geçmiş olsun canım. ben de çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim. inşallah kalp atışlarını da duyarız bebişimin
6.hafta içindeyiz.geçen perşembe keseyi gördük bu hafta bebeği görmek için gidecez hayırlısıyla.
kızlar günlerimiz aynı, bende cuma kalp atışını dinlemeye gideceğim(duyarız inşallah)merakla sizlerinde haberlerinizi bekliyorum
sanada geçmiş olsun arkadaşım bronşit astım hastasıyım ama fikir falan yok yani ilaçsız mümkün değil... mutlaka bir doktora görün ilaç içtim midemde dursa fayda edicekti ama ... hamilelik şikayetleri yetmedi bu grip ağlıyorum sürekli halsizim 2 haftada 2 kilo vermişim... bunalım geliyo sanki
kızlar günlerimiz aynı, bende cuma kalp atışını dinlemeye gideceğim(duyarız inşallah)merakla sizlerinde haberlerinizi bekliyorum
ilk çocuğunuzmu kızlar.benim 3 yaşında 1 oğlum var o daha heyecanlı kardeşimi görecem ben diyo
Herkese iyi geceler kizlar...
canm hoş geldinn nasılsın.. geçmiş olsun canm bu hafta ikimizede yaramamış anlaşılannnselam kızlar..bir haftadır giremedim.geçen hafta biraz kanamam oldu.tansiyonum biraz çıktı ma şükür iyiyiz.ama ömrümden on yıl gitti sanırım korkudan..sizler nasılsınız bakalım??
selam kızlar..bir haftadır giremedim.geçen hafta biraz kanamam oldu.tansiyonum biraz çıktı ma şükür iyiyiz.ama ömrümden on yıl gitti sanırım korkudan..sizler nasılsınız bakalım??
olumlu düşünelim olumlu olsun nafiye. bebeğin seni bırakmayacak, inanıyorum. sen de buna inan lütfencanm hoş geldinn nasılsın.. geçmiş olsun canm bu hafta ikimizede yaramamış anlaşılannn..şimdi nasılsın
benm bebeğim gelişmemiş kalp atısını duyamadık perşembe tekrar gideceğim duruma göre kürtaj olabilirmişim canm çok korkuyorumgeldiğini görünce hemen konusmak istedimm
canm olumlu düşünmeye calışıyorum umudumu hiç yitirmedim ama yinede içim acıyoolumlu düşünelim olumlu olsun nafiye. bebeğin seni bırakmayacak, inanıyorum. sen de buna inan lütfen
hoşbulduk canım..bende yalan yok sırf seni görürğm diye girdim..şimdi iyiyim.biraz tansiyon sorunum var.18-10 du hastaneye gittiğimizde..kanama olunca biraz korktum.benim de ilk gebeliğimde kaybım vardı.oğlumda da sorunluydu biraz..böyle olunca biraz kötü oldum..sen hiç korkma tatlım.kalbini ferah tut.benim doruk ta 8.haftada duymuştk kalbini.geç döllenmeydi birde..sen hiç kalbini bozma..bak tüp bebek de olsa hamile kalabiliyorsan emin ol rabbim gönlüne göre evladını almayı nasip edecektir sana..hayırlı haberlerini alırız inşallah..canm hoş geldinn nasılsın.. geçmiş olsun canm bu hafta ikimizede yaramamış anlaşılannn..şimdi nasılsın
benm bebeğim gelişmemiş kalp atısını duyamadık perşembe tekrar gideceğim duruma göre kürtaj olabilirmişim canm çok korkuyorumgeldiğini görünce hemen konusmak istedimm
canım benim bol bol yat, dinlen, kendini yorma. şu an iyi olmana sevindim. ben daha keseyi görmeye gitmedim. umarım hiç bir problemle karşılaşmayız
evet canım benim de tüp bebek. hala günde 2 ampul progestan iğne vurduruyorum. çok iyi anlıyorum seni canım, maddi manevi yıprandık bu süreçte. Allah herşeyin hayırlısını verirmiş. bebişlerimiz bizi bırakmasınlar, sıkı sıkı yapışsınlar inşallahcanm olumlu düşünmeye calışıyorum umudumu hiç yitirmedim ama yinede içim acıyo
seninde tüp bebek ti dimi çektıgım sıkıntıları az çok anlarsın canm bide üstüne böyle olunca içinden çıkılamaz haldeyim..
ama ne diyeyim Mevlam neylerse güzel eyler...
canm olumlu düşünmeye calışıyorum umudumu hiç yitirmedim ama yinede içim acıyo
seninde tüp bebek ti dimi çektıgım sıkıntıları az çok anlarsın canm bide üstüne böyle olunca içinden çıkılamaz haldeyim..
ama ne diyeyim Mevlam neylerse güzel eyler...
gemiş olsun canm cabuk toparlanırsın inş..hoşbulduk canım..bende yalan yok sırf seni görürğm diye girdim..şimdi iyiyim.biraz tansiyon sorunum var.18-10 du hastaneye gittiğimizde..kanama olunca biraz korktum.benim de ilk gebeliğimde kaybım vardı.oğlumda da sorunluydu biraz..böyle olunca biraz kötü oldum..sen hiç korkma tatlım.kalbini ferah tut.benim doruk ta 8.haftada duymuştk kalbini.geç döllenmeydi birde..sen hiç kalbini bozma..bak tüp bebek de olsa hamile kalabiliyorsan emin ol rabbim gönlüne göre evladını almayı nasip edecektir sana..hayırlı haberlerini alırız inşallah..
Rabbim bebeklerini sana bagışlasın hatta hepimizin bebeklerini bagıslasın cok zor arkadaşım cok zor...evet canım benim de tüp bebek. hala günde 2 ampul progestan iğne vurduruyorum. çok iyi anlıyorum seni canım, maddi manevi yıprandık bu süreçte. Allah herşeyin hayırlısını verirmiş. bebişlerimiz bizi bırakmasınlar, sıkı sıkı yapışsınlar inşallah
canm 2. dr meselesini çok düşündüm ama merkezim çok ii cihazlar filan son teknoloji dr umda ii o yüzden bi daha baskalarından bunu duymayı göze alamam cok yıprandım arkadaşım coookkk duyamam bi dahabak rabbim öyle merhametli ki inan bizlere kaldıramayacağından fazla yük vermiyor... bu arada inşallah olmaz ama olurda alalım derlerse ikinci bir dr.a daha görün bence..ama ben inanıyorum sen bize perşembe günü hayırlı müjdeli haberler vereceksin Allah ın izniyle..
evet canım benim de tüp bebek. hala günde 2 ampul progestan iğne vurduruyorum. çok iyi anlıyorum seni canım, maddi manevi yıprandık bu süreçte. Allah herşeyin hayırlısını verirmiş. bebişlerimiz bizi bırakmasınlar, sıkı sıkı yapışsınlar inşallah
inş. canm canı gönüldenn öyle olmasını diliyorum...tüp bebek zor bir süreç..kızkardeşimde kromozom anamolisi vardı.4 tane kaybı oldu.pgt oldu ,tüp bebek yaptırdılar ve dr.lar onbinde bir ihtimal derken o canım yeğenime kavuştu..kardeşimden biliyorum her anlamda zor bir süreç..ben bile iğne görünce bayılan biriydim.oğluma hamileyken eşimle saymıştık 240 tane iğne vurunmuşum.şimdi ikizlerde de başladık iğneye.kolay değil ama sonunda Allah ın izni ile minicik eller,o tatlı gülüşler hepsini unutturacak bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?