bugün miyde bulantısından başımı kaldıramadım hiç kızlarr bide bende panik atak var oda nüksetti berbat bigün geçirdimm yeni yeni kendime geldim
Kızlar bugun tum gun bulantım oldu ve kafamı yastıktan kaldıramadım hiç bişeyde yiyemiyorum tabi.
Bulantısı olanlara doktor kullanmaları için ılac falan onerdımı acaba ?
ewet canım hapı var iyi geliyo ,kızımda kullanmıştımm şimdide eğerr bu şekilde devam ederse tel açıp sorucam hapın ismini ve alıcam çok iyi geliyo
bugün miyde bulantısından başımı kaldıramadım hiç kızlarr bide bende panik atak var oda nüksetti berbat bigün geçirdimm yeni yeni kendime geldim
selamlarr..ne kadar kalabalık ve güzel bir topik...artık abonesiyimmm...
ekim annesi olma yolunda ilerliyorum...allah hepimize sağlıklı bir 9 ay ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
henüz keseyi görmedim ayın 6 sında kısmetse görücemmm..o zamana kadar yine bir heyecan, telaş, merak.....
Canım bende de var pacok zorlanıyorum ben.Bugün dışarı çıkayım hava alayım dedim daha kotu oldum ne o
Adak böyle.
sendemi bizdensin
Evet ben de sizdenim.sizde durum nedir bende arttı ataklar ilaçta kullanamayinca.
Ne kadar hızlı ilerliyor bu konu yetişemiyorum kızlar size :) bugünlerde kötüydüm biraz..bulantılarım çoğaldıdoktora gittiğimde ilaç sorucam. Bir de böyle ağzımın tadı yok acı gibi sizin de oluyo mu öyle?
İsde benim anlamadigim nettenhesapliyrum saligunune5hfta oluyo dgrumu yani
triodi olan arkadaşım ıhmal etme allah korusun düşüğe sebep oluyor mınıcık bı hap tedavısı var zaten mutlaka kullan ayrıca ilk 3 ay folık asit şart bebeklerın omurılıklerı gelişiyor kılonuzu sormuştum ama o kadar hızlı ılerlıyorki göremedım yorumları kızlar gereksız uzatmaasakmı sayfaları bana kızmayın ama lütfen
triodi olan arkadaşım ıhmal etme allah korusun düşüğe sebep oluyor mınıcık bı hap tedavısı var zaten mutlaka kullan ayrıca ilk 3 ay folık asit şart bebeklerın omurılıklerı gelişiyor kılonuzu sormuştum ama o kadar hızlı ılerlıyorki göremedım yorumları kızlar gereksız uzatmaasakmı sayfaları bana kızmayın ama lütfen
Evet ben de sizdenim.sizde durum nedir bende arttı ataklar ilaçta kullanamayinca.
dr ataklar için ilaç verdi fakat ben hiç kullanmmadım kendi yöntemlerrrimle atlattım sayılır arada oluyo çok nadir oda troitlerim yükseldi hamilelikten dolayı galiba troit hastasıyım çünkü ilaç kullanıyorrum ömür boıyuda kullanıcam çarşamba randevu alıp troitlee baktırıcamm ilacımın dozunu arttırırlar muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?