2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bugün miyde bulantısından başımı kaldıramadım hiç kızlarr bide bende panik atak var oda nüksetti berbat bigün geçirdimm yeni yeni kendime geldim

selamlarr..ne kadar kalabalık ve güzel bir topik...artık abonesiyimmm...

ekim annesi olma yolunda ilerliyorum...allah hepimize sağlıklı bir 9 ay ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

henüz keseyi görmedim ayın 6 sında kısmetse görücemmm..o zamana kadar yine bir heyecan, telaş, merak.....

Kızlar bugun tum gun bulantım oldu ve kafamı yastıktan kaldıramadım hiç bişeyde yiyemiyorum tabi.
Bulantısı olanlara doktor kullanmaları için ılac falan onerdımı acaba ?

Son düzenleme:
Kızlar bugun tum gun bulantım oldu ve kafamı yastıktan kaldıramadım hiç bişeyde yiyemiyorum tabi.
Bulantısı olanlara doktor kullanmaları için ılac falan onerdımı acaba ?

ewet canım hapı var iyi geliyo ,kızımda kullanmıştımm şimdide eğerr bu şekilde devam ederse tel açıp sorucam hapın ismini ve alıcam çok iyi geliyo

ewet canım hapı var iyi geliyo ,kızımda kullanmıştımm şimdide eğerr bu şekilde devam ederse tel açıp sorucam hapın ismini ve alıcam çok iyi geliyo

Bana da verdi doktor m..... diye bir ilaç ama hiç fark etmedi midem hala bulanıyor.Sana verdigi ne acaba ilaç ismi yazabiliyor muyuz?

Canım bende de var pa cok zorlanıyorum ben.Bugün dışarı çıkayım hava alayım dedim daha kotu oldum ne o
Adak böyle.

sendemi bizdensin

Evet ben de sizdenim.sizde durum nedir bende arttı ataklar ilaçta kullanamayinca.

dr ataklar için ilaç verdi fakat ben hiç kullanmmadım kendi yöntemlerrrimle atlattım sayılır arada oluyo çok nadir oda troitlerim yükseldi hamilelikten dolayı galiba troit hastasıyım çünkü ilaç kullanıyorrum ömür boıyuda kullanıcam çarşamba randevu alıp troitlee baktırıcamm ilacımın dozunu arttırırlar muhtemelen

Son düzenleme:
Ne kadar hızlı ilerliyor bu konu yetişemiyorum kızlar size :) bugünlerde kötüydüm biraz..bulantılarım çoğaldı doktora gittiğimde ilaç sorucam. Bir de böyle ağzımın tadı yok acı gibi sizin de oluyo mu öyle?

Kac haftaliksin canim

İsde benim anlamadigim nettenhesapliyrum saligunune5hfta oluyo dgrumu yani

canım netteki herkeste tutacak diye bir şey yok ben ilk doktora gittiğimde netteki hesaba göre 6+4 günlüktü doktor keseyi göremedi beta hcg de düşük çıkmışto çok korkmuştum dış gebelik diye bir hafta sonraya randevu vermişti o bir haftam varya kabus gibiydi ama rabbime çok şükür ki geç döllenmeymiş cuma günü gördük keseyi

triodi olan arkadaşım ıhmal etme allah korusun düşüğe sebep oluyor mınıcık bı hap tedavısı var zaten mutlaka kullan ayrıca ilk 3 ay folık asit şart bebeklerın omurılıklerı gelişiyor kılonuzu sormuştum ama o kadar hızlı ılerlıyorki göremedım yorumları kızlar gereksız uzatmaasakmı sayfaları bana kızmayın ama lütfen

kızlar bendede acayip bulantı var birde çıkartamıyorum.iyice rahatsız oluyor midem.her şey kokuyo deterjanlar sabunlar ev rol on bile kullanamıyorum.en kötüsüde oğlumun o çok sevdiğim kokusu bile dayanlmaz geliyor bana.ilk hamileliğimde böyle değildi sadece ağır kokular etkiliyordu.bulantı hapları kokulara karşıda duyarlılığı azaltıyormu

cnm zaten kullanıyorumm fakat gebelik arraya girrdiği için dozu yetmmiyor onun için gidicem..ayrrıca ben folik asiti gebe kalmmmadan 2 ay önce kullanmaya başladım coraspinle beraberr çünkü planlı gebelik olduğuy için 5.aya kadarrda kullanmamı söyledi dr ..birde jel crinone onu kullanıyorrum rrahmi güçlendiriyo ve bebeği geliştirriyo ..birde kimse gereksiz yazılarr yazmıyo ben hiç görmedim

canım bana sordun galiba tesekkur ederim destegin için folik asit ve tiroid hapı kullanıyorum 1,68 boy kilom 68

Evet ben de sizdenim.sizde durum nedir bende arttı ataklar ilaçta kullanamayinca.

5 senedir var artık onunla yaşamaya alıştım.doktora ölecekmiyim diye sorup duruyordum
hayır sadece ölene kadar sürüneceksin demişti cok dogru ama inişli cıkışlı inşllh hayatımızdan defolup gider tüm kötülüklerrr

ben ilk gebeligimde pasiflora surup kullandım kızım karnımda hiç oynamıyordu.
onuda etkiliyordu demekki sakinleştirici
inşllh bunda kullanmak gerekmez

kızlar bendede acayip bulantı var.evde patates harici birşeyi pişirip yiyemiyorum.her şey kokuyo deterjan,sabun el kremi......en kötüsüde oğlumun o çok sevdiğim miss kokusu dayanılmaz geliyor.nefes almadan sevmeye çalışıyorum kuzumu.işin kötüsü çıkrtamıyorumda çıkartsam azda olsa rahat edicm.ilk hamileliğimde böyle değildi.bulantı hapları kokulara olan hassasiyetide hafifletiyormu acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…