2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim gibi eşi uzakta çalışan varmı kızlar ben 1.5 aydır görmüyorum eşimi naz yapamıyorum bebişimizi beraber öğrendik ertesi günü gitti.çok şükür bu hafta geliyor babişkomuzzzzz

benim gibi eşi uzakta çalışan varmı kızlar ben 1.5 aydır görmüyorum eşimi naz yapamıyorum bebişimizi beraber öğrendik ertesi günü gitti.çok şükür bu hafta geliyor babişkomuzzzzz

canım seni çok iyi anlıyorum benimki de arada çıkıyo şehirdışına. ilk muayenemde ve keseyi gördüğümde yoktu ama kalp atışlarını beraber dinledik :))

canım seni çok iyi anlıyorum benimki de arada çıkıyo şehirdışına. ilk muayenemde ve keseyi gördüğümde yoktu ama kalp atışlarını beraber dinledik :))

keşke şehir dışı olsa ama yurtdışına gidyo telefonla bile doğru düzgün konuşşamıyoruz mesajlaşıyorz sadece bugün türkiye ye giriş yaptı diye havalardayım artık sen düşün

Merhaba kızlar, daha yeni hastaneden geldim, Allah kahretsin bu devlet hastanelerini, sabah 8 buçutan beri sürünüyorum, ve öyle kötü bir gün yaşadım Kİ, Allah kİMseye yaşatmasın, önce saat 11 de muayeneye girdim ultrasondan 8 haftalı olduğunu öğrendim, ve doktor bana kalp atışının olmadığını söyledi, mahvoldum, bittim... dedi ki sonra detaylı tarama isedi öğleden sonra 3 buçukta ancak ultrasona girebildim, alttan muayene ettiler. yine mahvoldum, o kadar kötüydü ki, ama çok şükür kalp aışı var dediler ben de duydum, zaten hiç konduramamışım, ve 8 hafa 2 günlük olduğunu öğrendim,,4 hafta sonra ikili taramnam var , en kısa zamanda bir tıp fakülesi hastanesi bulup oraya dvam edicem kızlar... Kendinize iyi bakın, bebişlerinize de:)

keşke şehir dışı olsa ama yurtdışına gidyo telefonla bile doğru düzgün konuşşamıyoruz mesajlaşıyorz sadece bugün türkiye ye giriş yaptı diye havalardayım artık sen düşün

yurtdışı ihtimalini düşnmek bile istemiyorum Allah sabır versin iki kişiilik yatakta tek uyuyup uyanmak kadar kötüsü yok ((

merhaba kızlar bir kaç gün aradan sonra bende geldim... cumadan beri ağır grip yatıyorum... her yerim ağrıyo ateşim 37,5 dan yukarı çıkmadı allahtan ilaçta kullanamıyoruz ama bugün sağlık ocağına gittim rapor almak için doktor largopen diye bir antibiyotik yazdı... aranızda kullanan varmı günde 3 kez hemde birde panadol ve burun spreyi verdi onun yerine okyanus suyu aldım ama açmıyor burnumu çünkü kulaklarım bile tıkalı o derece kafa sinüsler dolu yani...1 hafta rapor verdi bu arada kusmalarım arttı hele geniz akıntısı yüzünden 2 kat arttı son 2 haftada 2 kilo vermişim...çok halsizim yatak ve lavabo arası gidip gelebiliyorum sadece... çok zor... ilacın bebeğime bi yan etkisi olmasından korkuyorum b kategorisine giriyormuş.. açıklamasıda anne karnında bebeğe bir zararı olup olmadığı bilinmiyor. hayvanlar üzerinde yapılan deneyde bebeğe geçmemiş insanlarda bunun garantisini veremiyorlar... bu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum ...

slm kızlar nasılsınız bebıslerınız nasıl bız gayet ıyız annemler geldı memleketten cok cok ıyım suan hepınızı öptüm dıkkat edın kendınıze ve bebıslerınıze görüşürüz

Canım çok geçmiş olsun. Grip olayı çok kötü durumunu tahmin edebiliyorum ama ilaöç içmeden doğal yollarla atlatma şansın varsa öyle yap derim ben. Ihlamur portakal kivi vs. tabi tüketebiliyorsan. Bebeğimi etkiledimi diye düşüneceğine böyle şeylerle atlatman en güzeli.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Kendi doktoruna danışmadan bu ilaçları kesinlikle kullanmaman gerekiyor diye biliyorum.

