benim ki acaba erkek mi kız mı olacak? Ne tatlıya ne ekşiye ilgim kalmadı anlayamıyorum ki. Ha tuzluyu zaten hep severim. Ee ne olacak benim ki???
14.-15. Haftada siz bana ultrasal resmini gosterin yan yatmis ßekilde size soliycem cinsiyetini insAllah kizlar
o zamaaaaaan yapcak bişey yok....ben hissettim.... ama Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım...YA BENİM Bİ OĞLUM VAR AMAAA :)))))))))))) HİSLERİNE TŞK EDERİMGAMZE İÇİN AYVA YENİLİYODU Dİ Mİ ?
merhaba kızlar
allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin cevaplarsanız sorumu sevinirim çok
benim bir düşüğüm var yeni bir dra gittim ve progestan vermedi ben mutlaka verir diye düşündüm ama şuan sağlıklı görünüyorsun gerek yok dedi vermeyince aklım karıştı başka bir dra danıştık tlfla kendin bile alabilirsin sorun değil dedi.
bu arada 5+4 üm.
benim durumuma benzer varmı aranızda bu şekilde düşük yapan ve progestan kullanmayan varmı ?
ikili test 12. haftada yapılıyo cnm daha erken...Kızlar doktorunuz ne testleri yaptırdı size?Benden 5 tüp kan aldılar ve 30 tane test yaptırdı.Bir kısmı hemen çıktı bir kısmını yarın alacağız..Kan uyuşmazlığı testi yaptırmış,kızamıkçık testi yaptırmış doktor..Peki 2'li test ne zaman ve ne için yapılıyor?
14.-15. Haftada siz bana ultrasal resmini gosterin yan yatmis ßekilde size soliycem cinsiyetini insAllah kizlar
neslihakan napıyosun ne var ne yok :)
kızlar ben uyumaya gidiyorum daha fazla dayanamıcam sanırım :S kendinize ve beişlerinize iyi bakın.
ha bu arada bişey soracam. keseyi gördüğümüzde 1 taneydi acaba sonradan ikiz olma ihtimali var mıdır?
İyi canım. Bugün gittik bebeişimizi gördük. Büyümüş 1,5 cm olmuş. Şimdilik herşeyi iyi dedi doktorumuz. 4 hafta sonra tekrar gideceğim. ikili tarama yapılacak.
sen nasılsın canım? keyfin nasıl?
keyfim iyi gibi de yok gibi de karışık :)) hayırlı uğurlu olsun canım benimki de 3 gün önce o boyuttaydı :)) 17 tane test istemiş benden temiz çıktılar çok şükür.
ben de 11inde gidicem bi daha. o zaman daha da büyük olucaklar inş. yerim ben onlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı minicik elleri ayaklarııı :)))
keyfim iyi gibi de yok gibi de karışık :)) hayırlı uğurlu olsun canım benimki de 3 gün önce o boyuttaydı :)) 17 tane test istemiş benden temiz çıktılar çok şükür.
ben de 11inde gidicem bi daha. o zaman daha da büyük olucaklar inş. yerim ben onlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııı minicik elleri ayaklarııı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?