benim bulantılarım çok kötü. doktoru aradım geçen hafta kuru yağsız gıdalar tüket dedi. zencefil şekeri al ya da çayı dedi. bir de "premesis" isminde hamilelik bulantıları için geliştirilmiş bir multivitamin kapsül verdi. zencefili bir defa attım ağzıma artık ondan da midem bulanıyor ilaçlardan da folik asit su hiçbişi istemiyorum. yaşadığım yerde annem akrabam da yok. aç aç geziyorum. o kadar çaresiz hissediyorum ki kızlar anlatamam. ne yapsak nasıl etsek de geçirsek??
günaydınn canım benmde çok hafif yoklayıp gidiyorama şükür çıkarma olmuyor hiç
o zaman sen şanslı annişlerdensin
günaydın ekim anneleri galiba bende ekim annesiyim
kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor
evet şükür diyorum,inşallah böyle devam eder
ayyyyyy inş çarşamba günü için çağardı ama duyarmıyıs ki acabagozun aydın cnmm darısı pıtpıt ları gormeye ınsallah
ne yediysem çıkıyo gribin yapmış olduğu balgamda varmaşallah canım..
lekeden endişelenme çoğu hamilelikte az çok oluyor.. ilaç etkili faydası da oluyor. ama ben de bulantı olmadı. genelde bulantı yok. olanlar var tabi.. ancak dediğin gbi uyutoyor.. çalıştığım için kesmek zorunda kaldım. bir de benim dr a gittiğimde kesilmişti zaten. tedbir amaçlı içiyordum. eğer fırsatın varsa ilacını düzenli al ve fırsat bu fırsat iyice dinlenmiş olursun.. hem de bu aylarda biliyorsun dinlenmek önemli..
merhaba
hayırlı olsun senin için, umarım hastalığın da hemen geçer.
bende de lekelenme devamlı oluyor. dün doktora gittim, ultrasonda 6 haftalık görünüyor, kalp atışlarını duydum çok şükür. ama lekeyi sormayı unutmuşum :) eve geldim telefonla sordum, rengi açık kahve ve nadiren pembe renkli oluyor. doktor progestan kullanmam gerektiğini söyledi, reçete yazdı hemen. rengi açık kahve bile olsa, eğer devam eden bir durumsa düşük riski olarak değerlendiriyoruz dedi. hemen çıktım aldım eczaneden, prospektüsü okudum, ilacın yan etkisi baş dönmesi ve uyku olduğu için akşam yatarken alınması daha iyi olur yazıyordu. lekelenme tamamen kesilinceye kadar kullanmam gerekiyormuş. neyse inş. hayırlısı olur hepimiz için.
öncelikle şu an için dilekleri ertelenen arkadaşlarıma çok geçmiş olsun ... Allahın izni ile kendilerine en uygun zamanda hayırlısı ile tekrar sevinçli haberlerini almalarını tüm kalbimle istiyorum ... Misafirim olduğundan nete giremedim , görüşmeyeli keyifler nasıl?
yan yata çamura bata bata gidiyo canım senin nasıl
gunaydin kizlar herkes bulantilardan sikayetci benim gibi gunlerdir bisey yiyemiyorum cok kotu yaaaa( bugun ruyamda bebegime felak ve nas surelerini okuyodum Allahim korusun onu bide benim hic kasik agrim kalmadi bu normal mi ????
günaydın canımm negüzel süreler okumuşsun Rabbim korusunn..gunaydin kizlar herkes bulantilardan sikayetci benim gibi gunlerdir bisey yiyemiyorum cok kotu yaaaa( bugun ruyamda bebegime felak ve nas surelerini okuyodum Allahim korusun onu bide benim hic kasik agrim kalmadi bu normal mi ????
çok güzel bunlar yaaakızlar dün HELLO bebek mağazasındaydık valla 7 aylık felan olsam hem arabasını hem odasını almıştık
Eki Görüntüle 641190
Eki Görüntüle 641189
bu tarz çok hoşuma gitti yatağın yanındaki dolağ çıkıp başlık takılınca genç yatağı oluyomuş yani uzun ömürlü
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu bulantı ve istifralardan
sanada geçmiş olsun canım bi şeyi yiyosun ben bunu nasıl yedim diyip tiksiniyosun arkasaından hadi hurra geri çıkar artık ben hiç bi şey yiyemiyom sadece sabredecez bi şekilde geçeçecek ama nasıl 3.ayı bekliyorum geçsin diye hadi bakalım hayırlısı .
kızlar dün hello bebek mağazasındaydık valla 7 aylık felan olsam hem arabasını hem odasını almıştık
Eki Görüntüle 641190
Eki Görüntüle 641189
bu tarz çok hoşuma gitti yatağın yanındaki dolağ çıkıp başlık takılınca genç yatağı oluyomuş yani uzun ömürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?