GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
bende yanlız deilmişim benimde midem kötüü çıkartıyorum
Allahım yardımcımız olsun inş çabucak gecer bide koku hassasiyeti var anacım her yer kokuyo
günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım?benim ara ara kasık ağrım oluyo ama normal tabi... Bebişim kendine yer acıyo... Yapım onarım calısmaları var icerde,öyle aman aman bulantm yok,kusmam da yok ama hersey kötü kokuyo,parfüm,yumusatıcı,deterjan,mutfak,lavabo... Hersey....
Birde ağzımın hiç tadı yok,ne yersem yiyeyim bişey anlamıyorum... Birde sürekli çok afedersiniz geğirme hissi var özellikle sabah kalkınca sanki midem cıkacakmıs gibi... Var mı benim gibi olan...
ÇOK ŞÜKÜR TATLIM BİZİM DE İÇ GÜVEYSİNDEN HALLİCE :) Bİ ASABİYET, Bİ HASSASİYET VAR KI SÖZE NE HACET VELHASIL KELAM
aynen yaaa, birden alev küpüne dönüşüyorum sonra hüngür şakırt beeee şeklinde valla çocuk gibi olduk hepten
listeyi yeni gördüm bilgilerimi söyleyim
72 kilo ile hamile kaldım:18:
ankarada yaşıyorum
ev hanımıyım
3. bebegim
31 yaşındayım
sanırım başka yok:44:
ahh o kokular yokmuuuGünaydın kızlar... Nasılsınız bakalım?benim ara ara kasık ağrım oluyo ama normal tabi... Bebişim kendine yer acıyo... Yapım onarım calısmaları var icerde,öyle aman aman bulantm yok,kusmam da yok ama hersey kötü kokuyo,parfüm,yumusatıcı,deterjan,mutfak,lavabo... Hersey....
Birde ağzımın hiç tadı yok,ne yersem yiyeyim bişey anlamıyorum... Birde sürekli çok afedersiniz geğirme hissi var özellikle sabah kalkınca sanki midem cıkacakmıs gibi... Var mı benim gibi olan...
bende öyleyim anacımmhe he şunu çok sevdim ben de aynı bunun gibiyim
ilk sayfada gördüm canımm baktım adım var bilgilerim yokkaa listemi mi yapıyormuşuz benim hiç haberim yok eksik kalmayayım.
27 yaş
1.70 boy
52 kilo
ilk çocuk
eğitimci
ist.
ayyyyyy inş allahımçok güzel bunlar yaaainşş o günleride görürüz
sağol canım sen ne zaman evlenmiştin seninde hayırlı olsunşiiist taze gelin , önceliknen hayırlı olsun , aynı gidiyoruz seninnen :)))) takımlar çok güzel ,rabbim güzel gönlüne göre versin :)))
aa listemi mi yapıyormuşuz benim hiç haberim yok eksik kalmayayım.
27 yaş
1.70 boy
52 kilo
ilk çocuk
eğitimci
ist.
ilk sayfada gördüm canımm baktım adım var bilgilerim yokk
kızlar ben doktora geçen hafta perşembe günü gittim keseyi gördük.bu salı gitsem kalp atışını duyarmıyım?keseyi görmemin üzerinden 12 gün geçmiş oluyor
ayyyyyy inş allahım
sağol canım sen ne zaman evlenmiştin seninde hayırlı olsun
TATLIM BENİM ŞÖYLE ;2 EKİM NİŞAN , 24 EKİM 2008 EVLİLİK TARİHLERİM ... bİR OĞLUM VAR 14 EKİM 2009 DOĞUMLU ...bU BEBİŞİM DE EKİMLİ OLACAK İNŞ :)))
benim adım da mı yok acaba:)
mşllhhhhgünaydınn herkese biz 8 +6 olmuşuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?