- 8 Aralık 2010
- 72
- 0
- 296
- 37
benim gibi eşi uzakta çalışan varmı kızlar ben 1.5 aydır görmüyorum eşimi naz yapamıyorumbebişimizi beraber öğrendik ertesi günü gitti.çok şükür bu hafta geliyor babişkomuzzzzz
canım seni çok iyi anlıyorum benimki de arada çıkıyo şehirdışına. ilk muayenemde ve keseyi gördüğümde yoktu ama kalp atışlarını beraber dinledik :))
keşke şehir dışı olsa ama yurtdışına gidyo telefonla bile doğru düzgün konuşşamıyoruz mesajlaşıyorz sadecebugün türkiye ye giriş yaptı diye havalardayım artık sen düşün
yurtdışı ihtimalini düşnmek bile istemiyorum Allah sabır versin iki kişiilik yatakta tek uyuyup uyanmak kadar kötüsü yok((
merhaba kızlar bir kaç gün aradan sonra bende geldim... cumadan beri ağır grip yatıyorum... her yerim ağrıyo ateşim 37,5 dan yukarı çıkmadı allahtan ilaçta kullanamıyoruz ama bugün sağlık ocağına gittim rapor almak için doktor largopen diye bir antibiyotik yazdı... aranızda kullanan varmı günde 3 kez hemde birde panadol ve burun spreyi verdi onun yerine okyanus suyu aldım ama açmıyor burnumu çünkü kulaklarım bile tıkalı o derece kafa sinüsler dolu yani...1 hafta rapor verdi bu arada kusmalarım arttı hele geniz akıntısı yüzünden 2 kat arttı son 2 haftada 2 kilo vermişim...çok halsizim yatak ve lavabo arası gidip gelebiliyorum sadece... çok zor... ilacın bebeğime bi yan etkisi olmasından korkuyorum b kategorisine giriyormuş.. açıklamasıda anne karnında bebeğe bir zararı olup olmadığı bilinmiyor. hayvanlar üzerinde yapılan deneyde bebeğe geçmemiş insanlarda bunun garantisini veremiyorlar... bu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum ...
slm kızlar nasılsınız bebıslerınız nasıl bız gayet ıyız annemler geldı memleketten cok cok ıyım suan hepınızı öptüm dıkkat edın kendınıze ve bebıslerınıze görüşürüz
merhaba kızlar bir kaç gün aradan sonra bende geldim... cumadan beri ağır grip yatıyorum... her yerim ağrıyo ateşim 37,5 dan yukarı çıkmadı allahtan ilaçta kullanamıyoruz ama bugün sağlık ocağına gittim rapor almak için doktor largopen diye bir antibiyotik yazdı... aranızda kullanan varmı günde 3 kez hemde birde panadol ve burun spreyi verdi onun yerine okyanus suyu aldım ama açmıyor burnumu çünkü kulaklarım bile tıkalı o derece kafa sinüsler dolu yani...1 hafta rapor verdi bu arada kusmalarım arttı hele geniz akıntısı yüzünden 2 kat arttı son 2 haftada 2 kilo vermişim...çok halsizim yatak ve lavabo arası gidip gelebiliyorum sadece... çok zor... ilacın bebeğime bi yan etkisi olmasından korkuyorum b kategorisine giriyormuş.. açıklamasıda anne karnında bebeğe bir zararı olup olmadığı bilinmiyor. hayvanlar üzerinde yapılan deneyde bebeğe geçmemiş insanlarda bunun garantisini veremiyorlar... bu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum ...
Canım çok geçmiş olsun. Grip olayı çok kötü durumunu tahmin edebiliyorum ama ilaöç içmeden doğal yollarla atlatma şansın varsa öyle yap derim ben. Ihlamur portakal kivi vs. tabi tüketebiliyorsan. Bebeğimi etkiledimi diye düşüneceğine böyle şeylerle atlatman en güzeli.
keşke atlatabilsem ıhlamur ve limon komasına giricem yakında tavuk suyuna çorba bol limon pul biber yemekten bıktım portakal ve kivimi günde 3 er tane...ama cumadan beri kaldıramıyorum kafamı kusmalarım şiddetlendiği için kendimi toparlayamıyorum...orta kulak iltihabına çeviricek diye korkuyorum çünkü kulaklarıma kadar tıkalı durumda yutkunurken acıyor kulaklarım o derece burnumu temizlerken kulağım tıkanırsa öldüm bittim zaten fır fır dönüyo koltuktan düşüyodum dün...sanırım ilacı kullanmak zorunda kalıcam ama korkuyorum...
Merhaba kızlar, daha yeni hastaneden geldim, Allah kahretsin bu devlet hastanelerini, sabah 8 buçutan beri sürünüyorum, ve öyle kötü bir gün yaşadım Kİ, Allah kİMseye yaşatmasın, önce saat 11 de muayeneye girdim ultrasondan 8 haftalı olduğunu öğrendim, ve doktor bana kalp atışının olmadığını söyledi, mahvoldum, bittim... dedi ki sonra detaylı tarama isedi öğleden sonra 3 buçukta ancak ultrasona girebildim, alttan muayene ettiler. yine mahvoldum, o kadar kötüydü ki, ama çok şükür kalp aışı var dediler ben de duydum, zaten hiç konduramamışım, ve 8 hafa 2 günlük olduğunu öğrendim,,4 hafta sonra ikili taramnam var , en kısa zamanda bir tıp fakülesi hastanesi bulup oraya dvam edicem kızlar... Kendinize iyi bakın, bebişlerinize de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?