canım cok sagolun böyle desteginizi hissetmek çok guzel salı tekrar tsh a bakalım dedi doktor t3 t4 normalken tsh ın yuksek oldugu için tekrarlayalım dedi inşallah yavaş yavaş düşürürüz
düşer düşer burda hipotiroidi olan çok merak etme. benimki 9lardaydı. 75mg çeyrekten başladım salı günü tam alarak devam edeceğim. korkma.önceden 8di. ama ben yaklaşık bir senedir endokrin uzmanına gidiyorum 0.8 e düşmüştü 1 ay önce. bakalım şimdi kaç oldu.
bence bişey olmaz da yine de temkinli olmakta fayda var.kızlar merhaba
herkesler iyidir umarım
kızım 3 yaşında bugun farkettimki su cicegi cıkarıyorr...
ben kücükken cıkarmısım ama bişey olurmu sizcee
eski msjları okumamışsın heralde. ani ruh hali değişikliğini çoğumuz yaşıyoruz. özellikle de ben dermişim.kızlar
herkes keseden kalp atışından mide bulantısından söz etmiş. ruhsal değişiklik yaşayan kimse yok mu aranızda.Ben kendimi kötü hissediyorum. Her şeye ağlıyorum, çok çabuk sinirleniyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. sevinmem gerekirken kendimi kötü hissettiğim için daha da kötü hissediyorum. kısır döngü oluyo sonunda. Böyle şeyler yaşayan var mı aranızda
tekrar betahcg testi yapacak herhalde düşmemesi lazım. inşallah düşmez. sen yat. ayağının altına da yastık koy.mrb arkadaşlar bende nasip olursa ekim annesi olcam ama önümde bi sorun var.5 haftalık hamileyim ve 3 gündür acayip kanamam var doktora gittik keseyi gördü betahcgde normal durumda ama kanamam kesilmiyor acaba düşükmü yapıyorum anlamadım doktor sadce yatacaksın dedi yrn tekrar karar vercek acaba bnmle aynı durumu yaşayan varmı*neyapcam bilmiyorum
ben 4+5 te görmüştüm keseyi. Endişenme diyeceğim ama görene kadar rahatlamayacaksın biliyorum:)
hıhı.. son adet tarihine göre hesaplanıyor. Muhtemelen senin internetten hesapladığında onu baz alıyordur. Keseyi görmezsen de endişelenme ama görünmeyebiliyor herkeste erken dönemde.
Bu sayfaya bakmadan gecemiyorum.umarim hersey yolundadir hepimiz icin.bende yarin dr.gitcem cok heyecanliyim ama biseler gorebilirmiyiz kotu seylerle karsilasirmiyim.diye dusunmkden kendimi alamiyorum;( bu arada netten hesapladim 4+5 im kanda 3 haftalik cikti gorurmuyum sizce keseyi
Cok tesrkkur ederim ilgin icin bilmiyorum ama gorurum diye hissediyrum sanitim erken dollnmede oldu bende adetime 5 gun varken ogrendim cunki yani tahmin sadece ankaradayim ben iyi bir dr ariyorum
Cok tesrkkur ederim ilgin icin bilmiyorum ama gorurum diye hissediyrum sanitim erken dollnmede oldu bende adetime 5 gun varken ogrendim cunki yani tahmin sadece ankaradayim ben iyi bir dr ariyorum
bende üç gün kala öğrenmiştim. Umarım görürsün sonra kalp atışlarını duyana kadar heyecanla beklersin.
Canim sen kalp atislarini nezaman duydun acaba...
Benim de son adet tarihim 23 ocak bende 14 subatta ögrendim adet tarihime 5 gün kala bthcg degeriyle simdiden heyacanliyim keseyi görmek icin...
gayet güzel bende aynı ilacı içiyorum çok kısa zamanda düşecektir göreceksin:)
eylül bnmde 21 ocakdı.dün gördüm keseyi bundan sonra sende görürsün
Birsey daha sorucam tam.yumurtlama gunune gore yaptim belki dedigin gibidir sen kac haftaliksin ben kc haftLik oldgumu.bile bilmiyorum
mrb arkadaşlar bende nasip olursa ekim annesi olcam ama önümde bi sorun var.5 haftalık hamileyim ve 3 gündür acayip kanamam var doktora gittik keseyi gördü betahcgde normal durumda ama kanamam kesilmiyor acaba düşükmü yapıyorum anlamadım doktor sadce yatacaksın dedi yrn tekrar karar vercek acaba bnmle aynı durumu yaşayan varmı*neyapcam bilmiyorum
Bu sayfaya bakmadan gecemiyorum.umarim hersey yolundadir hepimiz icin.bende yarin dr.gitcem cok heyecanliyim ama biseler gorebilirmiyiz kotu seylerle karsilasirmiyim.diye dusunmkden kendimi alamiyorum;( bu arada netten hesapladim 4+5 im kanda 3 haftalik cikti gorurmuyum sizce keseyi
göreceğini sanmıyorum canım en erken 5 haftada görünüyo çünkü o yüzden göremezsen üzülme sonra görürsü benim öyle oldu mesela
kızlar
herkes keseden kalp atışından mide bulantısından söz etmiş. ruhsal değişiklik yaşayan kimse yok mu aranızda.Ben kendimi kötü hissediyorum. Her şeye ağlıyorum, çok çabuk sinirleniyorum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. sevinmem gerekirken kendimi kötü hissettiğim için daha da kötü hissediyorum. kısır döngü oluyo sonunda. Böyle şeyler yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?