2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canm sen 3060 deyipçıktıktan sonra
arkadaşım 100
afyo 100
asell51 100
hidroje 50
jhilmil 250
kabakçiçeği 100
umut 50
su 50
ozim 50
arkadaşlarım 400 okudu canm

ben afyo asell hidroje hilmil bunları eklemiştim diğerlerinide eklersek 4520 yapıyor.eğer sevdalinka,neslihan ve ilknuray arkadaşlarımız tamamlamadıysa eksik okusunlar.çünki sevdalinka ve neslihan 500 er tane okuruz demişlerdi.ilknurayda 250 demişti.inş bitirmeden görürürz onları

canım yüreğini ferah tut benimde fshım 4,70 çıkmıştı hamilelikten 1 ay önce istemişti doktorum bu testi 2,50 nin altına düşürmelisin bebeğin gelişimi için demişti,ama bu verdikleri troid ilacları o kadar etkiliki hemen düşürüyo fshı o yüzden merak etme sende çok erken öğrenmişsin ve tedaviye başlamışsın .

canım inşallah troitimizi düşürürüz normal seviyesine getiririz. ben de salı çarşamba gitmeyi düşünüyorum. çünkü 75gr lık içiyorum günde. yalnız hala karar veremedim zekai tarık diye düşünüyorum ama sanırım erda arkadaşımızın bir arkadaşı ulusta çalışıyormuş acaba oraya mı gitsem.. bilemedim.. yani başka bir devlet hastanesine de gitmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar birşey soracağım bu ayda hangi balıklar mevsimi ve hangi balıkları hamileler için önerdi drunuz.. bana balık dedi sadece..
ben şimdi bir siteye baktım.

Şubat Kalkan mevsimi başlangıcı (Mayıs ayı sonuna kadar devam eder). Tekir, Gümüşbalığı ve Kefal tavsiye edilir.

Mart Kefal, levrek ve kalkanın en lezzetli zamanıdır. Tekir ve Gümüşbalığı tüketilebilir. Lüfer ve Palamut tavada pişirelibilir

cnm sen ne zaman ilaca başladın ben böyle bi sorunum oldugunu bilmiyodum persembe gunu ögrendim ve 50 mg eutrhox başlandı

böyle düşünmene hiç gerek yok canım. bende de hipotiroidi çıktı tsh yüksek. dr ilaca başlattı. bugün başladım bende. ilk 3 ayda değerleri 2.5 e düşürmek önemli olan, sende öğrenmişsin geç olmadan ne güzel. ilaçlarını kullan aylık kontrollerini yaptır sorun olmaz allahın izniyle

ben bendekileri yazayım sana şimdi
aereninannesi=200
ben=400 +
neslihan=500
3_sevdalinka_3=500
ilknuray=250
gülücük=100 +
nurcan odtü=100+
mahtuana=110+
cupcake=50+
nfy=860+300
afyo=100+
asell=100
hidroje=50
jhilmil=250
kabakçiçeği=100
umut=50
su=50
ozim=50
senin arkadaşların=400 bi söyledin 100 bi söyledin demi.yanına + koyduklarım kesin okunmuş olanlar.

Son düzenleme:
tamm canm afyo asel hidrojel jhilmil i çıkartıktan sonra
benm diğer dediklerimi ekleyelim madem canm
kabak çiçeği --100-----3160
umut81-------50------3210
su1838-------50-----3260
ozim84-------50-----3310
arkadaşım----100----3410
arkadaşım----400---3810 oldu
mahtuana 100 okuyacagm demiş ama 110 okumuş canm onuda eklersek 3820 oluyo..
şimdi bi arkaşadım da 108 tane okumuş 3928 yapıyo canm
benm hesabıma göre bunlar dışında sana baska ekleten oldumu
4520 nasıl çıktı onu anlayamadımda??:44::44:

canım ben dr a gebelik öncesi gittim. o zaman 15çıkmıştı.. dr a o zaman çocuğu tedaviden sonra başlayım dedim.kızdı sorun yok dedi. sadece kullan yeter dedi. bir hafta çeyrek içtim sonra yarım bir ay sonunda 9 a düşüktü sonra hamile olmamla birlikte 1 tane içtim 8.22 ye düştü.

yani evet hızlı düşüyor ama ikinci ay niye öyle oldu anlamadım. acaba hamileliğimin etkisiyle mi oldu bilmiyorum.

canm evet arkadaşlarım 500 okudu şimdi biri daha arayıp 108 okudum dedi 608 oldu
ben şu 860 +300 dediğini anlamadım canm??

bak şimdi kafalarımız sanırım benm yüzümden karıstı sen benm dediklerimi hiç saymadan mahtuananın 10 fazla okuduguyla beraber sadece senin kendi dediklerini ve bu topiktekileri ekle bende diğer topikteki dediklerimi ekleyeyim olurmu canm..
hakkını helal et cok ugrastırdım kafam karısık tam anlayamıyrum

Son düzenleme:

tamam canm ben sadece bizim topiktekileri toplayayım.860 senin diğer topikten toplananlar sonra yinee 100 bi 200 bi söyledin

tamam canm ben sadece bizim topiktekileri toplayayım.860 senin diğer topikten toplananlar sonra yinee 100 bi 200 bi söyledin
canm sadece bizim topiktekileri topla benm dediklerimi hiç karıştırma şimdi bende benm kagıda yazdıkları toplayıp sana söylicem..tekrar kusura bakma hakkını helal et.. fazla olursada 2. ye tamamlayayım diyorum arkadaşım

evet canım hamilelikte tetikliyomuş tiroidi ve daha fazla ilaca ihtiyacımız varmış sen kaçlık ilaç alıyosun? ben 25mg haftaiçi 1 haftasonu 2 alıyorum dün ölçtürdüm 2,30 çıktı bu seviyede tutmam gerekiyo heray ölçtürmemi istedi dr.

canm 10-15 dk sonra işten çıkacağm acele yazarsan sevinirim..

canm benm sana söylediklerimin hepsi 1518 yapıyor..

canım kabak çiçeği,umut,su,ozim bunlar senin arkadaşların mı canım ben bunları görmedim.bunlar hariç benim toplam2710 .canım hakkım helal olsun.sen bebeğine kavuşta ben sabahlara kadar yine hesap kitap yaparım.eğer bu saydığım isimleride eklersem bana 2960 yapıo yoksa sadece benim eklediklerim 2710

herkese ii geceler arkaddaşlar hepinizden Allah razı olsun..
sezencim canm cıkmam lazım se bana mesaj atarsın artk bende toplam 1518 tane var sabahtan beri sana dediklerimle beraber sende kaçtane varsa üstüne ekleyip sayarsın canm..basşka almayalım bkalım kaç olacak gerisini ben p.tesi hallaederim sende çok saol canm ugrastn benm için

canm yazdım sana

bunları ekleme sen kendine canm bunlar benm arkadaşlarım..yegenlerim filanda okudu bende bunlarla beraber 1518 oldu
sende 2710
bende1518
toplam 4228
gerisini ben tamamlayıp salı akşamı duasını getiriyorum canm ben cıkıyorum çok geç kaldım

bende okudum bitti benimkide kesin

canm benim ki 2810 oldu.sabah birine sölemiştim cvp gelmedi şimdi yazmış 100 tane okudum diye.okuyacağım diye adet verenlerden başka kimse okumasın arkadaşlar.sayı geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…