Kızlar ufak tefek alış verişe ne zaman başlayacaksınız ?
walla ben hemen baslamak ıstıyorum ama cınsıyetı ogrenmeden ne alınırkı mecbur beklıycem artık 1.5 ay daha sabırr :)))))))
nubundan cnmikili test 12. haftada yapılıyo cnm daha erken...
hımmmmmmm... nerden anlıyosun cnm?
sagol cnm hayirla saglicakla kucagimiza aliriz insAllaharamıza yeni katılan annişler hoş geldinizzzo kadar çok bulantılardan bahsediliyor bende yok çok şükür ama bazen korkutuyorda acaba kötü bişi mi var diye olmadını biliyrum ama işte tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar bebişleriniz kendinizede onlarada ii bakın
canım bilgilendirmen için çok teşekkürler... ben baktım da benm ilacım D grubu imiş.. inşallah Rabbim onu korumuştur. Artık beklemekten başka yapacak bişey yok benm için.. ve en önemlisi dua etmekten Bide siz devlette mi özelde mi muayene oluyosunuz? doktorun ilgisi benm çok hoşuma gitmedi de. özeldeki tahliller çok çok masraflı oluyo mu? nası yapmalı? takibi yapan doktor mu doğumu yaptıracak?
Evet cinsiyeti öğrenmek cok önemli bu konuda ama ekru,beyaz falan citcitli bodyler falan alınabilir hem kızın hem de erkeğin giyebilecegi.
ewt dogru ama benım aklıma hemen mınık mınık rengarenk tulumlar gelıyor zıbın takımları hastahane cıkısları falan gelıyor onlar ıcın cınsıyet sart eyer benım bı oglum daha olursa pek fazla bıse almayı dusunmuyorum cunku oglumdan kalan dogru duzgun kullanmadıgım bı yıgın kıyafet war tecrubem yoktu bır suru sey almıstımm hepsı duruyor oyle ama kızım olursa eyer herseyını yenı bastan alıcamm pempıs pembıs ne guzel sımdıden heyecan bastı
evet canım şerbetli ağır bi tatlı ama gel de benimkine anlat şu anda :))))))))))))))
istanbula gidicem cuma günü inş. belki ordan bulurum(
valla ben cinsiyetini öğrenene kadar yapmıcam. sonra da belki yavaştan doğum çantası falan. kendimi kaptırma niyetinde değilim. ama eşimi biliyorum cinsiyetini öğrendiği anda bana fırsat kalmayacak evi dolduracak. zaten boş oda da var :SKızlar ufak tefek alış verişe ne zaman başlayacaksınız ?
iyi akşamlarr
benimde kızım olursa bişeye gerek yok ,herşey yepyeni ve fazlasıylaaa duruyorr
ama erkek olursa yine alışveriş yapılır:18:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?????
hayırlı akşamlar cnm.ben iyiyim.siz.perşembe günü bebeğimi görücem allahın izniyle.çok halsizim ya ben.
hayırlı akşamlar cnm.ben iyiyim.siz.perşembe günü bebeğimi görücem allahın izniyle.çok halsizim ya ben.
bende iyiyim cnm kac haftalık ilk görüşün mü olucak
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?????
iyi akşamlar kızlar, sanırım grip oluyorum. Sabahtan beri hapşırıyorum, kemiklerim ve sırtım da ağrıyor biraz. Ihlamur içtim, nane limon içtim. Ama bu hastalığı ilaçsız en kolay nasıl atlatabilirim fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?