Günaydın güzel annecikler :)) Nasılsınız?
kızlaarr kim çoraplarını değiştirmedi bakıyııımm
maşallahh ikisine de... hatta anneye de üçüne de ve hatta hatta babaya da.. tebrik ediyorum. bebeklere bakacak olanlara da kolaylıklar diliyorum..
sağlıklı uzun ömürler olsun..
isimleri belli mi?
bir de ben eskisi gibi etkilenmiyorum. bazen korkuyorum birşeyler hissetmeyince... inşallah iyidir bebişim.. bebişlerimiz...
bence biz o kokuyu da alırız yakında
meyvemizi yiyoruz, siz ve bebişiniz nasıllarrr
ay valla bilmiyorum da şu midem bir geçse o kadar mutlu olacağım ki. Resmen ters dönmüş hamamböceği modundayım
biz de yavaş yavaş kahvaltı yaptık meyve birazdan :)
evdesiniz sanırım
Tünaydın annecikler
bende saat 11 den beri yatakta döndüm durdum baktım olmuyo kalktım:)
kızlar o değilde ben gece çok fena oldum ya.böyle bir mide bulantısı yok ya.
ben bide normalde kusamaan biriyim.akşam bildiğiniz eziyet çektim.
Allahtan eşim vardı yanımda da o beni zorla öğürttü.çıkaramadım ama öğürme bile rahatlattı biraz.
sonra limonata içirdi bana ekşili ekşili.biraz balkonda durduk hava aldık.sonra o rahatlıkla tv arşısında sızmışım:)
sözde yemek yapmıştım yemek yicektim nerdeeee? canımın çektiği yemeğin kokusuna bile tahammül edemedim yemeyi bırak
Evdeyim,evlendikten sonra belediyedeki güzelim işimi bıraktım ve Bursa'ya taşındım :) Ama bir aya kadar tekrar geri dönücez inş. çünkü burda çok sıkıldım..Stressiz bir hamilelik ve evde kendim bakmak istediğim için böylesi çok daha hayırlı oldu diye düşünüyorum..
iyi olmuş canım, taşınmak sıkıntı olmayacak mı bu dönemde?
Yardım etmek için akrabalarımız gelecek,çok sıkıntılı olmaz diye düşünüyorum,inş. Allah yardımcımız olur :)
tünaydın diyelim herkese :)
bende pazartesi sendromumla beraber işyerinde dönüp duruyorum
bulantı hala yok ama sabah süt içtim sanırım o dokundu bi ara midem ağrıdı kramp girdi ..
aksam dr.a gitcess ya gecmiyor vakit =)
bizim de taşınmamız lazım ama en uygun dönem hangisi olur bakalım, şu kritik zamanları bari atlatalım biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?