canm diyelimki tefriciyeler cok oldu ben kalanlarla bi 4444 daha yapsam olur herhalde dimi ne olacakki
canm ikinciye baslarsam zaten eksik kalacak o zaman haber veririm sana sezenle bi konusalımda cok saol şimdidenyapabilirsen olur tabiki neden olmasın duanın zararı olmaz 1 kere yapılacak diye yazmıyor hiçbir kitapta oku sen eğer eksik kalırda yetişemezsen söyle yardım ederim ben seve seve
canm bebek geçen haftadan bu yana cok fazla gelişmemiş o yüzden kalp atımları duyulmadı..
canm okuyacagm diyen herkes okursa 4415 yapıyo üstünüde ben tamamlayacagım.. teyzemin kızı 1-2 tane karıstırdım galiba dedide ondan sordum canm.. onu ne yapsakki??
canm diyelimki tefriciyeler cok oldu ben kalanlarla bi 4444 daha yapsam olur herhalde dimi ne olacakki
tatlımmm demek istediğini o kadar iyi anlıyorumki..keşke senin gibi geç döllenme ihtimalim olsa canm ama tüp bebekte böyle bişey söz konusu değil o yüzden kalp atışlarını duymak için umudum çok az..ama yinede bebeğim içimden alınmadıgı sürece umudumu yitirmicemarkadaşım benim bebeğime de aynısını dedi doktor kesesine göre çok küçük gelişmemiş dedi geçen cumartesiBebeğe şans verelim bir hafta dedi dün gittik bebeğin kalp atışını duyduk bebişimz 6+5 günlük olmuş:)Doktorlara bakma canım sen inşallah Allah seninde yüzünü güldürecek...Benim bebek geç döllenme olduğundan bunu anlayamadılar son adete göre 8 haftalık demşti..
hmm tamm canm duruma göre artk sezenle konuşup belki 2.ye baslarımtabiki olur tatlım. onda zarar yok
önemli olan tek seferde 4444 olması imiş.
canm ikinciye baslarsam zaten eksik kalacak o zaman haber veririm sana sezenle bi konusalımda cok saol şimdiden
haber veririm tabi canm cok saolun...bende okurum tatlım mutlaka haber ver. bak senin durumunda bi arkadaş daha varmış yazmış
inşallah sendende bu haberi alırız nafiyecim.bana bile umut oldu arkadasın sölediği, cok sevindim.
gebeliği sonlandırmakmı dedin canım??kızlar bana da dua edin tsh degerim 7,22 çıktı ve doktor tiroidlerimin yavas çalıştıgınnı söledi ilaca başlattı 7. hafta içindeyim ben,tiroid eksikliginde bebegin gelişimi olumsuz etkileniyormuş çok korkuyorum,gebeligi sonlandırmak geliyo aklıma bile bile lades öbür türlüsü napıcam lutfen fikir verin
canm beni soruyosan bende troid problemi yok ama bunu yasayan bildiğim cok insan var hatta bu topiktede bi kaç arkadaş vardı..bence aldırmayı düşünmeden önce dr unla bi konus yapılabileceklericnm sen ne zaman ilaca başladın ben böyle bi sorunum oldugunu bilmiyodum persembe gunu ögrendim ve 50 mg eutrhox başlandı
ben iyi kötü herşeyi düşünmeni ama yiende bebeğine zarar vermemeni dilerim canm..kadın dogumcum,dahiliyeci ve aile hekimim aynı görüşte ilaç kullandıgın surece risk yok diyorlar hatta aile hekimim anlasılmayacak derecede iyimser tekrar salı gunu tsh ölçülecek insallah normal degere düşer de rahat nefes alırım ama çok zor olasılıkları özellikle de kötüsünü düşünmeden duramıyo insan
canm mesaj 10 dk da bir atılıyo musaitsen burdan konusalım..nafiyee cnm msj da yanlış yazmışım sana sayıyı.şimdi hesap makinesiyle hesapladım son okunanlarda dahil 3870 tam canm.senin msjdakileride ekledim
canım benim haklısın tabii,bak içok kötü hisssettim şimdi Allahın izniyle bebeginin gelişimini burdan takip edicez gönlünü ferah tutacaksın kötüsünü düşünmek yok birlikte atlatıcaz bunları sana da kendime de diyorum bunlarıben iyi kötü herşeyi düşünmeni ama yiende bebeğine zarar vermemeni dilerim canm..
bak bana belki okumuşsundur geçmişi bebeğimin çok küçük umudu var yasamak için yada belkide içimde yasamıyo suanda ama onun herseyi için ufacık kalp atısı için burda ne acılar cekiyorum bilemezsin canm..o yüzden o evlat hala seniinleyse bunun kıymetini bil canm
canm mesaj 10 dk da bir atılıyo musaitsen burdan konusalım..
sen en son çıkarken 3060 demiştin dimi canm..
ben sana attıgım mesajlardan bi kaçını silmişim o mesajlarda toplam kaçtane var canm..bide sey sormuştum ya 3060dan sonra 100 daha ekledinmi diye sanırım onu eklemedin canm..
canm senin okunacak diye eklediklerinden benm listemde olanları çıkartırmısın..ben 3060 dedikten sonra senden hiç eklemedim ondan öncede senin yazdıkların toplam 860dı.canım akşam okudum diyen bikaç arkadaşı zaten ben gündüzden eklemiştim.okuyacam şu sayıyı diyeni hemen ekledim.okudum diyenleri sen tekrar eklemişsin oyüzden okadar okunmadı.tam tamına şuan 3870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?