2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım cok sagolun böyle desteginizi hissetmek çok guzel salı tekrar tsh a bakalım dedi doktor t3 t4 normalken tsh ın yuksek oldugu için tekrarlayalım dedi inşallah yavaş yavaş düşürürüz

önceden 8di. ama ben yaklaşık bir senedir endokrin uzmanına gidiyorum 0.8 e düşmüştü 1 ay önce. bakalım şimdi kaç oldu.
düşer düşer burda hipotiroidi olan çok merak etme. benimki 9lardaydı. 75mg çeyrekten başladım salı günü tam alarak devam edeceğim. korkma.
kızlar merhaba
herkesler iyidir umarım
kızım 3 yaşında bugun farkettimki su cicegi cıkarıyorr...
ben kücükken cıkarmısım ama bişey olurmu sizcee
bence bişey olmaz da yine de temkinli olmakta fayda var.
eski msjları okumamışsın heralde. ani ruh hali değişikliğini çoğumuz yaşıyoruz. özellikle de ben dermişim.

tekrar betahcg testi yapacak herhalde düşmemesi lazım. inşallah düşmez. sen yat. ayağının altına da yastık koy.

eski msjları okumamışsın heralde. ani ruh hali değişikliğini çoğumuz yaşıyoruz. özellikle de ben dermişim.

eski mesajları derken eski tonlarca mesajı demek istedin herhalde:)

ben 4+5 te görmüştüm keseyi. Endişenme diyeceğim ama görene kadar rahatlamayacaksın biliyorum:)

hıhı.. son adet tarihine göre hesaplanıyor. Muhtemelen senin internetten hesapladığında onu baz alıyordur. Keseyi görmezsen de endişelenme ama görünmeyebiliyor herkeste erken dönemde.

Cok tesrkkur ederim ilgin icin bilmiyorum ama gorurum diye hissediyrum sanitim erken dollnmede oldu bende adetime 5 gun varken ogrendim cunki yani tahmin sadece ankaradayim ben iyi bir dr ariyorum

Bende ayniyim seninle canim bakalim carsamba gidicem görürüz insallah

Cok tesrkkur ederim ilgin icin bilmiyorum ama gorurum diye hissediyrum sanitim erken dollnmede oldu bende adetime 5 gun varken ogrendim cunki yani tahmin sadece ankaradayim ben iyi bir dr ariyorum

bende üç gün kala öğrenmiştim. Umarım görürsün sonra kalp atışlarını duyana kadar heyecanla beklersin.

Benim de son adet tarihim 23 ocak bende 14 subatta ögrendim adet tarihime 5 gün kala bthcg degeriyle simdiden heyacanliyim keseyi görmek icin...

Birsey daha sorucam tam.yumurtlama gunune gore yaptim belki dedigin gibidir sen kac haftaliksin ben kc haftLik oldgumu.bile bilmiyorum

canım benim adetlerim çok düzenlidir 10 aydır deniyordum doğum kontrol hapını bırakmıştım bir türlü olmuyodu en son soğan kürü yaptım o ay tuttu işte ama geç yumutrlama olmuş şu an normalde 7 hafta bitecekti ama şu an 6 haftalık, haftaya inşallah kalp atışlarını duyucaz.
senin adetin kaç gün geçti tam olarak

kanaman coksa dusuk olabilir,doktorunun kanananin yogunlugundan haberi varmi.cok dikkat et canim dr cebi varsa bi arayip danisabilirsin inssllh kotu bisey degldir canim

kizlar topigimizin msllhi var hiziniza yetisemiyorum,nafiye arkadasimizada dua toplanmis insallah muradi kabul olur bebegine sag salim kavusur

göreceğini sanmıyorum canım en erken 5 haftada görünüyo çünkü o yüzden göremezsen üzülme sonra görürsü benim öyle oldu mesela

Benimde 23ocakdi 14 de gttigimde 0,59 du 19 unda gttigimde 55,04du suan adetim 2gun gecikmis oldu.sali gunune randevu alabildim insalhh goruruz bnim thminimce erken dollenme oldu

Var canım aynen ben kendimi depresyonda gibi hissediyorum.

İyi akşamlar kızlar, dün doktora gittik gördük bebişimizi :) 8+3 te 18,8 mm idi. kalp atışını da gördük. Allah görmek isteyen herkese sağlıkla kısmet etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…