canım inşallah troitimizi düşürürüz normal seviyesine getiririz. ben de salı çarşamba gitmeyi düşünüyorum. çünkü 75gr lık içiyorum günde. yalnız hala karar veremedim zekai tarık diye düşünüyorum ama sanırım erda arkadaşımızın bir arkadaşı ulusta çalışıyormuş acaba oraya mı gitsem.. bilemedim.. yani başka bir devlet hastanesine de gitmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar birşey soracağım bu ayda hangi balıklar mevsimi ve hangi balıkları hamileler için önerdi drunuz.. bana balık dedi sadece..
ben şimdi bir siteye baktım.
Şubat Kalkan mevsimi başlangıcı (Mayıs ayı sonuna kadar devam eder). Tekir, Gümüşbalığı ve Kefal tavsiye edilir.
Mart Kefal, levrek ve kalkanın en lezzetli zamanıdır. Tekir ve Gümüşbalığı tüketilebilir. Lüfer ve Palamut tavada pişirelibilir
Değerin çok yüksek değil,ayrıca erkenden fark edilmiş. böyle bir nedenden dolayı gebeliği sonlandırmayı düşünme lütfen. tsh ı yüksek olup farkında olmayan; ama hamile kalan, doğuran ne kadar çok kadın var, için rahat olsun.
zeka gelişimini etkileyebilir ama zeka gelişimini etkileyen ne kadar çok faktör var. sadece tsh a başlı olsaydı keşke.
riskli konularda dr lar kendi size tüm sonuçları-ihtimalleri söyler, gerekirse aldırmanızı önerebilir ama bu konuda tavsiye eden hiç dr duymadım. bilmeden röntgene maruz kalanlarda bile birşey çıkmıyor bazen, Allah koruyor gerçekten.
benim arkadaşımı da dr u korkutmuş bu konuda, onda nodül de vardı, bebeği zeka küpü maşallah. hamilelikte korktuğu ile kaldı.
bebekte beyin gelişimi, birden olan birşey değil, endokrin dr una görün. ilaç dozunu en iyi o ayarlar.
ben de haftada 7 gün 100 mg euthrox içiyorum artık, ilaç dozumu artırdılar. seninki gebeliğin etkisiyle belki birden yükseldi, korkma böyle...
bana euthrox 50 mg baslattı 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.dedigim gibi dahiliyeci yada kadım dogumcu tedavini devam edersek sorun olmaz böyle bi ihtimal yok dediler.senin tsh ın kaç arkadasım
herkese günaydın kızlar. ben de günde 100 mg levotiron içiyorum. yarın tsh ı tekrar ölçtüreceğim. inşallah güzel bir sonuçla karşılaşırım.
önceden 8di. ama ben yaklaşık bir senedir endokrin uzmanına gidiyorum 0.8 e düşmüştü 1 ay önce. bakalım şimdi kaç oldu.canım inşallah düşürmüşsündür tsh ını,kaçtı ilaca başlamadan önce
önceden 8di. ama ben yaklaşık bir senedir endokrin uzmanına gidiyorum 0.8 e düşmüştü 1 ay önce. bakalım şimdi kaç oldu.
ideal ölçüdeymiş gecen ay inşallah yukselme falan olmamıştır yarın mutlaka sonucunu paylaş bizle
slm kizlar bulantilarimdan basimi kaldirip kulube giremedim bugun ilk kez istifra ettim kahvaltidan once gozlerimden yaslar akti resmen ama agrim sizim hic yok nerdeyse cok sukur sizlerde ne var ne yok insallah kotu haberler yoktur opuyorum hepinizi
slm, benimde sabah kalkınca oldu ama Allahtan kahvaltı esnasında olmadı, şu zamana kadar ben de hiç istifra etmedim:) ama üç öğünde de bulantım oluyo:)
ben hic kahvalti falan yapamiyodum bugun kahvaltidan once istifra edince rahatladim biraz ve gunler sonra ilk kez doyurdum karnimi su anda hala bulaniyo yine cikcak galiba en son 8-9yasimdayken istifra etmistim midem cok hassas degildir ama hamilelik boyle olsa gerek ama bebegim saglikli olsun da raziyim napim
Allah kolalık versin tatlım, ben de hassas değilimdir:) senin baya bulantın var galiba çıkardığına göre, hoş benim de iki gündür değişik bir bulantım oluşmaya başladı,sanki biraz daha şiddetlendi gibi, bu arada aşermelerin başladı mı??
bana euthrox 50 mg baslattı 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.dedigim gibi dahiliyeci yada kadım dogumcu tedavini devam edersek sorun olmaz böyle bi ihtimal yok dediler.senin tsh ın kaç arkadasım
kızlar merhaba
herkesler iyidir umarım
kızım 3 yaşında bugun farkettimki su cicegi cıkarıyorr...
ben kücükken cıkarmısım ama bişey olurmu sizcee
kızlar ben de 50 mg gunde bir başladım
selam kızlarrr
ben haftasonları pek fırsat bulamıyorum sayfalar baya birikmiş de hepsini okuyamadım ama nfy arkadasa gecmiş olsun diyorum rabbim nelere kadir inşallah bir mucize
verir ..
benimde gecen haftaya kadar kasıklarımda agrı falan oluyodu carsambadan beri hiç agrı bulantı falan hiç bir hareket yok
tedirgin oldum oyle leke falan da hic olmadı ama arada bulantı sancı falan olıunca orda oldugunu hissediyo insan
ne biliyim burda yazılanları falan da okuyunca kötü oldum
ama hersey alahtan... yarın ben de yeni doktoruma gidicem
inşallah susamım gelişmeye devam ediyordur da keseyi gorebiliriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?