günaydın...
hastalara çok geçmiş olsun...midesi kötü olanlara Allah yardım etsin.. heryerde tuzlu kraker yiyin diyolar...
bende henüz hiç bişi yok, hiç midem bulanmadı...:44::44::44::44: iştahımda fena değil...normal mi ki acaba???
sadece fazla yiyemiyorum hemen şişiyorum.....sık ve az yemek durumundayım....umarım herşey yolundadır...Allahım bebeklerimizi koru....
mutlu günler arkadaşlar;
henüz ne miğde bulantısı ne başka belirti yok. bazen korkutuyor bu durum. rahat mı geçirecem acaba?
mutlu günler arkadaşlar;
henüz ne miğde bulantısı ne başka belirti yok. bazen korkutuyor bu durum. rahat mı geçirecem acaba?
hımmmmmmm anladım cnm sen hem bebişini görcen hem totonu gezdircen... gez tabi çalışıyoz o kadar hakkımız de mi? bu arada sen asıl nerelisin cnm?
memleket nire??
merhaba kızlar 10 gundur falan takip ediyorum sizi tlfondan pcden yeni yazma fırsatı buldum bende 10 gün falan oldu hamile olduğumu öğreneli tam olarak adet olduğum günü karıştırdım 13 aylık 1 kızım var yoğunluktan yeri geliyo tarihlerden bile haberim olmuyo 9 gün önce gittiğimde kese gözükmüştü daha gitmedim 6+5im bugun doktorun dediğine göre doktor daha erkende olabilir tam olarak günü kontrole gittiğimde belli olucakmış 8+0 da gitmeyi düşünüyorum hem miniğimide görmüş olurum hayırlısı ile benimde iştahım hiç yok aklıma yemek gelmiyo hafif bir mide bulantısı yemek sonrası kusma hissi oluşuyo ama tutuyorum kendimi kusmamak için bana dokdorum en son gittiğimde folibol diye bir vitamin verdi kullanıyormusunuz sizlerde folic asit inşALLAH hep beraber hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde geliştiğinin büyüdüğünün haberlerini alırız
kızlar keseyi kalp atışlarını ilk kaç haftalık gördünüz duydunuz
kızlar keseyi kalp atışlarını ilk kaç haftalık gördünüz duydunuz
Merhaba, güzel ekim anneleri :=)
Dün minik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür pıtpıtpıtpıt :=) 6+5 dedi doktorumuz, Allah tamamına erdirsin inşaallah. Ufak bir sıkıntımız var, pıhtılaşma olduğu söylendi, onun temizlenmesi lazım, progestan verdi sabah 1 akşam 2.. Öyle bir mucize ki bu nerdeyse 1 cm. bile değil bebeğimiz, kalbi nasıl hızlı atıyor, anneeeem :=) o bir mucize Allah ın bize hediyesi, o pıhtıyı da atacağız Allah ın izniyle, istemiyoruz pıhıt mıhtı :=) Muayenemiz 2 hafta sonra. Arkadaşlar, umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.
Mide bulantılarım için bana fitil verdiHiç duydunuz mu, sabah yatakteyken uygula dedi.
Merhaba, güzel ekim anneleri :=)
Dün minik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür pıtpıtpıtpıt :=) 6+5 dedi doktorumuz, Allah tamamına erdirsin inşaallah. Ufak bir sıkıntımız var, pıhtılaşma olduğu söylendi, onun temizlenmesi lazım, progestan verdi sabah 1 akşam 2.. Öyle bir mucize ki bu nerdeyse 1 cm. bile değil bebeğimiz, kalbi nasıl hızlı atıyor, anneeeem :=) o bir mucize Allah ın bize hediyesi, o pıhtıyı da atacağız Allah ın izniyle, istemiyoruz pıhıt mıhtı :=) Muayenemiz 2 hafta sonra. Arkadaşlar, umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.
Mide bulantılarım için bana fitil verdiHiç duydunuz mu, sabah yatakteyken uygula dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?