Cok gecmis olsun Umarım ilacsiz atlatirsin icinde acaba bebeğe bir sey olur mü şüphesi olmadan.

keşke atlatabilsem ıhlamur ve limon komasına giricem yakında tavuk suyuna çorba bol limon pul biber yemekten bıktım portakal ve kivimi günde 3 er tane...ama cumadan beri kaldıramıyorum kafamı kusmalarım şiddetlendiği için kendimi toparlayamıyorum...orta kulak iltihabına çeviricek diye korkuyorum çünkü kulaklarıma kadar tıkalı durumda yutkunurken acıyor kulaklarım o derece burnumu temizlerken kulağım tıkanırsa öldüm bittim zaten fır fır dönüyo koltuktan düşüyodum dün...sanırım ilacı kullanmak zorunda kalıcam ama korkuyorum...

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun, 3 gündür bende largopen 1g kullanıyorum sabah akşam. dişimde apse oluştu dr verdi hamilelerde güvenli dedi. dayımda ilaç firmasında çalışıyor ona sorduk kullanabileceğimi söyledi. kendi kadın doğum doktoruma sordum o da kullan dedi şimdi kullanıyorum inş bi sorun olmaz.

arkadaşım öncelikle geçmiiş olsun bende çok hastaydım bgn ilk kez kendime geldim ki bende bugünlük iyiki işe gitmedim evdeyim ateşim 38,5 olunca mecbur parol içtim boğazımın ağrısı geçti ama öksürüğüm var geçmio ne yapsam dinlendim ama olmuoo etrafımda ne kadar doktor varsa hepsi largopene olur verior ben kullanmadım ama içmezsen bebeğine yine zarar gelebilir iki taraflıda içmekte içmemekte zor geçmiş olsun :) öksürük içinde sabah aç karna bir tatlı kaşığı harnup pekmezi içiorum bakalım umarım fayda eder zamanla

Canım dokturuna bi danış isterse belki ilaç yerine serum veriorlar yemek yiyemeyip kusanlar için vitamin takviyesi amaçlı. Bence sağlık ocağına değilde sen doktoruna bi danış bakalım ne diyecek

kızlar... kızlar... Hastalandığımızda mutlaka uzman doktora gitmemiz ve verdiği ilaçları kendi doktorumuza danışarak kullanmamız gerek. Biz ilaç içmemek için mücadele veriyoruz ancak bazı durumlarda ilaç içmemek içmekten daha kötü etkilere neden olabiliyor bunu da göz ardı etmemek lazım. Bazı hastalıklar iltihaplanma gibi durumlar özellikle ilaçla tedavi edilmesi gerekiyor. Kanınızda dolaşan bir iltihabın zararlarını düşünsenize. Çok dikkat edelim kızlar, özenli olalım çok. Hata payı olmayan bir durumun içindeyiz.

Nasilsiniz ben bugunumu uyumakla gecirdim 2.kez hala ooldum yengeme bakiyorum yatin 10 da randevun var cok heyecanliyim )

seni çok iyi anlıyorum devlet hastanelerinde kadın doğum gibi bir bölümde 4 hastayı aynı anda içeri aldıklarına şahit oldum:)) doktorları asla suçlamıyorum çünkü ben 87. idim ve dışarısı ana baba günüydü.ama yinede o durumdan sonra bir daha gitmek gelmedi içimden.belkide o güne özgüdür ama ben çok rahatsız oldum açıkçası.neyse kendine ve bebişine iyi bak Allah a emanet hepimiz..

kızlar aranızda benım gibi mıgren haastası var mı hergun mıgrenım tutuyor hiç ağrı kesici içmedım kıyamıyorum bebişime ben çekerım acısını ona bişi olmasın... doktor bana demır hapı vermişti ama ben brıaktım kullanmayı çok buyuk ve mıdem kalkıyor sizce zararı olurmu? doktora sormadım ben verdım kullan dıye dıcek çünkü... yedıklerımden alamam değilmi demiri? multıvıtamin yani bırde folıkasit kullanıyorum onu sureklı kullanıyorum allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah kaybetmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…