kızlar bendede acayip bulantı var.evde patates harici birşeyi pişirip yiyemiyorum.her şey kokuyo deterjan,sabun el kremi......en kötüsüde oğlumun o çok sevdiğim miss kokusu dayanılmaz geliyor.nefes almadan sevmeye çalışıyorum kuzumu.işin kötüsü çıkrtamıyorumda çıkartsam azda olsa rahat edicm.ilk hamileliğimde böyle değildi.bulantı hapları kokulara olan hassasiyetide hafifletiyormu acaba..
Kac haftaliksin canim
yemek kokularına karsı degilde
kullandıgım yumusatıcı kokusu migdemi bulandırmaya başladı
cok tuhaf yemegimi yiyorum mesela tavuk vardı
ayyy bidaha tavuk yemem diyorum
ama yedikten sonra
sonra geciyor tatlı bişey yemek istemiyorum
tatlıyı duyuncada kötü oluyorum helede tok karnınaysam
ama ögürme cıkarma filan yok ,gün içinde devamlı bu şekildeyim
dr ataklar için ilaç verdi fakat ben hiç kullanmmadım kendi yöntemlerrrimle atlattım sayılır arada oluyo çok nadir oda troitlerim yükseldi hamilelikten dolayı galiba troit hastasıyım çünkü ilaç kullanıyorrum ömür boıyuda kullanıcam çarşamba randevu alıp troitlee baktırıcamm ilacımın dozunu arttırırlar muhtemelen
5 senedir var artık onunla yaşamaya alıştım.doktora ölecekmiyim diye sorup duruyordum
hayır sadece ölene kadar sürüneceksin demişti cok dogru ama inişli cıkışlı inşllh hayatımızdan defolup gider tüm kötülüklerrr
ben ilk gebeligimde pasiflora surup kullandım kızım karnımda hiç oynamıyordu.
onuda etkiliyordu demekki sakinleştirici
inşllh bunda kullanmak gerekmez
yemek kokularına karsı degilde
kullandıgım yumusatıcı kokusu migdemi bulandırmaya başladı
cok tuhaf yemegimi yiyorum mesela tavuk vardı
ayyy bidaha tavuk yemem diyorum
ama yedikten sonra
sonra geciyor tatlı bişey yemek istemiyorum
tatlıyı duyuncada kötü oluyorum helede tok karnınaysam
ama ögürme cıkarma filan yok ,gün içinde devamlı bu şekildeyim
kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor
kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor
herkese günaydın bulantısız günler diliyorum
günaydın annişler nasılsınız bakalım? Benim bu sabah çok bulantım yok, var ama dün sabahki kadar şiddetli değil, hiçbirşey yiyesim yok kızlar ya, ekmek arası peynir yaptım sabah sabah tuzlu tuzlu iyi geldi. Sizde durum nasıl mideler hop hop ediyo mu yemek deyince?
günaydın annişler nasılsınız bakalım? Benim bu sabah çok bulantım yok, var ama dün sabahki kadar şiddetli değil, hiçbirşey yiyesim yok kızlar ya, ekmek arası peynir yaptım sabah sabah tuzlu tuzlu iyi geldi. Sizde durum nasıl mideler hop hop ediyo mu yemek deyince?
benim bulantılarım çok kötü. doktoru aradım geçen hafta kuru yağsız gıdalar tüket dedi. zencefil şekeri al ya da çayı dedi. bir de "premesis" isminde hamilelik bulantıları için geliştirilmiş bir multivitamin kapsül verdi. zencefili bir defa attım ağzıma artık ondan da midem bulanıyor ilaçlardan da folik asit su hiçbişi istemiyorum. yaşadığım yerde annem akrabam da yok. aç aç geziyorum. o kadar çaresiz hissediyorum ki kızlar anlatamam. ne yapsak nasıl etsek de geçirsek??
benim bulantılarım çok kötü. doktoru aradım geçen hafta kuru yağsız gıdalar tüket dedi. zencefil şekeri al ya da çayı dedi. bir de "premesis" isminde hamilelik bulantıları için geliştirilmiş bir multivitamin kapsül verdi. zencefili bir defa attım ağzıma artık ondan da midem bulanıyor ilaçlardan da folik asit su hiçbişi istemiyorum. yaşadığım yerde annem akrabam da yok. aç aç geziyorum. o kadar çaresiz hissediyorum ki kızlar anlatamam. ne yapsak nasıl etsek de geçirsek??
günaydınnnnnnnnnnnnnn :))
bulantılara bi de istifra eklendi bu sabah((
mükellef bi kahvaltıyı bi güzel geri çıkarttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?