2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım?benim ara ara kasık ağrım oluyo ama normal tabi... Bebişim kendine yer acıyo... Yapım onarım calısmaları var icerde,öyle aman aman bulantm yok,kusmam da yok ama hersey kötü kokuyo,parfüm,yumusatıcı,deterjan,mutfak,lavabo... Hersey....
Birde ağzımın hiç tadı yok,ne yersem yiyeyim bişey anlamıyorum... Birde sürekli çok afedersiniz geğirme hissi var özellikle sabah kalkınca sanki midem cıkacakmıs gibi... Var mı benim gibi olan...

aynen senin gibiyim geğirme hissim yok bir de sigara öğğğğğğ

listeyi yeni gördüm bilgilerimi söyleyim
72 kilo ile hamile kaldım:18:
ankarada yaşıyorum
ev hanımıyım
3. bebegim
31 yaşındayım
sanırım başka yok:44:

ahh o kokular yokmuuuelim böle geziyorummgegirtim yok ama bulantım çok hergün çıkartıyorumsık sık ve az yemem lazım ama kim hazırlıycakk o mutfaga girmekk

günaydın en güzel ekim anneleri..nasılsınız bakalım bugün biz kahvaltımızı yaptık folic asit ve progestanımızı kullandık şimdi de teyzelerimize bir günaydın diyelim dedik:)
benim öyle bulantı falan yok hiç olmadı da ama bu gece biraz bulantı vardı ben hep uyurken midem bulanıyo rüyamda görüyorum uyandığımda gerçekten bullandığını anlıyorum bu ne iştir anlamadım

çok güzel bunlar yaaainşş o günleride görürüz
ayyyyyy inş allahım
şiiist taze gelin , önceliknen hayırlı olsun , aynı gidiyoruz seninnen :)))) takımlar çok güzel ,rabbim güzel gönlüne göre versin :)))
sağol canım sen ne zaman evlenmiştin seninde hayırlı olsun
aa listemi mi yapıyormuşuz benim hiç haberim yok eksik kalmayayım.

27 yaş
1.70 boy
52 kilo
ilk çocuk
eğitimci
ist.

bendeeee
23 yaşındayım
155 boyum
54 kiloyum
ilk çocuk
ev hanımı
istanbul

kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor

bence görürsün bende cuma gördüm keseyi doktorum kallp atışı için 10 gün sonraya randevu verdi senin 12 gün olduğuna göre görürsün herhalde canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…