kızlar ben uyumaya gidiyorum daha fazla dayanamıcam sanırım :S kendinize ve beişlerinize iyi bakın.
ha bu arada bişey soracam. keseyi gördüğümüzde 1 taneydi acaba sonradan ikiz olma ihtimali var mıdır?
kızlar ben ikili tarama testi yaptırmayı düşünmuyorum ne diyosunuz bu konuda cunku her zamn doğru çıkmıyo ve o cocuk dawn sendromlu diye aldırsamda günah olur bence tabi bu benım şahsi düşüncem
kızlar ben ikili tarama testi yaptırmayı düşünmuyorum ne diyosunuz bu konuda cunku her zamn doğru çıkmıyo ve o cocuk dawn sendromlu diye aldırsamda günah olur bence tabi bu benım şahsi düşüncem
Çok güzel bir duygu ya büyüdüklerini görmek. Benimde kansızlık dışında çok temiz çıktı sonuçlar.
bu arada hastanede muayane için imzlatılan kağıttaki taahütnameyi okudum. Hastanenin talep ettiği ücretleri vereceğimi ssk dan ücret talep etmeyeceğim kabul ediyorum diye bir bölüm vardı benmde kafam karıştı acaba şikayette paramı geri alabilir miyim diye. Bbebğinde heyecanı ile çok peşine düşmedim açıkçası ne yapsam bilemedim.
Sen gerekli testlerini yaptır. Allah korusun eğer sonuçları kötü olursa gerisini sonra düşünürsün. Bence bunları düşünüp kafa yormak ve evhamlanmak için çok erken.
1 ay sonra bende ikili tarama testini yaptıracağım kısmetse.
aynen öyle canım ben de anadolu hastanesinde baktım hak mak geri isteyemicezz onu anladım. çünkü o kağıdı imzalamadan faturayı vermiyo
neyse beğenmiyosanız devlete gidin diyip daha da sinir edicekler insanı. bu arada devlet hastanelerinde de tek kişilik odanın kirasını ödersen kalabiliyomuşsun. ben bunu yeni duydum ve çok cazip geldi.
cnm ben oglumda yaptırmak ıstıyordum ama yasadıgım yerde yapmıyolar dıye yaptıramadık maleseff hemde kan ve ıdrar tahlılı dısında hıcbır test yaptırmadımm cok sukur de oglum saglıklı bı sekılde dogdu bu gebelıgımdede yaptrmayı dusunmuyorum allah korusun kotu bırsey warsa bıle aldırmam ztnn o yuzden ben yaptırmıycam
DEAR WHYNE ..Welcome to our topic ...what s up ? :)))
aynen öyle canım ben de anadolu hastanesinde baktım hak mak geri isteyemicezz onu anladım. çünkü o kağıdı imzalamadan faturayı vermiyo
neyse beğenmiyosanız devlete gidin diyip daha da sinir edicekler insanı. bu arada devlet hastanelerinde de tek kişilik odanın kirasını ödersen kalabiliyomuşsun. ben bunu yeni duydum ve çok cazip geldi.
için rahat olsun istiyosan sen yaptır tabi canım dediğim gibi bu benim düşüncem çevremden kimsede yaptırmıyo sonuc kötü olsa aldırcakmıyız sanki dıyolar.. arkadasımın biri yaptırdı dawn sendromlu dedıler normal doğdu cocuk baska bi tanıdığımızda yaptırmıstı normal cıktı ama bebk doğduğunda davn sendromluydu.. rabbim böyle bişey yasatmazsa inş bebişlerimiz sağlıklı olur
evet devlet hastanesinde de belli bir ücret karşılığında özel oda da kalabiliyorsun
Arkadaşıma katılıyorum çünkü annem geç yaşta hamile kaldığı için o testi yapmıştı doktor ve down sendromu olabilme ihtimali yüksek çıkmıştı.şuan kardeşim 5 yaşında zeki,akıllı beni bile taştan çıkaran tam bi zilliiii. maşallahh
için rahat olsun istiyosan sen yaptır tabi canım dediğim gibi bu benim düşüncem çevremden kimsede yaptırmıyo sonuc kötü olsa aldırcakmıyız sanki dıyolar.. arkadasımın biri yaptırdı dawn sendromlu dedıler normal doğdu cocuk baska bi tanıdığımızda yaptırmıstı normal cıktı ama bebk doğduğunda davn sendromluydu.. rabbim böyle bişey yasatmazsa inş bebişlerimiz sağlıklı olur
Zübeyde de falan özel odalar var ama ziyaretçi durumu çok kötü oluyor belli saatlerde yanına gelebiliyorlar. Onlarada belli ücret ödendiğini biliyorum ama o odalarıda boş yakalamak pek mümkün olmuyor. Diğer devlet hastanelerinde işleyiş nasıl onuda tam bilmiyorum
bak yüksek cıktığı halde annen aldırmamıc canım demek ki yaptırmanın bi anlamı yok sonuc ne olursa olsun alırmıyolar genelde vee sonuclar yanlısta cıkabılıyo. annen kım bilir ne kadar cok uzulmustur bebek doğana kadar
hmmm o zaman ben burdaki doğum evini bi araştırayım :)))
nasılsa artık özel hastanelerde de sıra bekliyoruz saatlerce. sağolsun doktorlar sürekli geç kalıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?