2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
*papatya* iyimisin keyfin nasıl, doktora gitmedin değil mi?

iyiyim canım sağol doktora daha gitmedim birz daha beklemeye karar verdim haftaya pazartesi gidicem 7+4 olucaz o zaman kesin kalp atışını duyarım herhalde
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olumsuz birşeyede hazırlıklı olmaya çalışıyorum herşey olacağına varıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sen nasılsın canım?

Canim hic gitmedinmi.dha

sabah bi test yaptım bana ekim annesi olabilirsin kırmızı çizgisini gönderdiii gelirim inşallahhh aranızaa

"sezensezen" 500 tane tefriciye yi bitirdim şimdi Allah kabul etsin inşallah not alırsın canım.

Gözün aydın öncelikle canım kalp atışlarını duymulsun tebrik ediyorum. Bu arada ben 250 tane okudum daha :) akşam 500 ü tamamlayamayabilirim.
100 tanede benim içn okur musun :))

günaydın güzel anneler nasılız bakalım ne kadar çok olmuşuzzz öyle ya maşşallah
kızlar bu ara mide bulantıları arttı ve tabiki midemle sorunum beni zayıflattı karnım deligibi acıkıyor ama yağlı olan hiçbirşey yiyemiyorum haşlanmış patates salatalık domates peynir yiyebildiklerim bunlar ve meyve
ne olacak bilemiyorum inşallah atlatacağız bu günleri ve hamileliğin en güzel zamanlarını yaşamaya başlayacağız
kızlar 2 li taramam 23 mart günler çabuk geçiyor aslında
bu arada ben bütün tahlillerimi geçen hafta yaptırdım herşey güzel gidiyor hepsi temiz
sağlık ocağınada başvurdum ebe de güzel ilgilendi dosya açtı
işteeee böyle geçiyor şimdilik hamilelğim psikolojik olarak iyiyim sadece şu 3 ayı hemen geçmek istiyorum
bugün 8+5 im hayırlısıyla
hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
slm ekim annleri nasılsınız
bişey söylemek istiorum
doktorum bana 6 haftalık hamile olduğmu söyledi
ama geçen cuma kalp atışını duymak için gitttim fakat duyamadım
sizler kaçıncı haftada duydunuz

Selam ,kendi adıma iyiyim tşk sen nasılsın? Ben 6+6 iken duydum,çok güzeldi :) İnş. sana da duymak nasip olur.

cnm bende biran evvel şu 3 ay bitsin istiyorum hamişliğin bulantısız güzel günleri gelsin artıkkk hayırlısıyla.......

Selam ,kendi adıma iyiyim tşk sen nasılsın? Ben 6+6 iken duydum,çok güzeldi :) İnş. sana da duymak nasip olur.

amin canımm inşallah
bende iyi olmaya çalışıorm
ama üzüldüm duyamayınca
doktorda çok ilğinç bi durum gibi davranınca ne bileyim
inşallah bu hafta duyarımda içim rahatlar

bişey sorcam.. bim e gittim şimdi. rus salatası gördüm canım çekti aldım ama daha yemedim zararı olmaz demi?

amin canımm inşallah
bende iyi olmaya çalışıorm
ama üzüldüm duyamayınca
doktorda çok ilğinç bi durum gibi davranınca ne bileyim
inşallah bu hafta duyarımda içim rahatlar

cnm uzulme bazı bebeklerın 8 haftaya kadar ancak duyuluyor kalp atısı umutsuzluga kapılma sende duyacaksın ınsallah pıtpıtlarıı

Kizlar nasilsiniz ben bugun az daha iyim.bulantim az var.hatta kalkinca kahvaltimi yaptim ve bulantim iyice artmadan evi temizledim, pazara bile gittim geldim.temiz hava iyi geliyo.

Cok güzeller bunlar.Benim evimin mobilyalarida bu tarz kiz olursa ben de böyle bir sey düşünüyorum.

Kizlar nasilsiniz ben bugun az daha iyim.bulantim az var.hatta kalkinca kahvaltimi yaptim ve bulantim iyice artmadan evi temizledim, pazara bile gittim geldim.temiz hava iyi geliyo.

slm cnm ben ıyı sayılırım bulantım yok fazla hafıf arada oluyor sadece ne guzel pazara falan gıttım dıyosun nasıl hewes edıyorum anlatamam keske bnde turkıye de olsam da boyle guzel guneslı temız hawada pazara falan gıtsemmm ahha ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…