gemiş olsun canm cabuk toparlanırsın inş..
canm keşke normal yolla hamile kalsaydım o zaman inan geç döllenmedir belki diye kalbimi daha ferah tutarım ama tüp bebekte öyle olmuyomuş canm geç duyma diye bişey yokmuş..dr um almak istedi ben bekleyelim dedim agrım sızım lekelenmem kanamam hiç bişeyim yok sırf bu yüzden beklemek istedim..
Ama yineede Allah büyük canm belki duyarım yada belkide bebeğim benm için hayırlı değilmiş rRabbim daha iyisini verir deyip avutacagm kendimi..
ama dediğin gibi ilk denemede hamile kaldım diyede umutluyum canm
Rabbim bebeklerini sana bagışlasın hatta hepimizin bebeklerini bagıslasın cok zor arkadaşım cok zor...
canm 2. dr meselesini çok düşündüm ama merkezim çok ii cihazlar filan son teknoloji dr umda ii o yüzden bi daha baskalarından bunu duymayı göze alamam cok yıprandım arkadaşım coookkk duyamam bi daha
kızlar cok saolun desteğiniz için aedk---whyne canm mesaim bitti ben cıkıyorum Allah a emanet olun Rabbim meleklerimizi korusun inş.. kendinize çok i bakın ii geceler
günaydın kızlarnasılsınız bakalım bende bulantı falan yokta sevdiğim yemekleri bile istemiyor canım meyve domates peynir kahvaltı gibi şeyler daha cazip geliyor hele yağlı salçalı yemekler tavuk falan aklıma gelince bile ıyy oluyorum
Herkese hayırlı sabahlar... İstanbul Avrupa yakasında kafama göre doktor arıyorum... Tavsiyeniz var mı acabaa
Günaydınlar efenim ...nasılsınız, iyi misiniz ? Ben idare ederim ,mesaideyim yaklaşık 1 saattir ..telsiz ve telefon sesleri ile ... Yarın dr e gideceğim henüz 6+1 olacağım , kalp atışlarının görüp duyar mıyım bilmiyorum , ama heyecanlıyım..
günaydın cnmmmmm..
ben de cuma gideceğim... 7+0 olacağız inşallah... dr. yarn mı çağırdı? eğer kendn gitmek istiyosan biraz daha bekle bence... bi kaç gün sonra kesin duyarsın,ben de tam 7 haftalık olsun öyle gitmek istedim...
günaydın tatlım ..ben ilk olarak gecen carsamba gittim ... dr keseyi gördü ve bi daha ki carsamba tkrr gel dedi ... oğlumda 6,.haftada duymuştuk kalp atışını ama 6+ kaç günlüktü onu bilemiyorum ...Birde hani özelde 11 . gün tkrr ücret alıyorlar ya , dr o yüzden tkrr cağırıyomuş ..Benim de canıma minnet , Erzurum a gideceğim ya :) İlçedeyiz o kadar sıkıcı ki ...
Günaydınlar efenim ...nasılsınız, iyi misiniz ? Ben idare ederim ,mesaideyim yaklaşık 1 saattir ..telsiz ve telefon sesleri ile ... Yarın dr e gideceğim henüz 6+1 olacağım , kalp atışlarının görüp duyar mıyım bilmiyorum , ama heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?