2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

amin cnm aminnnnn... isimlerini unuttum desem...bu ikizlerin bir de 2 yaşında bi abileri var ya artık anne, baba, anneanne, babanne hepsi beraber bakarlar... :44::44:
canım bazı dönemler oluyo öyle... kimi zaman az kimi zaman çok belirti oluyo.. takılma çok fazla.. Allah sağlık versin bebişlerimize...

evdesiniz sanırım

Evdeyim,evlendikten sonra belediyedeki güzelim işimi bıraktım ve Bursa'ya taşındım :) Ama bir aya kadar tekrar geri dönücez inş. çünkü burda çok sıkıldım..Stressiz bir hamilelik ve evde kendim bakmak istediğim için böylesi çok daha hayırlı oldu diye düşünüyorum..

Tünaydın annecikler

bende saat 11 den beri yatakta döndüm durdum baktım olmuyo kalktım:)
kızlar o değilde ben gece çok fena oldum ya.böyle bir mide bulantısı yok ya.
ben bide normalde kusamaan biriyim.akşam bildiğiniz eziyet çektim.
Allahtan eşim vardı yanımda da o beni zorla öğürttü.çıkaramadım ama öğürme bile rahatlattı biraz.
sonra limonata içirdi bana ekşili ekşili.biraz balkonda durduk hava aldık.sonra o rahatlıkla tv arşısında sızmışım:)
sözde yemek yapmıştım yemek yicektim nerdeeee? canımın çektiği yemeğin kokusuna bile tahammül edemedim yemeyi bırak

Tünaydın annecik :) Ben kusmasam da henüz hep çok yakın hissediyorum,kokulara hassasiyetimiz ve iştahsızlık bir ay kadar daha sürer deniliyor ama bu bir ay nasıl geçecek bilmiyorum :)

iyi olmuş canım, taşınmak sıkıntı olmayacak mı bu dönemde?

tünaydın diyelim herkese :)
bende pazartesi sendromumla beraber işyerinde dönüp duruyorum
bulantı hala yok ama sabah süt içtim sanırım o dokundu bi ara midem ağrıdı kramp girdi ..
aksam dr.a gitcess ya gecmiyor vakit =)

bekleyince geçmiyo canım vakit beklemesen nasıl geçtiğini anlamazsın :)) Süt gaz yapmıştır en son yarım kiloyu birden içmiştim çok kötü oldum akşama kadar içiş o içiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…