kızlar bana da dua edin tsh degerim 7,22 çıktı ve doktor tiroidlerimin yavas çalıştıgınnı söledi ilaca başlattı 7. hafta içindeyim ben,tiroid eksikliginde bebegin gelişimi olumsuz etkileniyormuş çok korkuyorum,gebeligi sonlandırmak geliyo aklıma bile bile lades öbür türlüsü napıcam lutfen fikir verin
Günaydın arkadaslar...
Günaydın arkadaslar...
kızlar biri ayberk-eceye kutusunun dolu olduğnu özelden msj atılamadığını bunu okuyunca silmesi gerektiğini duyurabilir mi?
,
günaydınn annecikler ve melekleri kimse yokmuuu.benim gibi pazar günü çalışan varmı
günaydın herkeslere,
bugün pazar ve benhala kahvaltı yapmış değilimmidem bulanıcak diye bişi yiyemiyrm
günaaydın bşy sormak istiyordum bulantın kacıncı haftada başladı?yada şöyle sorayım olacak diye bir genelleeme yok ama genel olarak bulantı kaçıncı haftada başlıyor[/QUOT
valla normalini bilemiyorum ama benim bulantım 5. haftada başladı:) senin de başlamak üzeredir eğer başlamamışsa:)
Tunaydin kizlar.
Herkese iyi pazarlar...
evet canım hamilelikte tetikliyomuş tiroidi ve daha fazla ilaca ihtiyacımız varmış sen kaçlık ilaç alıyosun? ben 25mg haftaiçi 1 haftasonu 2 alıyorum dün ölçtürdüm 2,30 çıktı bu seviyede tutmam gerekiyo heray ölçtürmemi istedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?