2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım iyot bakımından en zengin olanlara bak lezzet önemli degil,mezgit ve büyük su balıklarıyla basla bi de protein agırlıklı süt yogurt yumurta sarısı mutlaka tüket ki besinler de yardımcı olsun tiroidimize ben gunde bir sürahi ayran içiyorum.Ben de salı tekrar ölçtürcem insallah düşürürüz benim ilaç 50 mg gunde 1 tablet

bana euthrox 50 mg baslattı 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.dedigim gibi dahiliyeci yada kadım dogumcu tedavini devam edersek sorun olmaz böyle bi ihtimal yok dediler.senin tsh ın kaç arkadasım

bana euthrox 50 mg baslattı 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi.dedigim gibi dahiliyeci yada kadım dogumcu tedavini devam edersek sorun olmaz böyle bi ihtimal yok dediler.senin tsh ın kaç arkadasım

herkese günaydın kızlar. ben de günde 100 mg levotiron içiyorum. yarın tsh ı tekrar ölçtüreceğim. inşallah güzel bir sonuçla karşılaşırım.

slm kizlar bulantilarimdan basimi kaldirip kulube giremedim bugun ilk kez istifra ettim kahvaltidan once gozlerimden yaslar akti resmen ama agrim sizim hic yok nerdeyse cok sukur sizlerde ne var ne yok insallah kotu haberler yoktur opuyorum hepinizi

slm kizlar bulantilarimdan basimi kaldirip kulube giremedim bugun ilk kez istifra ettim kahvaltidan once gozlerimden yaslar akti resmen ama agrim sizim hic yok nerdeyse cok sukur sizlerde ne var ne yok insallah kotu haberler yoktur opuyorum hepinizi

slm, benimde sabah kalkınca oldu ama Allahtan kahvaltı esnasında olmadı, şu zamana kadar ben de hiç istifra etmedim:) ama üç öğünde de bulantım oluyo:)

slm, benimde sabah kalkınca oldu ama Allahtan kahvaltı esnasında olmadı, şu zamana kadar ben de hiç istifra etmedim:) ama üç öğünde de bulantım oluyo:)

ben hic kahvalti falan yapamiyodum bugun kahvaltidan once istifra edince rahatladim biraz ve gunler sonra ilk kez doyurdum karnimi su anda hala bulaniyo yine cikcak galiba en son 8-9yasimdayken istifra etmistim midem cok hassas degildir ama hamilelik boyle olsa gerek ama bebegim saglikli olsun da raziyim napim

Allah kolalık versin tatlım, ben de hassas değilimdir:) senin baya bulantın var galiba çıkardığına göre, hoş benim de iki gündür değişik bir bulantım oluşmaya başladı,sanki biraz daha şiddetlendi gibi, bu arada aşermelerin başladı mı??

aserme durumum pek yok ama daha cok eksi seylere yoneliyorum 'şundan olsa da yesem' demedim hic :)

selam kizlar rabbime cok sukur benim hamilelik cok iyi geciyo basindan bari en ufak bi kotu gunum olmadi sizlere Allah kolaylik versin bol bol dinlenin su icin

kızlar merhaba
herkesler iyidir umarım
kızım 3 yaşında bugun farkettimki su cicegi cıkarıyorr...
ben kücükken cıkarmısım ama bişey olurmu sizcee

ezgiciğim, ben uzun süredir hipotiroid için ilaç kullanıyorum. ilk çıktığında senin civarındaydı değerim, her gün 50 mg ile başlamıştık ilaca. sonra sonra artırdık.
gebelikte yine yükseldiği için, ilacın dozunu artırdık. ilacın bir sakıncası yok, aksine yaşam kalitemi yükseltiyor, eskiden yataktan hiç kalkamazdım. aşırı ağırlık olurdu üstümde, ilaçla bunlar geçti hep.

kızlar merhaba
herkesler iyidir umarım
kızım 3 yaşında bugun farkettimki su cicegi cıkarıyorr...
ben kücükken cıkarmısım ama bişey olurmu sizcee

bence; kızından biraz uzak dur bugünlerde. en doğru yorumu dr yapar, dr a sorman gerektiğini düşünüyorum.

ben de sıklıkla bulantı çekenlerdenim. istifra edince çok rahatlıyorum. ilk gebelikte bu kadar hassas değildi midem, ona şaşırdım biraz.
ileriki haftalarda daha da artacakmış bulantılar.

burada bir arkadaş(ismini hatırlayamıyorum), beyaz leblebi iyi geliyor, demişti, gerçekten işe yarıyor.
çantanızda dursun bir paket. yalnız çok sertler, yerken dişimi kırmaktan korkuyorum. tadım marka aldım bir de, hepsi böyle midir bu beyaz leblebilerin?:44:

selam kızlarrr
ben haftasonları pek fırsat bulamıyorum sayfalar baya birikmiş de hepsini okuyamadım ama nfy arkadasa gecmiş olsun diyorum rabbim nelere kadir inşallah bir mucize
verir ..
benimde gecen haftaya kadar kasıklarımda agrı falan oluyodu carsambadan beri hiç agrı bulantı falan hiç bir hareket yok
tedirgin oldum oyle leke falan da hic olmadı ama arada bulantı sancı falan olıunca orda oldugunu hissediyo insan
ne biliyim burda yazılanları falan da okuyunca kötü oldum
ama hersey alahtan... yarın ben de yeni doktoruma gidicem
inşallah susamım gelişmeye devam ediyordur da keseyi gorebiliriz....

Canim bende carsamba gidicem keseyi görmeye son adet tarihin nedir senin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…