2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

beşinci haftada bende senin gibiydim. Seviniyodum demekki benim miden bulanmayacak diye ama şimdi .... ama şimdii:)

mutlu günler arkadaşlar;
henüz ne miğde bulantısı ne başka belirti yok. bazen korkutuyor bu durum. rahat mı geçirecem acaba?

mutlu günler arkadaşlar;
henüz ne miğde bulantısı ne başka belirti yok. bazen korkutuyor bu durum. rahat mı geçirecem acaba?

oncelıkle hayırlı olsun bebegın
saglıkla kucagına almanı dılerım
ıcını rahatlatmak amacıyla soyluyorum
cok sanslısın aynı benım gıbı
23. haftadayım sadece 1 2 defa bulantım oldu
hamıleleıgını rahat gecırecksın bence benımde tek sorunum uyku
cok uyumak ıstıorm hamılelıgımdekı tek belırtı bu
takma kafana
bebegını uzme

herkese merhaba...bendede mide bulantısı bas donmesi falan yok ilk hamileligimdede yoktu ama asırı uykum vardı bunda uykuda yokkkk bende bazen supheleniyorum kendimdenn:))))

ii tek değilmişim....bide erken daha bana demekki...

annemin hiç bulanmamış...belki genetiktir...

hımmmmmmm anladım cnm sen hem bebişini görcen hem totonu gezdircen... gez tabi çalışıyoz o kadar hakkımız de mi? bu arada sen asıl nerelisin cnm?
memleket nire??

KESİNLİKLE HAKKIMIZ YA ..bZAEN EVDEKİLERE ÇOK İMRENİYORUM ... EV , İŞ , COCUK ,EŞ GERCEKTEN ÇOK ZOR .. AYNEN ÖYLE YAPİİİİCİMM ..KASTAMONULUYUM BEN ... GÖREV GEREĞİ ERZURUM :)

merhaba kızlar 10 gundur falan takip ediyorum sizi tlfondan pcden yeni yazma fırsatı buldum bende 10 gün falan oldu hamile olduğumu öğreneli tam olarak adet olduğum günü karıştırdım 13 aylık 1 kızım var yoğunluktan yeri geliyo tarihlerden bile haberim olmuyo 9 gün önce gittiğimde kese gözükmüştü daha gitmedim 6+5im bugun doktorun dediğine göre doktor daha erkende olabilir tam olarak günü kontrole gittiğimde belli olucakmış 8+0 da gitmeyi düşünüyorum hem miniğimide görmüş olurum hayırlısı ile benimde iştahım hiç yok aklıma yemek gelmiyo hafif bir mide bulantısı yemek sonrası kusma hissi oluşuyo ama tutuyorum kendimi kusmamak için bana dokdorum en son gittiğimde folibol diye bir vitamin verdi kullanıyormusunuz sizlerde folic asit inşALLAH hep beraber hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde geliştiğinin büyüdüğünün haberlerini alırız

hayırlı olsun ..evet canım folik asit alıyoruz ..

Hayırlı olsun mutluyuzz ,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Benim doktorum alsan da olur almasan da dedi ama ben gün aşırı alıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, güzel ekim anneleri :=)

Dün minik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür pıtpıtpıtpıt :=) 6+5 dedi doktorumuz, Allah tamamına erdirsin inşaallah. Ufak bir sıkıntımız var, pıhtılaşma olduğu söylendi, onun temizlenmesi lazım, progestan verdi sabah 1 akşam 2.. Öyle bir mucize ki bu nerdeyse 1 cm. bile değil bebeğimiz, kalbi nasıl hızlı atıyor, anneeeem :=) o bir mucize Allah ın bize hediyesi, o pıhtıyı da atacağız Allah ın izniyle, istemiyoruz pıhıt mıhtı :=) Muayenemiz 2 hafta sonra. Arkadaşlar, umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.

Mide bulantılarım için bana fitil verdi Hiç duydunuz mu, sabah yatakteyken uygula dedi.

Merhaba,gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin :) Pıhtılaşma inş. en kısa zamanda geçer.7+2 yim ve bu hafta mide bulantılarım inanılmaz arttı ve beni mutsuz ediyor..Doktorum bana fitil falan önermedi hatta dün 2 kez istifra ettiğim için aradım normal dedi ama aşırı durumda gel hemen dedi..

Son düzenleme:

allahım çok hoş bi dıygu ama ben geçen haftya duyamadım kalp atışını meleğimin inşallah yarın duyarım

keseyi gören pıtpıtları duyan minik bebişlerini görenleri kutluyorum. sağlıklı gelişmeler diliyorum.

ben yorgun,halsiz,uyku hali ve buna rağmen çalışmak zorundayım. hepimize kolaylıklar diliyorum allahtan. yani ben o yüzden gelemiyorum yazamıyorum. sanırım diğer anneler de öyle..
burnumun tıkalı olması sorununu yaşıyorum. onun dışında işte böyleyim..

dolasıyla herkese cevap veremiyorum destekleyemiyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…