2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım yormak ne kelime saçmala seve seve okurum.o sayıyıda özellikle okudum. Minik meleğimize feda olsun. Elimizden gelen sadece duadır. Allah sezen arkadaşımızdan razı olsun o öncülük etti. Bizde üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. İnan anlıyorum desemde seni anlayamıyorumdur sadece çok zor olduğunu tahmin ediyorum sadece.

keşke elimizden fazlası gelse fazlasını yapabilsek. Herşeyin başı sabır o sabrıda dua ile bulacakısn . İnşallah rabbim dualarımızı geri çevirmez gerçekten meleğin minik bi mucize olur aramıza döner.

canlar ben kaçar salata yapıcam kocişkom işten gelir bırazdan görüşmek üzere iyi bakın yiğenlerıme heeee

ben de bursaya gelin geldim.
takıldık adamların peşine :)) çalışıyo musun canım_?
bir de senin hamileliğin ne kadar?

hayır kuzum çalışmıyorum. 7 haftalık benım ki gercı burada hesapladım 7 dıyo ama pzt doktora sorucam bakalım tam olarak kac haftalıkmış

hayır kuzum çalışmıyorum. 7 haftalık benım ki gercı burada hesapladım 7 dıyo ama pzt doktora sorucam bakalım tam olarak kac haftalıkmış

evet canım asıl muayenede belli oluyo kaç hafta olduğu. hayırlı olsun senin de :)))

canm gerçekten zor bi durum kelimeler bogazıma düğümleniyo evde kafamı nereye cevirsem onun için yapmak istediklerim aklıma geliyo.eşimin yüzüne bakamıyorum..kalbim sürekli sızı şeklinde..hep güzel rüyalar görüyorum bi işaretmi acaba diyorumsonra yok yaa umut yok dedi dr diyorum sonra bi bakmışsın Allah sabredin benden isteyin ısrarla istenilen dahada hoşuna gidermiş bekleyeceğim bebeğimi diyorum..ama psikolojim cok bozuldu 4 gündür ruh halim ii değil bunun sonucuna göre destek alacagm canm çünkü tedavi süresincede cok sıkıntı cektim şimdi üstüne bu olursa kaldıramıcam arkadaşım..

kızlar duanıza eksik varsa bende alabilirim
canm çok saol ama tefriciyelerde eksik kalmadı sayılır kalan sonuncuları ben okuyup duasını getireceğim..ama yasinde dagıtıyorum musaitsen yarına kadar okumak istersen 1 tane verebilirim..

canım bilgilendirmen için çok teşekkürler... ben baktım da benm ilacım D grubu imiş.. inşallah Rabbim onu korumuştur. Artık beklemekten başka yapacak bişey yok benm için.. ve en önemlisi dua etmekten Bide siz devlette mi özelde mi muayene oluyosunuz? doktorun ilgisi benm çok hoşuma gitmedi de. özeldeki tahliller çok çok masraflı oluyo mu? nası yapmalı? takibi yapan doktor mu doğumu yaptıracak?

Rabbim dermansız dert vermesin inşallah bi umutta olsa iyi haberlerini bekleyeceğiz perşembeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…