2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
4+6 da kese göründü geçen cuma gittim fetus küçük daha dedi kalp atışı için 1 hafta sonra gel bakalım dedi bide benim adet tarihimle ultrasondaki tarih arasında 1 haftalık fark var inşlh geç döllenmedendir

Amin inşaallah..

Midem bulantılarım var kusmam yok yemek de yiyebiliyorum üstelik sadece hazırlayamıyorum öğürmeler başlıyor. Yemeden içmeden kesilen hamile arkadaşlarım vardı, hiçbir ilaç vs. vermedi doktorlar, ben bir şekilde karnımı da doyurabiliyorum fitili kullanmalıyım bilemedim, bulantılar beni de mutsuz ediyor hiçbir şey yapasım gelmiyor, hep bir keyifsiz ifadem

Sabah belli bir saat uyuduktan sonra dayanılmaz bir bel ağrısı ile uyanıyorum, doktorum gebelikle ilgisi yok dedi, ağrısı olan varmı benim gibi.

maşallah canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın evet koooocaaamaannn mucize bıdıklarımızz.
fitili bende kullanmıştım 2009 yılında ama ne içindi düşük içinmi yoksa bulantı içinmi bilmiyorum

sanada hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın

Bugun doktora gittim kandan bakalim dedi beta kac olmus diye 55.04 du gecen salu simdi 1.700 olmus dr.la gorusemedim kac haftaligim nezamn kese grunur kalp atislari duyulur bide dis gebelik anlasilirmi

hmm heyecandan sormayı unuttum sonuçta düşük tehlikesi de var, onun için de uygun görmüş olabilir doktorum. En iyisi doktoru dinlemek o zaman, bir bildiği var neticede.

ANNEeri
YAŞI 28
SAT:22/01/2013
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:63
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:30/10/2013
KAÇINCI DOĞUMU:2
E/K?
DÜŞÜNÜLEN İSİM :?
iş-ev : iş -muhasebe

hmm heyecandan sormayı unuttum sonuçta düşük tehlikesi de var, onun için de uygun görmüş olabilir doktorum. En iyisi doktoru dinlemek o zaman, bir bildiği var neticede.

cnm fitili genelde idrar yolları enfeksiyonu için falan veriyolar ama bilmiyorum.. ben onun için kullanmıstm ilk gebeliğimde...

ayy vazgectim bugun daha hafif falan degillll midemde kolbasti oynuyolar sanki kolbasti deyince kol boregi geldi aklima iyyy yagli yagli offfff

hahaha geçen günde benim aklıma geldi şöle patatesli bi kol böreği ama öle pastanelerde yapılanlardan olmuycak bir annenin eli değmiş olcak ev yapımı eşim bulurum heralde dedi ama bulamadı:) bizdekide pisboğazlık işte:)

kızlar sanırım hasta olcam yaa, sabahtan beri belki 100 ü geçmiştir paso hapşırıyorum, burnum akmaya başladıııı

yazı rahat geçiririm korurum kendimi hasta olmam diyodum cumadan beri komalık yatıyorum bugün biraz toparlanabildim ilaç verdi doktor antibiyotik onuda çok düşündüm içimmi diye bi tane içtim geriye yarım saat sonra çıkardım zaten mide durmuyo... çok geçmiş olsun bol c vitamini portakal ve kivi ye tavuk suyuna bol limon sık pul biberle iç çorbayı.. ıhlamurun varsa içine karanfil ve karabiber tanesi at bikaç tane öle kaynat...başka türlüsü olmuyo... inşallah çabuk geçer gider... bana öğrencilerimden geçti... hasta öğrencileri okula getirmeyin dediğim halde... velilerin kulaklarını çınlatıp duruyorum valla:)

kendim ettim kendim buldummm pazar günü hava güzel deyip cam kapı baca açtım, nemli kafayla dışarı çıktım bi çarptı na böyle oldum, akşama bol limonlu ballı ıhlamur içeyim bari, karabiber ve karanfil ne işe yarıyomuş, bence sen de antibiyotik içme canım dediğin gibi zaten mideler fık fık durmuyo haplar da iyice yardım ediyo fıkfıklamasına ama bi noktadan sonra da başka çare yok tabi

karabiber karanfil içini ısıstır soğuk algınlığını kırar... akşamı bekleme ıhlamur için bir an önce başla:)

KESİNLİKLE HAKKIMIZ YA ..bZAEN EVDEKİLERE ÇOK İMRENİYORUM ... EV , İŞ , COCUK ,EŞ GERCEKTEN ÇOK ZOR .. AYNEN ÖYLE YAPİİİİCİMM ..KASTAMONULUYUM BEN ... GÖREV GEREĞİ ERZURUM :)

angelik hemşeriyiz canım. çalışan bayan olmak gerçekten zor, Allah yardımcımız olsunn :)

100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hastane ve doktor tavsiyelerinizi buradan takip edeceğim :) var mı İstanbul Avrupa iyi hastane doktor falan... Aslında evim beylikdüzünde ama...

Merhaba kızlar.. Ben de ALLAH'IN izniyle Ekim annelerinden olucağım 6 haftalık bebişimiz. Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Cumartesı randevum var. RABBİM sağlıcakla kavuştursun.

Merhaba sevgili annişler çoook mutluyummm
Kontrolden geldik biraz önce netten hesaplamama göre 8+6 günlüğüz doktorumuz 8+3 günlük gözüktüğümüzü söyledi.
Veeeeee kalp atışlarını gösterdi dinletti bu kadar farklı bi duygu olacağını sanmıyordum ama anlatılacak gibi birşey değilmiş.
Şuanlık hiç bir problemimiz yok 19 martta 2 li test için randevu verdi. Rabbim hepimize sağlığıyla hayrıyla güzel evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin.
Kalp atışlarını duymayı bekleyenler bu mutluluğa kendinizi iyi hazırlayınnnnnn

kızlarr merhabaa
bugun kalp atışlarını duydum darısı duymayanların başına
ayyy bende çarşamba gitcem duyarım inş
Merhaba kızlar.. Ben de ALLAH'IN izniyle Ekim annelerinden olucağım 6 haftalık bebişimiz. Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Cumartesı randevum var. RABBİM sağlıcakla kavuştursun.

bebeğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…