2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ikili test 12. haftada yapılıyo cnm daha erken...

hımmmmmmm... nerden anlıyosun cnm?
nubundan cnm
sagol cnm hayirla saglicakla kucagimiza aliriz insAllah

cnm ben yurt disindayim ozel drum var ona giderim ben

Evet cinsiyeti öğrenmek cok önemli bu konuda ama ekru,beyaz falan citcitli bodyler falan alınabilir hem kızın hem de erkeğin giyebilecegi.

ewt dogru ama benım aklıma hemen mınık mınık rengarenk tulumlar gelıyor zıbın takımları hastahane cıkısları falan gelıyor onlar ıcın cınsıyet sart eyer benım bı oglum daha olursa pek fazla bıse almayı dusunmuyorum cunku oglumdan kalan dogru duzgun kullanmadıgım bı yıgın kıyafet war tecrubem yoktu bır suru sey almıstımm hepsı duruyor oyle ama kızım olursa eyer herseyını yenı bastan alıcamm pempıs pembıs ne guzel sımdıden heyecan bastı

İii aksamlarr kizlarr benimde dogum sanirim ekimde olucak bende araniza yeni katildim listenize benide eklermisinizz7haftalik hamisim ev hanimiyim ismim hüsna son adet tarihim 7,01,2013:)

iyi akşamlarr
benimde kızım olursa bişeye gerek yok ,herşey yepyeni ve fazlasıylaaa duruyorr
ama erkek olursa yine alışveriş yapılır:18:

evet canım şerbetli ağır bi tatlı ama gel de benimkine anlat şu anda :))))))))))))))
istanbula gidicem cuma günü inş. belki ordan bulurum (

ay yok bunu Türkiyede iyi yapamıyorlar. yurtdışında öyle değil. yerken onun kızartılmış olduğunu bile anlamıyorsunuz. offff çok canım istedi yaaaaaa buralarda da yokki :S

Kızlar ufak tefek alış verişe ne zaman başlayacaksınız ?
valla ben cinsiyetini öğrenene kadar yapmıcam. sonra da belki yavaştan doğum çantası falan. kendimi kaptırma niyetinde değilim. ama eşimi biliyorum cinsiyetini öğrendiği anda bana fırsat kalmayacak evi dolduracak. zaten boş oda da var :S

iyi akşamlar kızlar, sanırım grip oluyorum. Sabahtan beri hapşırıyorum, kemiklerim ve sırtım da ağrıyor biraz. Ihlamur içtim, nane limon içtim. Ama bu hastalığı ilaçsız en kolay nasıl atlatabilirim fikri olan var mı?

iyi akşamlarr
benimde kızım olursa bişeye gerek yok ,herşey yepyeni ve fazlasıylaaa duruyorr
ama erkek olursa yine alışveriş yapılır:18:

ıyı aksamlar cnmm oyle walla cnm yazık gunah dogru duzgun kullanılmadan duruyolar oylee

sanada geçmiş olsun arkadaşım bronşit astım hastasıyım ama fikir falan yok yani ilaçsız mümkün değil... mutlaka bir doktora görün ilaç içtim midemde dursa fayda edicekti ama ... hamilelik şikayetleri yetmedi bu grip ağlıyorum sürekli halsizim 2 haftada 2 kilo vermişim... bunalım geliyo sanki

İyi akşamlar anne adayları bugün dayanamadım tekrar bebeğimi görmeye gittim çok şükür iyiyiz bir tane vesikalık alıp geldik :) ama 1 ay sonraya verilen randevu çok uzun geliyor dayanamıyorum ben 10 günde gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…