Evet kritik zaman dilimi içerisindeyiz ama bu dönemi hep olumsuz düşünmemek gerek,biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta ama takdir Allahın..
*papatya* iyimisin keyfin nasıl, doktora gitmedin değil mi?
iyiyim canım sağol doktora daha gitmedim birz daha beklemeye karar verdim haftaya pazartesi gidicem 7+4 olucaz o zaman kesin kalp atışını duyarım herhalde
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olumsuz birşeyede hazırlıklı olmaya çalışıyorum herşey olacağına varıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sen nasılsın canım?
Canim hic gitmedinmi.dha
sabah bi test yaptım bana ekim annesi olabilirsin kırmızı çizgisini gönderdiii gelirim inşallahhh aranızaa
"sezensezen" 500 tane tefriciye yi bitirdim şimdi Allah kabul etsin inşallah not alırsın canım.
hayırlı olsun canım hoşgeldin
gittim canım 6 haftalıkken gittim kese göründü şimdide kalp atışı için gideceğim
slm ekim annleri nasılsınız
bişey söylemek istiorum
doktorum bana 6 haftalık hamile olduğmu söyledi
ama geçen cuma kalp atışını duymak için gitttim fakat duyamadım
sizler kaçıncı haftada duydunuz
günaydın güzel anneler nasılız bakalım ne kadar çok olmuşuzzz öyle ya maşşallah
kızlar bu ara mide bulantıları arttı ve tabiki midemle sorunum beni zayıflattı karnım deligibi acıkıyor ama yağlı olan hiçbirşey yiyemiyorum haşlanmış patates salatalık domates peynir yiyebildiklerim bunlar ve meyve
ne olacak bilemiyorum inşallah atlatacağız bu günleri ve hamileliğin en güzel zamanlarını yaşamaya başlayacağız
kızlar 2 li taramam 23 mart günler çabuk geçiyor aslında
bu arada ben bütün tahlillerimi geçen hafta yaptırdım herşey güzel gidiyor hepsi temiz
sağlık ocağınada başvurdum ebe de güzel ilgilendi dosya açtı
işteeee böyle geçiyor şimdilik hamilelğim psikolojik olarak iyiyim sadece şu 3 ayı hemen geçmek istiyorum
bugün 8+5 im hayırlısıyla
hepinizi öpüyorum
Selam ,kendi adıma iyiyim tşk sen nasılsın? Ben 6+6 iken duydum,çok güzeldi :) İnş. sana da duymak nasip olur.
bişey sorcam.. bim e gittim şimdi. rus salatası gördüm canım çekti aldım ama daha yemedim zararı olmaz demi?
amin canımm inşallah
bende iyi olmaya çalışıorm
ama üzüldüm duyamayınca
doktorda çok ilğinç bi durum gibi davranınca ne bileyim
inşallah bu hafta duyarımda içim rahatlar
kızlar dün HELLO bebek mağazasındaydık valla 7 aylık felan olsam hem arabasını hem odasını almıştık
Eki Görüntüle 641190
Eki Görüntüle 641189
bu tarz çok hoşuma gitti yatağın yanındaki dolağ çıkıp başlık takılınca genç yatağı oluyomuş yani uzun ömürlü
Kizlar nasilsiniz ben bugun az daha iyim.bulantim az var.hatta kalkinca kahvaltimi yaptim ve bulantim iyice artmadan evi temizledim, pazara bile gittim geldim.temiz hava iyi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?