2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım ilaç almaktansa doğal şeylerle gidermeye çalış, dediğin gibi dün sabah folik asiti içtim arasından 10 dk geçmedi çıkardım hepsini, içtiğim su dahi midemi bulandırıyo, aklına benim burda kimsem yok falan diye şeyler de getirme, sana senden başka kimseden fayda yok bi de eşinden tabi, yakın da olsalar hergün sende duramazlar ki, moralini yüksek tutmaya çalış, bu bi süreç ve biz onu kusa güle geçircez inşallah, sonra da hayal gibi gelcek herşey

öncelikle şu an için dilekleri ertelenen arkadaşlarıma çok geçmiş olsun ... Allahın izni ile kendilerine en uygun zamanda hayırlısı ile tekrar sevinçli haberlerini almalarını tüm kalbimle istiyorum ... Misafirim olduğundan nete giremedim , görüşmeyeli keyifler nasıl?

kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor

bu gibi şeyler kişiye doktorundaki ultrason cihazının niteliklerine göre değişiyor diye biliyorum. Bizi keseyi gördükten on gün sonra çağırdık kalp atışını duyduk.

gunaydin kizlar herkes bulantilardan sikayetci benim gibi gunlerdir bisey yiyemiyorum cok kotu yaaaa ( bugun ruyamda bebegime felak ve nas surelerini okuyodum Allahim korusun onu bide benim hic kasik agrim kalmadi bu normal mi ????

gozun aydın cnmm darısı pıtpıt ları gormeye ınsallah
ayyyyyy inş çarşamba günü için çağardı ama duyarmıyıs ki acaba
ne yediysem çıkıyo gribin yapmış olduğu balgamda var zaten tek tek gelmes ki hastalık

evet canım iyi bişe değilmiş bende 3 kere felan oldu sabah 1 akşam 2 iç dedi çarş gtcem bakalım hayrlısı

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

bende yanlız deilmişim benimde midem kötüü çıkartıyorum

Allahım yardımcımız olsun inş çabucak gecer bide koku hassasiyeti var anacım her yer kokuyo

yan yata çamura bata bata gidiyo canım senin nasıl

midesi bulanan annelere selam olsun!
ne sevimli bir giriş oldu değil mi:)
kızlar geçmişi okuyorum 10 dakikadır bir çok sevgili annemiz mide bulantısından ve hiç bir şey yiyememekten hatta aç gezmekten söz ediyor.
iyi güzel ilaç kullanmadan dayanmaya çalışıyoruz hepimiz ama sevgili anneler ,sürekli kusmalar ve ciddi anlamda bir açlık varsa bu hiç iyi bir şey değil.
en başta vücuttaki su kaynakları tükeniyor ve bu ciddi bir problem hem anne hemde bebekler için. hastaneye müracat edin lütfen bu gibi durumlarda serum takviyesi uygulanıyor.

gunaydin kizlar herkes bulantilardan sikayetci benim gibi gunlerdir bisey yiyemiyorum cok kotu yaaaa ( bugun ruyamda bebegime felak ve nas surelerini okuyodum Allahim korusun onu bide benim hic kasik agrim kalmadi bu normal mi ????

evet normal tatlım vicudun alışmaya başlamış demek ki mercimeğinee

günaydın canımm negüzel süreler okumuşsun Rabbim korusunn..
agrılarının geçmesi normal canım benimde erken geçmişti

kızlar dün HELLO bebek mağazasındaydık valla 7 aylık felan olsam hem arabasını hem odasını almıştık

Eki Görüntüle 641189
bu tarz çok hoşuma gitti yatağın yanındaki dolağ çıkıp başlık takılınca genç yatağı oluyomuş yani uzun ömürlü

Son düzenleme:

sağol canım ama normalde kusunca bi süre kendine gelemeyen ben bebeğim için hemen toparlandım :)) insan onun içinde ve canlı olduğunu bilince ağır gelmiyo hiç bişey :))

şiiist taze gelin , önceliknen hayırlı olsun , aynı gidiyoruz seninnen :)))) takımlar çok güzel ,rabbim güzel gönlüne göre versin :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…