- 8 Aralık 2010
- 72
- 0
- 296
- 37
bak yüksek cıktığı halde annen aldırmamıc canım demek ki yaptırmanın bi anlamı yok sonuc ne olursa olsun alırmıyolar genelde vee sonuclar yanlısta cıkabılıyo. annen kım bilir ne kadar cok uzulmustur bebek doğana kadar
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inş..
bebişleriniz nasıl yeni kontrolden gelenler güzel haberler veren varmı??
hmmm o zaman ben burdaki doğum evini bi araştırayım :)))
nasılsa artık özel hastanelerde de sıra bekliyoruz saatlerce. sağolsun doktorlar sürekli geç kalıyo.
sen yine de ihmal etme derim testlerini canım.ayrıca bu kadar kötü düşünmeyin herşeyi şu güzel günlerin tadını çıkarınn...
Aynen canım özelde yada edvlette zaten bi yerde pırtlatacağız yavrucakları . Hakkımıza neresi hayırlısı ise orada olsun . Özeli tercihimizdeki amaçta ziyaret saatleri haricinde istediğin kişilerin yanında olması ve ayrıca özel ilgi olması. Orada da olsa çıkacak başka yerde de olsa çıkacak içimizde kalmayacak ya :)
bi araştır bakalım her hastanede farkı olabilir
thank u angelik. sen de hoşgeldin :) senden what's up?
saol canm tefriciyeler tamamlandı sayılır arkadaşım teşekkür ederim sordugun için ama sende dua edebilirsin bebeğime illa tefriciye olması sart değil teyzesi:))nafiye için dualar devam ediyo mu kızlar ediyosa eger ben de okumak istiyorum.50 tane eklerseniz sevinirim. bu arada nfy cim cook geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın bebişinden RABBİM tum bebekleri ve annelerini korusun kollasın
iyiym canm teşekkür ederim Alah ıma sıgınıp dua edip perşembeyi bekiyorum canm küçükte olsa bi umut var içimde..sen nasılsın..Canım hoşgeldin . Nasılsın?
tefriciye tamamlandımı ben 500 sayı almıştım daha 300 okudum. Bi ara yazışmalarda fazla olduğunu falan yazmıştınız bende sormadan devam etmek istemedim.
aynen öyleee. şimdi erken yaa tamamdır bugün itibariyle doktor doktor diye araştırmıcam.
yaa çok kötü bişey oldu bi arkadaşım donut resimleri paylaşmış face te. hiççç tatlı istemeyen benim ağzımın suyu akıyo şu anda. bursada nerde satılıyo acaba bi fikrin var mı?
Canım donut ne ben bilmiyorum? Onun içinde yardımcı olamıyorum acaba bnm bildiğim ismi başka mı?
saol canm tefriciyeler tamamlandı sayılır arkadaşım teşekkür ederim sordugun için ama sende dua edebilirsin bebeğime illa tefriciye olması sart değil teyzesi:))
iyiym canm teşekkür ederim Alah ıma sıgınıp dua edip perşembeyi bekiyorum canm küçükte olsa bi umut var içimde..sen nasılsın..
tefriciyeler 4338 oldu istersen 100 daha oku kalanı bana kalsın canm olurmu bende 4338 den 100 düşerim gerisini kendim okurum..
Ben iyiym canım bol bol sana dua ediyoruz. Aramızda kal minik ucize sana bi göz kırpsın diye .
Tamam canım o halde ben bugün 100 tane daha okuyup bitirmeye çalışayım ne zaman yapacaksın duasını.
Yalnız çok şanslı bir bebek olacak çok çabuk dağıldı ve çok çabuk okundu.
heheh normaldır canım herkes bilmiyo.. sen hangı sehirdesin nesli
Bursadayım ben :) sen hangi şehirdesin?
you tube den baktım değişik birşey yurt dışında yapılıyormuş. Hamur gibi yumarlak kızartılıp üzerine çikolata sosu dökülüyo .
Bursadayım ben :) sen hangi şehirdesin?
you tube den baktım değişik birşey yurt dışında yapılıyormuş. Hamur gibi yumarlak kızartılıp üzerine çikolata sosu dökülüyo .
Pisko bizi bu konularda bilgilendirmeni istiyoruz işleyiş nasıl? Tecrübeli olarak bilgi bekliyoruz senden. Mesela oda ücreti falan nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?