2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım ben önermiştim sevindim işe yaradığına.bayat almamaya dikkat et açıkta olanlardan tadına bak al..

selam kizlar rabbime cok sukur benim hamilelik cok iyi geciyo basindan bari en ufak bi kotu gunum olmadi sizlere Allah kolaylik versin bol bol dinlenin su icin

maşşallah sana canımmm çok şükür benimde hiç ağrım yok ama bulantılarım hat safhada ona da razıyım yeter ki meleğim iyi olsun

Canim bende carsamba gidicem keseyi görmeye son adet tarihin nedir senin....
benim 13 0cak sat ... normalde gecen hafta carsamba cagırmıstı dr. gel keseye bakalım diye bi gittim izne cıkmış..
sorumsuzluk resmen ... bende baska bi dr.dan pazartesiye randevu aldım.. insallah bi aksilik olmaz da goruruz kesemizi de hatta kalp atışlarını da :)

kızlar
herkes keseden kalp atışından mide bulantısından söz etmiş. ruhsal değişiklik yaşayan kimse yok mu aranızda.Ben kendimi kötü hissediyorum. Her şeye ağlıyorum, çok çabuk sinirleniyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. sevinmem gerekirken kendimi kötü hissettiğim için daha da kötü hissediyorum. kısır döngü oluyo sonunda. Böyle şeyler yaşayan var mı aranızda

ruhsal açıdan bende çok çabuk sinirleniyorum kendi kendime aklıma bişeyler geliyo ve gözlerim doluyo yataktan hiç kalkıp bişey yapmak istemiyorum bide çok bunalıyorum eşim sarıldığı zaman kendimi boğuluyo gibi hissediyorum o kadarcık

kimse bunlardan söz etmeyince kendimi kötü hissetmeye başlamıştım yalnız değilmişim çok şükür. Bu saçma sapan şeyler annelik içgüsüdür allah billir. İnsan çok tuhaf karmaşık bir varlık neyin neye sebep olduğu belli değil. Umarım iyi birer anne oluruz ne diyelim.

bende de muthiş bir unutkanlık ve uyku var... evde işte her yerde uyuyorum konsantre olmakta zorlanıyorum işlere..
alınganlık var bi de :) tripler tripler :)

bende de muthiş bir unutkanlık ve uyku var... evde işte her yerde uyuyorum konsantre olmakta zorlanıyorum işlere..
alınganlık var bi de :) tripler tripler :)

:) ben bu haftaya kadar pek bir şey anlamamıştım hatta alay ediyordum kendimle böyle hamile mi olunur diye. Ne mide bulantısı ne uyku ne tripler.. tripler:) . ama sonra hepsi birden bastırınca ağır geldi herhalde. Öyle ki çocuğun hayalini kuramaz oldum

bunlar normal şeyler bence ... bende de bulantı falan yok da ruhsal olarak degişimleri daha fazla hissediyorum...
onlarda olmasa hiç bişey hissetmiycem yoksa:)

bunlar normal şeyler bence ... bende de bulantı falan yok da ruhsal olarak degişimleri daha fazla hissediyorum...

bende de var:) yalnız değilsin.fazlasıyla alınganlık bazen göklere ucucak kadar mutlu bazen de karamsar:)
bu arada bugun ilk aşermem başladı kızlar iyi mi kötü mü bilmiorum yiyene kadar aklımdan çıkmıycak sanırım

ne aşerdin :)
ya benim de canım bişey istemiyo cok sık acıkıyorum ama ne yesem diye dusundugumde hiç bişey istemiyo canım..
doymak için yiyiyorum... paradokslar içindeyim :)

ne aşerdin :)
ya benim de canım bişey istemiyo cok sık acıkıyorum ama ne yesem diye dusundugumde hiç bişey istemiyo canım..
doymak için yiyiyorum... paradokslar içindeyim :)

canım bulunmucak bişi diil aslında da sölemiyim şimdi boşver:)
canı çeken arkadaşım olur belki

evet canım ben önermiştim sevindim işe yaradığına.bayat almamaya dikkat et açıkta olanlardan tadına bak al..

teşekkürler ayşegül :)
çok taze aksine, 14.02.2013 üretim tarihi diyor pakette. başka markalardan da deneyeyim, çünkü çiğneyemiyorum bile, çok sertler.

duygusal çalkantılar çok normal, gebeliğin sonuna kadar devam edecek. eşleri ufak ufak bilgilendirin bu hormon kaynaklı ruh hallerine, adamlar alışık değildir.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende nasip olursa ekim annesi olcam ama önümde bi sorun var.5 haftalık hamileyim ve 3 gündür acayip kanamam var doktora gittik keseyi gördü betahcgde normal durumda ama kanamam kesilmiyor acaba düşükmü yapıyorum anlamadım doktor sadce yatacaksın dedi yrn tekrar karar vercek acaba bnmle aynı durumu yaşayan varmı*neyapcam bilmiyorum

Bu sayfaya bakmadan gecemiyorum. umarim hersey yolundadir hepimiz icin.bende yarin dr.gitcem cok heyecanliyim ama biseler gorebilirmiyiz kotu seylerle karsilasirmiyim.diye dusunmkden kendimi alamiyorum;( bu arada netten hesapladim 4+5 im kanda 3 haftalik cikti gorurmuyum sizce keseyi

ben 4+5 te görmüştüm keseyi. Endişenme diyeceğim ama görene kadar rahatlamayacaksın biliyorum:)

ben 4+5 te görmüştüm keseyi. Endişenme diyeceğim ama görene kadar rahatlamayacaksın biliyorum:)

Evettt sendemi benim gibiydin yani su arada oynayan zamana takildim ben dr.lar adet taruhine gore hesap yapiyolarmis insallh hayirlisiyla gorurum rabbim nasip ederde

merhaba ahkam kesmek istemem nihayetinde doktor değilim ben. Ancak bir çok kaynakta hamilelikte kanama aksi ispat edilene kadar normal karşılanmaz pek. Doktor düşük riski olduğunu düşündüğündünden yatmanı önermiştir ancak çoğu riskli durumda ilaç tedavisi uygulanıyor diye biliyorum. Bence başka bir doktora daha görünmende fayda var. Umarım herşey düzelir. Sağlıcakla...

Evettt sendemi benim gibiydin yani su arada oynayan zamana takildim ben dr.lar adet taruhine gore hesap yapiyolarmis insallh hayirlisiyla gorurum rabbim nasip ederde

hıhı.. son adet tarihine göre hesaplanıyor. Muhtemelen senin internetten hesapladığında onu baz alıyordur. Keseyi görmezsen de endişelenme ama görünmeyebiliyor herkeste erken dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…