2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
annişlerim günaydınlar olsun hepinize...
Ben hala mide bulantısıyla kıvranıyorum. Geçmek bilmiyor. Dilerim allah'tan 3. ayın sonunda da devam etmesin. Tansiyonum yerlerde. Artık birşey de yiyemiyorum. Çubuk kraker, leblebi,muz hepsi vızz. Ağzıma götürdüğüm an midem atıyor. Çalışamıyorum resmen. Kafam masanın üstünde bütün gün. Ayakta uyuyorum.
NAsıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorum. Çok zorluyor beni.

günaydın canımmm Rabbim yardımcımız olsunnn bende aynıyım canımm az ve sık yersem çıkarmıyorum ama bulantı hiç geçmiyo uykuya doymuyorummşuAN gözlerim kapanıyoodr az ve sık yerseniz bulantınız fazla olmaz dedi

ahh o kokular yokmuuuelim böle geziyorummgegirtim yok ama bulantım çok hergün çıkartıyorumsık sık ve az yemem lazım ama kim hazırlıycakk o mutfaga girmekk
ay evet mutfaga gitrmek işkence.... akşam yattım. aman Allahım midem başladı deli gib kazınmaya,o saatte yemek yiyemem kötü olurum.. mutfaga gitmek te istemiyorum.hemen kocişi görevlendirdim.sağolsun koca bi bardak aran getirdi,içtim rahatladım,sonra uyumusum.. ayran bana iyi geliyo...

günaydın kızlar çalışan anneler çalışmak size de zor geliyormu bu dönemde

aslında işim cok rahat tüm gün oturuyorum boş boş ama sabah kalkıp gelmek çok zor geliyo...
birde gün içinde çok uykum geliyo....dün tatildim,sabahı köründe uyandım uyuyamadım.bugünde yataktan kalkasım gelmedi... nasıl iştir ya.. bu bebiş benle dalga mı geçiyo...

ben de sevdim bunu

Bebişlerimiz terazi ve akrep burcu mu olcak şimdi benim miniğim terazi olcak biraz daha bekleseydi benimle aynı burç (akrep)olurdu 31 ekim doğumluyum bende

Günaydın cnm.. Benimde kasıklarımda sancılar oluyo genelliklede bi yerden kalkarken iğne batıyo sanki yavaş yavaş kalkarsam problem yok. Bende korkuyorum nedense Kokulara hassesiyetimde başladı yalnız değilsin yani

Bebişlerimiz terazi ve akrep burcu mu olcak şimdi benim miniğim terazi olcak biraz daha bekleseydi benimle aynı burç (akrep)olurdu 31 ekim doğumluyum bende

akrepten gözüm korkuyo ama bakalım
offf daha kahvaltı yapmadım hiç bişe yiyesim yok yaa

akrepten gözüm korkuyo ama bakalım
offf daha kahvaltı yapmadım hiç bişe yiyesim yok yaa

terzai güzel bi burç eee ne de olsa simgesi venüs :))) estetiği ve sanatsal faaliyetleri sever ..Akrebe gelince , onlarla iyi anlasırım ama ismi akreeeppppp:)

aynen cnm ben de de öyle.... yavaş hareket etmek lazım zaten 2 can taşıyorum.. buarada kuzenimiz perşembe günü doğum yaptı.. ikizleri oldu.. ikisi de erkek ve maşallah deyin kızlar... her biri nerdeyse 4 er kilo biri 3.900 biri 3.800.......

Selamun aleykum, hayırlı sabahlar herkese... Girmeye korkuyorum ya birilerinden kötü haber alırsak diye..... Umarım güzel haberlerle dolu olur günlerimiz...

selam kızlar....

bende sadece şişlik var...önceki günlere göre azaldı gerçi....

akrepten bende korkuyorum ama kayınbabam terazi ve hiç anlaşamıyoruz...o yüzden akrep olsun bebeğiimmmm....

ailesine düşkün olur bildiğim kadarıyla akrepler.....

maşallahh ikisine de... hatta anneye de üçüne de ve hatta hatta babaya da.. tebrik ediyorum. bebeklere bakacak olanlara da kolaylıklar diliyorum..
sağlıklı uzun ömürler olsun..

isimleri belli mi?

bir de ben eskisi gibi etkilenmiyorum. bazen korkuyorum birşeyler hissetmeyince... inşallah iyidir bebişim.. bebişlerimiz...

bende akrep im

çıkar çok geçmiş....umarım görürsün çift çizgiyii....

aslında çıkarsa süpriz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…