2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
nafiye için dualar devam ediyo mu kızlar ediyosa eger ben de okumak istiyorum.50 tane eklerseniz sevinirim. bu arada nfy cim cook geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bebişinden RABBİM tum bebekleri ve annelerini korusun kollasın

Değerin çok yüksek değil,ayrıca erkenden fark edilmiş. böyle bir nedenden dolayı gebeliği sonlandırmayı düşünme lütfen. tsh ı yüksek olup farkında olmayan; ama hamile kalan, doğuran ne kadar çok kadın var, için rahat olsun.
zeka gelişimini etkileyebilir ama zeka gelişimini etkileyen ne kadar çok faktör var. sadece tsh a başlı olsaydı keşke.
riskli konularda dr lar kendi size tüm sonuçları-ihtimalleri söyler, gerekirse aldırmanızı önerebilir ama bu konuda tavsiye eden hiç dr duymadım. bilmeden röntgene maruz kalanlarda bile birşey çıkmıyor bazen, Allah koruyor gerçekten.
benim arkadaşımı da dr u korkutmuş bu konuda, onda nodül de vardı, bebeği zeka küpü maşallah. hamilelikte korktuğu ile kaldı.

bebekte beyin gelişimi, birden olan birşey değil, endokrin dr una görün. ilaç dozunu en iyi o ayarlar.
ben de haftada 7 gün 100 mg euthrox içiyorum artık, ilaç dozumu artırdılar. seninki gebeliğin etkisiyle belki birden yükseldi, korkma böyle...

arkadaşlar, önceki sayfalarda, gebelikteki testler hakkında birşeyler yazmışsınız, sormuşsunuz. ben de düşüncelerimi yazayım.

ikili testin yapılması taraftarıyım. o testlerde sıfır risk çıkmazken, çıkan sonuçlar da sizi korkutmasın. bazen ilerleyen dönemlerde kalp ve beyin gelişimi hakkında dr lar yanlış öngörüde bulunabiliyor veya bebekler o sorunlu gelişimlerini doğana kadar normal şekilde geliştirebiliyor.
gebelik ilerlediğinde risk görüşürse, amniyosentez gibi daha detaylı testlere gitmek istiyorlar. ikili test çoğu sorun hakkında destekleyici bilgi verebiliyor. bu yüzden yaptıracağım...

amniyosentez oldukça doğru sonuçlar veren bir yöntem ama riskli durum gördüklerinde yapıyorlar. yapan dr un tecrübeli ve iyi bir dr olması gerekiyor, sonuçlar yine geç çıkıyor. inş hiç kimse için gerekmez ama, ben amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum sorun görülse bile. hem riskinden, hem de ilerlemiş bir gebelikte bebeğe kıyamayacağımdan...

gebeliğinde benim de çeşitli nedenlerle dr ların endişelendirdiği arkadaşlarım oldu. bizim de başımıza bu tür olaylar gelebilir. ama lütfen, birkaç farklı dr aynı şekilde endişelerden bahsetmedikçe moralleri bozmayın. risk var denilen ve çok sağlıklı doğan bebekler sürekli duyuyorum.
inş gerekmez ama; önemli kararlar verirken, detaylıca düşünüp, her ihtimali düşünerek karar almaya çalışın.

selam ayberk ececim nabersin bacımmm.. nasıl gidiyor hamilelik.... sabah sabah görünce yazmak istedimmm hemde maillerime baktım fırsat on da bebek havlu kundak ve yıkama eldiveni 45 tl den 14.90 a inmişti haber verim dedim hazırlık yapanlaraaa... görüşürüzzzz tatlı hamileler

kızlar biri ayberk-eceye kutusunun dolu olduğnu özelden msj atılamadığını bunu okuyunca silmesi gerektiğini duyurabilir mi?
,

kızlar biri ayberk-eceye kutusunun dolu olduğnu özelden msj atılamadığını bunu okuyunca silmesi gerektiğini duyurabilir mi?
,

gunaydin kuzummm gecmisi okuyodum simdi gordum yazini telefondan girdim o yuzden yavas biraz sildim ozel mesaj kutusunu

Gece tavuk gibi erkenden uyuyunca sabah ta 8.30da uyandım ama tekrar uyuyamadım,kahvaltımızı yaptım,simdi biraz is yapayım sonra belki tekrar uyurum biraz...

günaydın herkeslere,
bugün pazar ve benhala kahvaltı yapmış değilim midem bulanıcak diye bişi yiyemiyrm

günaydın herkeslere,
bugün pazar ve benhala kahvaltı yapmış değilim midem bulanıcak diye bişi yiyemiyrm

günaaydın bşy sormak istiyordum bulantın kacıncı haftada başladı?yada şöyle sorayım olacak diye bir genelleeme yok ama genel olarak bulantı kaçıncı haftada başlıyor

canım cok sagolun böyle desteginizi hissetmek çok guzel salı tekrar tsh a bakalım dedi doktor t3 t4 normalken tsh ın yuksek oldugu için tekrarlayalım dedi inşallah yavaş yavaş düşürürüz

ilaca devam edip iyi düşünücez arkadasım,yavas yavas toparlıyorum kendimi son bi kaçgundur gözlerim küçüldü aglarken insanın elinde degil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…