olmaz da ev yapımı olsa daha iyi olur ...Ye tatlım , afiyet olsu ..Sakınan göze çöp batar :)
kızlar merhabaaa.... hamile olduğumu dün öğrendm bugün dr a gittim ve 4 ay 4 günlükmüş bebeğim. yalnız canımı sıkan bi durum var.. ben beklemediğim şekilde hamile kaldım kullandğm bi ilaç vardı. o da gebelikte riskli guptaymış. doktor ya hep ya hiç kuralı var dedi. yani ya bebeği kaybederiz, ya hiç zarar görmez dedi. ne olr dua edin bebeğime zaarar vermiş olmayyayım bilmeden de olsa... bende göğü hassasiyeti dşnda hiçbi belirti yok. bulantılarınız kaçncı haftada başladı? herkes sağlıklı hamilelk dönemi diliyorum. dualarınzı eksik etmeyin...
kızlar merhabaaa.... hamile olduğumu dün öğrendm bugün dr a gittim ve 4 ay 4 günlükmüş bebeğim. yalnız canımı sıkan bi durum var.. ben beklemediğim şekilde hamile kaldım kullandğm bi ilaç vardı. o da gebelikte riskli guptaymış. doktor ya hep ya hiç kuralı var dedi. yani ya bebeği kaybederiz, ya hiç zarar görmez dedi. ne olr dua edin bebeğime zaarar vermiş olmayyayım bilmeden de olsa... bende göğü hassasiyeti dşnda hiçbi belirti yok. bulantılarınız kaçncı haftada başladı? herkes sağlıklı hamilelk dönemi diliyorum. dualarınzı eksik etmeyin...
aynen öyle canm dayanamadım yedim zaten... Ya biz cok takıyoruz arastırıyoruz,,, millet bilmeden ne zararlı şeyler yiyodur kimbilir... Allah a emanet...
Tabi ki de canının çektiğini zaten yiyeceksin .. .Abartmamak kaydıyla ...Tecrübeyle sabit ..Tatlım benim yarasın kan olsun, bir de senin oğlun olacak bak demedi deme :)
hayırlısı olsun canım bu tezini aklımın bi köşesine yazıyorum.. cinsiyeti öğrendiğimde söylerim sana....
ha buarada nerden anladın?
kızlar 4 hafta ya 4 ay değil... kafa bi dünya ne yazğdmı bilmiyorum ki4 hafta 4 günlk bebeğim
tatlım benim öncelikle hayırlı olsun ..Rabbim korumustur meleğini merak etme ...Rahat ol , folik asitini al , kötü alışkınlığın varsa bırak..Bol dua bir de , hepimize haa sadece kendine değil dermişimmm :))))))))))))))))))))
ahhhh canım ağzından bal damlıyor. tabiki hem hamile olanlaa hm olmk isteyenlre her zaman duacıyım. Allah aratmasın herkese hayırlı zamand nasip etsin inş. ben hiç beklemiyoken çift çizgiyi gördüm. oturdum ağladım sevinç tedirglk karışık tuhaf duygular yaşadım... eşimin mutluluğunu görünce hemencek kabullendm bebişimi. Rabbim onu korumuştur inşallah.. ilaçlar hiç dokunmamıştır bebeğime
sizlerde mide bulantısı kaçıncı haftada başladı kızlar???
hımmmmmm anladım.... senin deeeeeeeeeeee erkekin olcak bence... bende böyle hissettim....6.His diyelim , ne biiyim içimden öyle geldi ...Gönül gözümle gördüm ,sezdim kikikikiikikik
gurbetgüzeli seni hatırlıyorum.. düşük yapanlar topiğindeydin.. cok sevindim canım senin adına aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıklı hamilelk ve evlat nasip etsin...Nasipse bende 29 ekim annesi olucam Allahim herkese bu guzel duyguyu yasatsin insAllah saglicakla kucamiza alriz insAllah
-bİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM -
hımmmmmm anladım.... senin deeeeeeeeeeee erkekin olcak bence... bende böyle hissettim....böyle taklalar atsın karnında.. hep yaramazlık yapsın.... emi
gurbetgüzeli seni hatırlıyorum.. düşük yapanlar topiğindeydin.. cok sevindim canım senin adına aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıklı hamilelk ve evlat nasip etsin...
annneeeeeeeemmmmmmm seni görmeden,duymadan,dokunmadan hissedebiliyorum içimde... sağlıkla gel yavrum....... dmek istiyrorum ve diyorum
hımmmmmm anladım.... senin deeeeeeeeeeee erkekin olcak bence... bende böyle hissettim....böyle taklalar atsın karnında.. hep yaramazlık yapsın.... emi
gurbetgüzeli seni hatırlıyorum.. düşük yapanlar topiğindeydin.. cok sevindim canım senin adına aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıklı hamilelk ve evlat nasip etsin...
annneeeeeeeemmmmmmm seni görmeden,duymadan,dokunmadan hissedebiliyorum içimde... sağlıkla gel yavrum....... dmek istiyrorum ve diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?