benim adım da mı yok acaba:)
görür yazar canımmmyok yok valla yok listede benim adım yok:) sayın liste düzenleyicisi hanım bende hamileyim ama lütfen:)
günaydın kızlar çalışan anneler çalışmak size de zor geliyormu bu dönemde
ayyyyyy inş allahım
sağol canım sen ne zaman evlenmiştin seninde hayırlı olsun
TATLIM BENİM ŞÖYLE ;2 EKİM NİŞAN , 24 EKİM 2008 EVLİLİK TARİHLERİM ... bİR OĞLUM VAR 14 EKİM 2009 DOĞUMLU ...bU BEBİŞİM DE EKİMLİ OLACAK İNŞ :)))
benimde eşim ekim doğumlu
günaydın canımmm Rabbim yardımcımız olsunnn bende aynıyım canımm az ve sık yersem çıkarmıyorum ama bulantı hiç geçmiyo uykuya doymuyorummannişlerim günaydınlar olsun hepinize...
Ben hala mide bulantısıyla kıvranıyorum. Geçmek bilmiyor. Dilerim allah'tan 3. ayın sonunda da devam etmesin. Tansiyonum yerlerde. Artık birşey de yiyemiyorum. Çubuk kraker, leblebi,muz hepsi vızz. Ağzıma götürdüğüm an midem atıyor. Çalışamıyorum resmen. Kafam masanın üstünde bütün gün. Ayakta uyuyorum.
NAsıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorum. Çok zorluyor beni.
ay evet mutfaga gitrmek işkence.... akşam yattım. aman Allahım midem başladı deli gib kazınmaya,o saatte yemek yiyemem kötü olurum.. mutfaga gitmek te istemiyorum.hemen kocişi görevlendirdim.sağolsun koca bi bardak aran getirdi,içtim rahatladım,sonra uyumusum.. ayran bana iyi geliyo...ahh o kokular yokmuuuelim böle geziyorumm gegirtim yok ama bulantım çok hergün çıkartıyorum sık sık ve az yemem lazım ama kim hazırlıycakk o mutfaga girmekk
günaydın kızlar çalışan anneler çalışmak size de zor geliyormu bu dönemde
benimde eşim ekim doğumlu
ne kağa güzel canım :)
Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım?benim ara ara kasık ağrım oluyo ama normal tabi... Bebişim kendine yer acıyo... Yapım onarım calısmaları var icerde,öyle aman aman bulantm yok,kusmam da yok ama hersey kötü kokuyo,parfüm,yumusatıcı,deterjan,mutfak,lavabo... Hersey....
Birde ağzımın hiç tadı yok,ne yersem yiyeyim bişey anlamıyorum... Birde sürekli çok afedersiniz geğirme hissi var özellikle sabah kalkınca sanki midem cıkacakmıs gibi... Var mı benim gibi olan...
Bebişlerimiz terazi ve akrep burcu mu olcak şimdibenim miniğim terazi olcak biraz daha bekleseydi benimle aynı burç (akrep)olurdu 31 ekim doğumluyum bende
akrepten gözüm korkuyo ama bakalım
offf daha kahvaltı yapmadım hiç bişe yiyesim yok yaa
akrepten gözüm korkuyo ama bakalım
offf daha kahvaltı yapmadım hiç bişe yiyesim yok yaa
Günaydın cnm.. Benimde kasıklarımda sancılar oluyo genelliklede bi yerden kalkarken iğne batıyo sanki yavaş yavaş kalkarsam problem yok. Bende korkuyorum nedenseKokulara hassesiyetimde başladı yalnız değilsin yani
aynen cnm ben de de öyle.... yavaş hareket etmek lazım zaten 2 can taşıyorum.. buarada kuzenimiz perşembe günü doğum yaptı.. ikizleri oldu.. ikisi de erkek ve maşallah deyin kızlar... her biri nerdeyse 4 er kilobiri 3.900 biri 3.800.......
akşama test yaparsam çıkarmı son adet başlangıç tarihim 22 ocak
selam kızlar....
bende sadece şişlik var...önceki günlere göre azaldı gerçi....
akrepten bende korkuyorum ama kayınbabam terazi ve hiç anlaşamıyoruz...o yüzden akrep olsun bebeğiimmmm....
ailesine düşkün olur bildiğim kadarıyla akrepler.....
çıkar çok geçmiş....umarım görürsün çift çizgiyii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?