2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

senin bu şükreder halin var ya inan herkeste yok..seni çok taktir ediyorum gerçekten..ama emin ol Allah senin gibi isyan etmeyen birinin yüzünü güldürecektir..rabbim ne zaman ol derse biz o vakti bekliyoruz..sen kalbini bozma..

sen de haklısın..ama hiç korkma..hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah..sen yürekten istedikten sonra Allah duyacaktır sesini..dualarım seninle tatlım..ben kendim için üzülürken inan kendimi unuttum sana üzüldüm..hayırlı haberlerini bekliyorum

kızlar cok saolun desteğiniz için aedk---whyne canm mesaim bitti ben cıkıyorum Allah a emanet olun Rabbim meleklerimizi korusun inş.. kendinize çok i bakın ii geceler

sana da iyi geceler canım..azıcık rahatlattıysak ne mutlu bize..dualarım sen ve küçük meleğinle..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende bulantı falan yokta sevdiğim yemekleri bile istemiyor canım meyve domates peynir kahvaltı gibi şeyler daha cazip geliyor hele yağlı salçalı yemekler tavuk falan aklıma gelince bile ıyy oluyorum

günaydınlar...

aynen canım ben de öyle yemek istemiyor daha hafif yiyecekler yemek istiyor..

yalnız ben sabah kötüydüm. o da sanırım burnumun tıkalı olmasından bulantı kaynaklanıyor. Dün işte de çok yoruldum. oldukça bir mesafeyi elimde hatırı sayılır bir ağırlık taşımak zorunda kaldım. eve gidince yemek yapmak vs derken öldüm bittim. bir de regl dönemine giriyorum. onun verdiği ağrılar var. gece çok fenaydım.

hasta annaler gunaydın, bılıyorsunuz bitki çayı içmek sakıncalı özellikle ilk aylarda size bir tavsiyem olcak

bır bardak ılık su
bır kasık bal
yarım limon suyu
2adet karanfil
çok az toz tarçın

karıştırıp bıkaç dk bekleyıp bır hafta boyunca için iyileşeceksınız...

hayırlı sabahlar kızlar

nafiye canım öncelikle geçmii çok bilmiyorum okuyamadım ama anladığım kadarıyla bi durum var ama herşeyin hayırlısı cnm bnm sen zaten okadar güzel açılamışsınki Rabbim neylerse güzel eyler tabiki biz kendimiz için neyin hayırlı neyin hayırsı z olduğunu bilemiyoruz ama Mevlam kuluna kaldıramayacağı yükü asla vermez O merhametlilerin en merhametlisi çünkü inş herşey gönlünden geçirdiğin gibi olur sağlıkla duyarsın ama olmazsada mutlaka nasip etcektir Rabbim isstemeye devam dua ile inş cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun

kızlar ben fenayım yaa hamdolsun tabiki ama inanın çok halsizim iice direncim azaldı bide oğluşum sürekli ilgi oyun kucak istiyo 2 yaş sendromu dedikleri o huysuz dönemdeyiz sanırım çok zorluyo Rabbim sağlık sıhat versin onada işte bide üstüne grip olmuş burnu çok fena öksürük cabası verdiklerimi içse ii gelicekte yemek yememizde sıkıntı işte bende hiçççç bişi yiyemiyorum ayakta kalmaya halim yok napıcam midem sürekli bi bulantı halinde çıkarmıyorum ama hep bulanıyo ve hiçç bişey isemiyo canım 1 kilo verdim bile zaten zayıftım inş daha vermeden şu 12 haftalık döenm geçer yada daha erken inş Rabbim hepimizin yrdımcısı olsun

Herkese hayırlı sabahlar... İstanbul Avrupa yakasında kafama göre doktor arıyorum... Tavsiyeniz var mı acabaa

Günaydınlar efenim ...nasılsınız, iyi misiniz ? Ben idare ederim ,mesaideyim yaklaşık 1 saattir ..telsiz ve telefon sesleri ile ... Yarın dr e gideceğim henüz 6+1 olacağım , kalp atışlarının görüp duyar mıyım bilmiyorum , ama heyecanlıyım..

GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız bakalım dünden beri......
biz iyiyiz şükür... yalnız millet öğürür biz geğiriyoruz cok afedersiniz,hemde midem çıkacak sanki o şekilde. aç tok farketmeiyo...her an gelebiliyo...

Günaydın anneler
Nasılsınız bakalım bugün?
Benim her zaman ki gibi mide bulantım var çok fenayım. Artık çok yoruldum kusmaktan ve bulantı çekmekten. Çok can sıkıcı bir durum.

gunaydin kizlarrrr bu sabah bi uyandim aaa dedim bulanti yok acaba neden bise mi oldu bi sorun mu var vs vs diye dusunup kendi kendimi yerken bulantilar tekrar mesai yapmaya basladilar ama bugun daha bi hafif sanki cuma gunu de randevumuz var insallah duyarim kalp atislarini cuma gununu atlatana kadar icim hic rahat etmicek

günaydın cnmmmmm..
ben de cuma gideceğim... 7+0 olacağız inşallah... dr. yarn mı çağırdı? eğer kendn gitmek istiyosan biraz daha bekle bence... bi kaç gün sonra kesin duyarsın,ben de tam 7 haftalık olsun öyle gitmek istedim...

ayy vazgectim bugun daha hafif falan degillll midemde kolbasti oynuyolar sanki kolbasti deyince kol boregi geldi aklima iyyy yagli yagli offfff

günaydın tatlım ..ben ilk olarak gecen carsamba gittim ... dr keseyi gördü ve bi daha ki carsamba tkrr gel dedi ... oğlumda 6,.haftada duymuştuk kalp atışını ama 6+ kaç günlüktü onu bilemiyorum ...Birde hani özelde 11 . gün tkrr ücret alıyorlar ya , dr o yüzden tkrr cağırıyomuş ..Benim de canıma minnet , Erzurum a gideceğim ya :) İlçedeyiz o kadar sıkıcı ki ...

günaydın...

hastalara çok geçmiş olsun...midesi kötü olanlara Allah yardım etsin.. heryerde tuzlu kraker yiyin diyolar...

bende henüz hiç bişi yok, hiç midem bulanmadı...:44::44::44::44: iştahımda fena değil...normal mi ki acaba???

sadece fazla yiyemiyorum hemen şişiyorum.....sık ve az yemek durumundayım....umarım herşey yolundadır...Allahım bebeklerimizi koru....

hımmmmmmm anladım cnm sen hem bebişini görcen hem totonu gezdircen... gez tabi çalışıyoz o kadar hakkımız de mi? bu arada sen asıl nerelisin cnm?
memleket nire??

günaydın canımm
kolay gelsin... valla işe gelmek o kadar zor geliyor ki anlatamam..
ben de dun aksam gittim dr.a keseyi gorduk 6+1 dik dun..10 gün sonra tekrar çağırdı..
dun cok tuhaftım dr.a gitcem diye heyecan mı yaptım yoksa pazartesi sendromu mu yaşadım
baş ağrısından ve mide bulantısından duramadım.. bir de gaz.. dr.da keseyi gordukten sonra önce bulantı sonra gaz sonra da
baş ağrısı uçup gitti.. inşallah bebişimi de gorurum on gün sonra:)
inşallah gittiğinde duyarsın kalp atışlarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…