2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selaaamm kızlar ekim anneleri olarak ne çokuz maşallah RAbbim hepimize hayırlısıyla doğurmayı nasıpe tsin inş

kızlar ben uyumaya gidiyorum daha fazla dayanamıcam sanırım :S kendinize ve beişlerinize iyi bakın.

ha bu arada bişey soracam. keseyi gördüğümüzde 1 taneydi acaba sonradan ikiz olma ihtimali var mıdır?

bizim yerimize de uyuuuuu

kızlar ben ikili tarama testi yaptırmayı düşünmuyorum ne diyosunuz bu konuda cunku her zamn doğru çıkmıyo ve o cocuk dawn sendromlu diye aldırsamda günah olur bence tabi bu benım şahsi düşüncem

kızlar ben ikili tarama testi yaptırmayı düşünmuyorum ne diyosunuz bu konuda cunku her zamn doğru çıkmıyo ve o cocuk dawn sendromlu diye aldırsamda günah olur bence tabi bu benım şahsi düşüncem

Sen gerekli testlerini yaptır. Allah korusun eğer sonuçları kötü olursa gerisini sonra düşünürsün. Bence bunları düşünüp kafa yormak ve evhamlanmak için çok erken.

1 ay sonra bende ikili tarama testini yaptıracağım kısmetse.

cnm ben oglumda yaptırmak ıstıyordum ama yasadıgım yerde yapmıyolar dıye yaptıramadık maleseff hemde kan ve ıdrar tahlılı dısında hıcbır test yaptırmadımm cok sukur de oglum saglıklı bı sekılde dogdu bu gebelıgımdede yaptrmayı dusunmuyorum allah korusun kotu bırsey warsa bıle aldırmam ztnn o yuzden ben yaptırmıycam

aynen öyle canım ben de anadolu hastanesinde baktım hak mak geri isteyemicezz onu anladım. çünkü o kağıdı imzalamadan faturayı vermiyo
neyse beğenmiyosanız devlete gidin diyip daha da sinir edicekler insanı. bu arada devlet hastanelerinde de tek kişilik odanın kirasını ödersen kalabiliyomuşsun. ben bunu yeni duydum ve çok cazip geldi.

için rahat olsun istiyosan sen yaptır tabi canım dediğim gibi bu benim düşüncem çevremden kimsede yaptırmıyo sonuc kötü olsa aldırcakmıyız sanki dıyolar.. arkadasımın biri yaptırdı dawn sendromlu dedıler normal doğdu cocuk baska bi tanıdığımızda yaptırmıstı normal cıktı ama bebk doğduğunda davn sendromluydu.. rabbim böyle bişey yasatmazsa inş bebişlerimiz sağlıklı olur

biz tıbbın imkanlarını mümkün olduğunca kullanalım takdir Allahtan güzel şeyler düşünün kızlar herşey güzel olsun

Zübeyde de falan özel odalar var ama ziyaretçi durumu çok kötü oluyor belli saatlerde yanına gelebiliyorlar. Onlarada belli ücret ödendiğini biliyorum ama o odalarıda boş yakalamak pek mümkün olmuyor. Diğer devlet hastanelerinde işleyiş nasıl onuda tam bilmiyorum

aynen tatlışım onun hesabını veremem ben Rabbime

evet devlet hastanesinde de belli bir ücret karşılığında özel oda da kalabiliyorsun

Arkadaşıma katılıyorum çünkü annem geç yaşta hamile kaldığı için o testi yapmıştı doktor ve down sendromu olabilme ihtimali yüksek çıkmıştı.şuan kardeşim 5 yaşında zeki,akıllı beni bile taştan çıkaran tam bi zilliiii. maşallahh

evet devlet hastanesinde de belli bir ücret karşılığında özel oda da kalabiliyorsun

hmmm o zaman ben burdaki doğum evini bi araştırayım :)))
nasılsa artık özel hastanelerde de sıra bekliyoruz saatlerce. sağolsun doktorlar sürekli geç kalıyo.

bak yüksek cıktığı halde annen aldırmamıc canım demek ki yaptırmanın bi anlamı yok sonuc ne olursa olsun alırmıyolar genelde vee sonuclar yanlısta cıkabılıyo. annen kım bilir ne kadar cok uzulmustur bebek doğana kadar

Allah ın takdiri artık ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bi arkadaşa aynısı söylemişlerdi kordosentez yapıldı çok sıkıntı çekti kız sonuçlarını alana kadar onu yaşamak bile sıkıntı. Rabbim ne yazdı ise onu yaşacağız. Boşuna düşünmemek gerekir.Rabbim iyi yazılar yazsın.

neyse göbişlerimiz büyüsün biraz da müşteri olarak araştırırız artık hastaneleri :)))

Hemde nasıl üzüldü üzülmezmi ailece üzüldük ama herşeye razıydık.allahtan ümit bekledik çok şükür Rabbim yardımcımız oldu.herzaman dua edin..

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inş..
bebişleriniz nasıl yeni kontrolden gelenler güzel haberler veren varmı??

hmmm o zaman ben burdaki doğum evini bi araştırayım :)))
nasılsa artık özel hastanelerde de sıra bekliyoruz saatlerce. sağolsun doktorlar sürekli geç kalıyo.

Aynen canım özelde yada edvlette zaten bi yerde pırtlatacağız yavrucakları . Hakkımıza neresi hayırlısı ise orada olsun . Özeli tercihimizdeki amaçta ziyaret saatleri haricinde istediğin kişilerin yanında olması ve ayrıca özel ilgi olması. Orada da olsa çıkacak başka yerde de olsa çıkacak içimizde kalmayacak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…