- 8 Aralık 2010
- 72
- 0
- 296
- 37
günaydınlar
günaydın canım.. pazar günü de mi çalışıyorsun tatlım ne iş yapıyorsun..
ben de sıklıkla bulantı çekenlerdenim. istifra edince çok rahatlıyorum. ilk gebelikte bu kadar hassas değildi midem, ona şaşırdım biraz.
ileriki haftalarda daha da artacakmış bulantılar.
burada bir arkadaş(ismini hatırlayamıyorum), beyaz leblebi iyi geliyor, demişti, gerçekten işe yarıyor.
çantanızda dursun bir paket. yalnız çok sertler, yerken dişimi kırmaktan korkuyorum. tadım marka aldım bir de, hepsi böyle midir bu beyaz leblebilerin?:44:
selam kizlar rabbime cok sukur benim hamilelik cok iyi geciyo basindan bari en ufak bi kotu gunum olmadi sizlere Allah kolaylik versin bol bol dinlenin su icin
benim 13 0cak sat ... normalde gecen hafta carsamba cagırmıstı dr. gel keseye bakalım diye bi gittim izne cıkmış..Canim bende carsamba gidicem keseyi görmeye son adet tarihin nedir senin....
kızlar
herkes keseden kalp atışından mide bulantısından söz etmiş. ruhsal değişiklik yaşayan kimse yok mu aranızda.Ben kendimi kötü hissediyorum. Her şeye ağlıyorum, çok çabuk sinirleniyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. sevinmem gerekirken kendimi kötü hissettiğim için daha da kötü hissediyorum. kısır döngü oluyo sonunda. Böyle şeyler yaşayan var mı aranızda
ruhsal açıdan bende çok çabuk sinirleniyorum kendi kendime aklıma bişeyler geliyo ve gözlerim doluyo yataktan hiç kalkıp bişey yapmak istemiyorum bide çok bunalıyorum eşim sarıldığı zaman kendimi boğuluyo gibi hissediyorum o kadarcık
kızlar
herkes keseden kalp atışından mide bulantısından söz etmiş. ruhsal değişiklik yaşayan kimse yok mu aranızda.Ben kendimi kötü hissediyorum. Her şeye ağlıyorum, çok çabuk sinirleniyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. sevinmem gerekirken kendimi kötü hissettiğim için daha da kötü hissediyorum. kısır döngü oluyo sonunda. Böyle şeyler yaşayan var mı aranızda
bende de muthiş bir unutkanlık ve uyku var... evde işte her yerde uyuyorum konsantre olmakta zorlanıyorum işlere..
alınganlık var bi de :) tripler tripler :)
:) ben bu haftaya kadar pek bir şey anlamamıştım hatta alay ediyordum kendimle böyle hamile mi olunur diye. Ne mide bulantısı ne uyku ne tripler.. tripler:) . ama sonra hepsi birden bastırınca ağır geldi herhalde. Öyle ki çocuğun hayalini kuramaz oldum
bunlar normal şeyler bence ... bende de bulantı falan yok da ruhsal olarak degişimleri daha fazla hissediyorum...
onlarda olmasa hiç bişey hissetmiycem yoksa:)
bende de var:) yalnız değilsin.fazlasıyla alınganlık bazen göklere ucucak kadar mutlu bazen de karamsar:)
bu arada bugun ilk aşermem başladı kızlariyi mi kötü mü bilmiorum yiyene kadar aklımdan çıkmıycak sanırım
bunlar normal şeyler bence ... bende de bulantı falan yok da ruhsal olarak degişimleri daha fazla hissediyorum...
onlarda olmasa hiç bişey hissetmiycem yoksa:)
ne aşerdin :)
ya benim de canım bişey istemiyo cok sık acıkıyorum ama ne yesem diye dusundugumde hiç bişey istemiyo canım..
doymak için yiyiyorum... paradokslar içindeyim :)
evet canım ben önermiştim sevindim işe yaradığına.bayat almamaya dikkat et açıkta olanlardan tadına bak al..
kızlar
Bu sayfaya bakmadan gecemiyorum.umarim hersey yolundadir hepimiz icin.bende yarin dr.gitcem cok heyecanliyim ama biseler gorebilirmiyiz kotu seylerle karsilasirmiyim.diye dusunmkden kendimi alamiyorum;( bu arada netten hesapladim 4+5 im kanda 3 haftalik cikti gorurmuyum sizce keseyi
ben 4+5 te görmüştüm keseyi. Endişenme diyeceğim ama görene kadar rahatlamayacaksın biliyorum:)
mrb arkadaşlar bende nasip olursa ekim annesi olcam ama önümde bi sorun var.5 haftalık hamileyim ve 3 gündür acayip kanamam var doktora gittik keseyi gördü betahcgde normal durumda ama kanamam kesilmiyor acaba düşükmü yapıyorum anlamadım doktor sadce yatacaksın dedi yrn tekrar karar vercek acaba bnmle aynı durumu yaşayan varmı*neyapcam bilmiyorum
Evettt sendemi benim gibiydin yani su arada oynayan zamana takildim bendr.lar adet taruhine gore hesap yapiyolarmis insallh hayirlisiyla gorurum rabbim nasip ederde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?