canm sen 3060 deyipçıktıktan sonra
arkadaşım 100
afyo 100
asell51 100
hidroje 50
jhilmil 250
kabakçiçeği 100
umut 50
su 50
ozim 50
arkadaşlarım 400 okudu canm
kızlar bana da dua edin tsh degerim 7,22 çıktı ve doktor tiroidlerimin yavas çalıştıgınnı söledi ilaca başlattı 7. hafta içindeyim ben,tiroid eksikliginde bebegin gelişimi olumsuz etkileniyormuş çok korkuyorum,gebeligi sonlandırmak geliyo aklıma bile bile lades öbür türlüsü napıcam lutfen fikir verin
kadın dogumcum,dahiliyeci ve aile hekimim aynı görüşte ilaç kullandıgın surece risk yok diyorlar hatta aile hekimim anlasılmayacak derecede iyimser tekrar salı gunu tsh ölçülecek insallah normal degere düşer de rahat nefes alırım ama çok zor olasılıkları özellikle de kötüsünü düşünmeden duramıyo insan
cnm sen ne zaman ilaca başladın ben böyle bi sorunum oldugunu bilmiyodum persembe gunu ögrendim ve 50 mg eutrhox başlandı
tamm canm afyo asel hidrojel jhilmil i çıkartıktan sonraben afyo asell hidroje hilmil bunları eklemiştim diğerlerinide eklersek 4520 yapıyor.eğer sevdalinka,neslihan ve ilknuray arkadaşlarımız tamamlamadıysa eksik okusunlar.çünki sevdalinka ve neslihan 500 er tane okuruz demişlerdi.ilknurayda 250 demişti.inş bitirmeden görürürz onları
canım yüreğini ferah tut benimde fshım 4,70 çıkmıştı hamilelikten 1 ay önce istemişti doktorum bu testi 2,50 nin altına düşürmelisin bebeğin gelişimi için demişti,ama bu verdikleri troid ilacları o kadar etkiliki hemen düşürüyo fshı o yüzden merak etme sende çok erken öğrenmişsin ve tedaviye başlamışsın .
canm evet arkadaşlarım 500 okudu şimdi biri daha arayıp 108 okudum dedi 608 olduben bendekileri yazayım sana şimdi
aereninannesi=200
ben=400 +
neslihan=500
3_sevdalinka_3=500
ilknuray=250
gülücük=100 +
nurcan odtü=100+
mahtuana=110+
cupcake=50+
nfy=860+300
afyo=100+
asell=100
hidroje=50
jhilmil=250
kabakçiçeği=100
umut=50
su=50
ozim=50
senin arkadaşların=400 bi söyledin 100 bi söyledin demi.yanına + koyduklarım kesin okunmuş olanlar.
canm evet arkadaşlarım 500 okudu şimdi biri daha arayıp 108 okudum dedi 508 oldu
ben şu 860 +300 dediğini anlamadım canm??
bak şimdi kafalarımız sanırım benm yüzümden karıstı sen benm dediklerimi hiç saymadan mahtuananın 10 fazla okuduguyla beraber sadece senin kendi dediklerini ve bu topiktekileri ekle bende diğer topikteki dediklerimi ekleyeyim olurmu canm..
hakkını helal et cok ugrastırdım kafam karısık tam anlayamıyrum
canm sadece bizim topiktekileri topla benm dediklerimi hiç karıştırma şimdi bende benm kagıda yazdıkları toplayıp sana söylicem..tekrar kusura bakma hakkını helal et.. fazla olursada 2. ye tamamlayayım diyorum arkadaşımtamam canm ben sadece bizim topiktekileri toplayayım.860 senin diğer topikten toplananlar sonra yinee 100 bi 200 bi söyledin
canım ben dr a gebelik öncesi gittim. o zaman 15çıkmıştı.. dr a o zaman çocuğu tedaviden sonra başlayım dedim.kızdı sorun yok dedi. sadece kullan yeter dedi. bir hafta çeyrek içtim sonra yarım bir ay sonunda 9 a düşüktü sonra hamile olmamla birlikte 1 tane içtim 8.22 ye düştü.
yani evet hızlı düşüyor ama ikinci ay niye öyle oldu anlamadım. acaba hamileliğimin etkisiyle mi oldu bilmiyorum.
canm benm sana söylediklerimin hepsi 1518 yapıyor..
herkese ii geceler arkaddaşlar hepinizden Allah razı olsun..
sezencim canm cıkmam lazım se bana mesaj atarsın artk bende toplam 1518 tane var sabahtan beri sana dediklerimle beraber sende kaçtane varsa üstüne ekleyip sayarsın canm..basşka almayalım bkalım kaç olacak gerisini ben p.tesi hallaederim sende çok saol canm ugrastn benm için
bunları ekleme sen kendine canm bunlar benm arkadaşlarım..yegenlerim filanda okudu bende bunlarla beraber 1518 olducanım kabak çiçeği,umut,su,ozim bunlar senin arkadaşların mı canım ben bunları görmedim.bunlar hariç benim toplam2710 .canım hakkım helal olsun.sen bebeğine kavuşta ben sabahlara kadar yine hesap kitap yaparım.eğer bu saydığım isimleride eklersem bana 2960 yapıo yoksa sadece benim eklediklerim 2710
ben bendekileri yazayım sana şimdi
aereninannesi=200
ben=400 +
neslihan=500
3_sevdalinka_3=500
ilknuray=250
gülücük=100 +
nurcan odtü=100+
mahtuana=110+
cupcake=50+
nfy=860+300
afyo=100+
asell=100
hidroje=50
jhilmil=250
kabakçiçeği=100
umut=50
su=50
ozim=50
senin arkadaşların=400 bi söyledin 100 bi söyledin demi.yanına + koyduklarım kesin okunmuş olanlar.
bunları ekleme sen kendine canm bunlar benm arkadaşlarım..yegenlerim filanda okudu bende bunlarla beraber 1518 oldu
sende 2710
bende1518
toplam 4228
gerisini ben tamamlayıp salı akşamı duasını getiriyorum canm ben cıkıyorum çok geç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?