2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yemek kokularına karsı degilde
kullandıgım yumusatıcı kokusu migdemi bulandırmaya başladı
cok tuhaf yemegimi yiyorum mesela tavuk vardı
ayyy bidaha tavuk yemem diyorum
ama yedikten sonra
sonra geciyor tatlı bişey yemek istemiyorum
tatlıyı duyuncada kötü oluyorum helede tok karnınaysam
ama ögürme cıkarma filan yok ,gün içinde devamlı bu şekildeyim

Ay canım tavuktan bende iğrendim tatlı da yemiyorum aynen..bulantı çok oluyo ama öğürme şeklinde değil..sevimsiz bi duygu işte......

Kızlar size özelden yazacaktım ama mesaj sayım yetersiz.Bu konuda bizi ancak biz anlayabiliriz.

benımde çok kötu mıdem ama yemeye başlayınca duruyo sanki düşünmek mıdemı kaldırıyor pişmemiş şeylerı yıyesım gelıyor hep meyve gibi çerez gbii daha ne et yedım ne tavuk midem almıyo barbunya yıyebıldım zorla... ekmek felan işte. 2 aylık olduk bız şimdi 1 kılo aldım bıle

aynen yaa, ama tavuğun adı bile yetiyo içimi kaldırmaya, evde pişince hiç yiyemiyorum, dışarda yedim bu akşam hiç etkilenmedi yumurcak, evde sevmiyo sanırım :))

kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor

kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor

canım bu sitede 13 ekim görünüyo ama benim 12 ekim, yani aramızda iki gün var ben de geçen perşembe keseyi görmüştüm, cumartesi günü bebişimi gördüm Rabbime çok şükür kalp atışlarını diletti bize, sen de görürsün bence

sezen, 2 hafta sonra diyorlar hep. ben dediği tarihte gideceğim, erken gittiğim için kalp atışı görünmezse hem boşuna endişe ederim, hem de tekrar gitmem gerekir diye.
yerinde olsam beklerdim ama sen bilirsin yine de :)

arkadaşlar, çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmayalım, bize iyi gelen şeyleri burada paylaşalım bence. ilaçsız atlatmaya çalışalım.

yazdığım gibi, beyaz leblebi bana iyi geldi.
kraker tipinde atıştırmalıklar da iyi geliyor.
yoğun tadı ve kokusu olan hiçbir şeyi yememeye çalışıyorum. yağlı yiyecekler çok artırıyor bulantımı. salatalar bana iyi geliyor. hafif yemeye çalışıyorum.
gebelikte su içmek önemli, akşam saatlerinde daha çok içiyorum, dışardayken pek içemiyorum. daha çok bulantı yapıyor bende.
haşlanmış patates de iyi gelir ama bana yasak gıdalardan(şekerim yüksek diye)
parfüm kokuları da hiç yaramıyor

bu akşam üzeri çok kötüydüm, hiç yemek yapamadım, uyuyakaldım. eşimin geldiğini duymamışım. makarna yapmış. normalde girmez mutfağa, hem şaşırdım hem sevindim :)
yarım tabak sade makarna ile küçük bardak ayran içtim. mideme iyi geldi.
toparlanınca yarının yemeklerini yaptım gece gece, tahminimce yine bulantılı bir günüm olacak, şimdiden yapmam iyi oldu. işe yararsa bu düzende gideceğim birkaç hafta.

günaydınlar....

iyi haftalar...

bebişlerimize sağlıklı gelişmeler,büyümeler...

günaydın annişler nasılsınız bakalım? Benim bu sabah çok bulantım yok, var ama dün sabahki kadar şiddetli değil, hiçbirşey yiyesim yok kızlar ya, ekmek arası peynir yaptım sabah sabah tuzlu tuzlu iyi geldi. Sizde durum nasıl mideler hop hop ediyo mu yemek deyince?

benim bulantılarım çok kötü. doktoru aradım geçen hafta kuru yağsız gıdalar tüket dedi. zencefil şekeri al ya da çayı dedi. bir de "premesis" isminde hamilelik bulantıları için geliştirilmiş bir multivitamin kapsül verdi. zencefili bir defa attım ağzıma artık ondan da midem bulanıyor ilaçlardan da folik asit su hiçbişi istemiyorum. yaşadığım yerde annem akrabam da yok. aç aç geziyorum. o kadar çaresiz hissediyorum ki kızlar anlatamam. ne yapsak nasıl etsek de geçirsek??

günaydınn canım benmde çok hafif yoklayıp gidiyor ama şükür çıkarma olmuyor hiç

teyzem bana bitkisel bişey önerdi zencefilin suyundan surubunu yapmışlar eczanede satılıo mide yanmasına ve bulantısına birebirmiş.

tatlım yine de sen bitki çaylarını bir iki fincandan fazla içme..

kraker falan sanırım etkili oluyor. temiz hava çek içine.. kendini iyi hissetmeye çalış ki psikolojik olarak da etkilenme..

günaydınnnnnnnnnnnnnn :))
bulantılara bi de istifra eklendi bu sabah ((
mükellef bi kahvaltıyı bi güzel geri çıkarttım

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu bulantı ve istifralardan

sanada geçmiş olsun canım bi şeyi yiyosun ben bunu nasıl yedim diyip tiksiniyosun arkasaından hadi hurra geri çıkar artık ben hiç bi şey yiyemiyom sadece sabredecez bi şekilde geçeçecek ama nasıl 3.ayı bekliyorum geçsin diye hadi bakalım hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…