah senden de razı olsun. ne demek keşeke elimizden başka bişi de gelebilse.
bende 100 tane okudum nafiye.rabbim birbirini tanımasa da bi kişi ve küçük bi yavru için karşılıksız dua okuyan bu kadar insanın açılan ellerini geri çevirmez inşallah.
yine de herşeyin hayırlısı bitanem.sen moralini yüksek tutmaya çalış.

sezen arkadaşım notun arasına 100 tane tamamlandı yazabilirsin benim adıma.

emeği geçen herkesten allah razı olsun arkadaşlar.

kolay gelsin

saol canm sezen gelsin konuşacağım benm hesabıma göre onun dediği yerden itibaren 1250tane ben topladım o 3060 da kalmıstı sanırım.. gerisinide kendim tamamlarım canm..herkesten Allah razı olsun desteğin içinde saol canm umarım hayırlı habelerle karşılasırım..karşılasamazsamda hakkımda hayırlısı deyip kendimi avutmaya calışırım canm..
Rabbim kimseyi bu durumlara düşürmesin..
heleki tüp bebek yaptırdıktan sonra bu durumlara hiç düşürmesin çünkü ozaman daha zor oluyo canm

canm bu dua diyelim 4444den fazla, okuyanlar sayıları karıstırdı farkeden bişey olurmuki bilgin varmı

canm benm güzel dileklerin duan için Allah razı olsun..
çok küçükte olsa içimde oldugunu bildiğim sürece umudum var canm inş. yavrum ayrılmaz benden.. hepinizden Allah razı olsunnn

Allahtan umut kesilmez tatlım. ama yıne de kötü haber olursa da rabbime sığın yine.
eminim çok daha güzel bi şekilde evlat sahibi olucaksın allahın izniyle

Allahtan umut kesilmez tatlım. ama yıne de kötü haber olursa da rabbime sığın yine.
eminim çok daha güzel bi şekilde evlat sahibi olucaksın allahın izniyle
inş. canm benm inş. kendimi kötüyede alıstırdım iyiyede hatta ii olursa dediğim gibi mucize olacak

canm bu dua diyelim 4444den fazla, okuyanlar sayıları karıstırdı farkeden bişey olurmuki bilgin varmı

bimiyorum ama kayınpederimden bi öğreneym canım du

canım ne eksik ne fazla tam 4444 olması lazımmış.sen emin olanlardan topla eğer eksikse yine tamamlarız.
ben net 100 tane okudum.her yaptığımı yazdım.bu duanın anahtarı 4444 kez okunmasıymış.1 tane eksik 1 tane fazla olmamalıymış

canm okuyacagm diyen herkes okursa 4415 yapıyo üstünüde ben tamamlayacagım.. teyzemin kızı 1-2 tane karıstırdım galiba dedide ondan sordum canm.. onu ne yapsakki??

kılar bende okudum bitirdim ama ben 110 tane okumuştum ona göre fazla olmasında

100 demiştimde üstüne 10 tane daha okumuştum iyikide girdim fazla olmuyormuş galiba

canm okuyacagm diyen herkes okursa 4415 yapıyo üstünüde ben tamamlayacagım.. teyzemin kızı 1-2 tane karıstırdım galiba dedide ondan sordum canm.. onu ne yapsakki??

bir iki tane fazla mı saymış eksik mi ona göre tamamlarsın yada sen daha az okursun?

canım bende 10 tane fazladan okumuştum her ihtimale karşı toplanmazsa diye ama sen maşallah toplamış 4425 oluyor emi ona göre oku yanlış olmasın aman

tamm canm saol.. inş. sezene baska veren olmaz

inşallah fazladan kendi çevresinde felan okutmamıştır burdan okuyan herkes yazsın ki tam rakam görelim yanlış eksik fazla olmasın inşallah rabbim hayırlısıyla kabul eder

canm diyelimki tefriciyeler cok oldu ben kalanlarla bi 4444 daha yapsam olur herhalde dimi ne olacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…