Merhaba,gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin :) Pıhtılaşma inş. en kısa zamanda geçer.7+2 yim ve bu hafta mide bulantılarım inanılmaz arttı ve beni mutsuz ediyor..Doktorum bana fitil falan önermedi hatta dün 2 kez istifra ettiğim için aradım normal dedi ama aşırı durumda gel hemen dedi..
Merhaba, güzel ekim anneleri :=)
Dün minik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür pıtpıtpıtpıt :=) 6+5 dedi doktorumuz, Allah tamamına erdirsin inşaallah. Ufak bir sıkıntımız var, pıhtılaşma olduğu söylendi, onun temizlenmesi lazım, progestan verdi sabah 1 akşam 2.. Öyle bir mucize ki bu nerdeyse 1 cm. bile değil bebeğimiz, kalbi nasıl hızlı atıyor, anneeeem :=) o bir mucize Allah ın bize hediyesi, o pıhtıyı da atacağız Allah ın izniyle, istemiyoruz pıhıt mıhtı :=) Muayenemiz 2 hafta sonra. Arkadaşlar, umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.
Mide bulantılarım için bana fitil verdiHiç duydunuz mu, sabah yatakteyken uygula dedi.
4+6 da kese göründü geçen cuma gittim fetus küçük daha dedi kalp atışı için 1 hafta sonra gel bakalım dedi bide benim adet tarihimle ultrasondaki tarih arasında 1 haftalık fark var inşlh geç döllenmedendir
maşallah canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın evet koooocaaamaannn mucize bıdıklarımızz.
fitili bende kullanmıştım 2009 yılında ama ne içindi düşük içinmi yoksa bulantı içinmi bilmiyorum
sanada hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın
hmm heyecandan sormayı unuttum sonuçta düşük tehlikesi de var, onun için de uygun görmüş olabilir doktorum. En iyisi doktoru dinlemek o zaman, bir bildiği var neticede.
ayy vazgectim bugun daha hafif falan degillll midemde kolbasti oynuyolar sanki kolbasti deyince kol boregi geldi aklima iyyy yagli yagli offfff
kızlar sanırım hasta olcam yaa, sabahtan beri belki 100 ü geçmiştir paso hapşırıyorum, burnum akmaya başladıııı
yazı rahat geçiririm korurum kendimi hasta olmam diyodum cumadan beri komalık yatıyorum bugün biraz toparlanabildim ilaç verdi doktor antibiyotik onuda çok düşündüm içimmi diye bi tane içtim geriye yarım saat sonra çıkardım zaten mide durmuyo... çok geçmiş olsun bol c vitamini portakal ve kivi ye tavuk suyuna bol limon sık pul biberle iç çorbayı.. ıhlamurun varsa içine karanfil ve karabiber tanesi at bikaç tane öle kaynat...başka türlüsü olmuyo... inşallah çabuk geçer gider... bana öğrencilerimden geçti... hasta öğrencileri okula getirmeyin dediğim halde... velilerin kulaklarını çınlatıp duruyorum valla:)
kendim ettim kendim buldummmpazar günü hava güzel deyip cam kapı baca açtım, nemli kafayla dışarı çıktım bi çarptı na böyle oldum, akşama bol limonlu ballı ıhlamur içeyim bari, karabiber ve karanfil ne işe yarıyomuş, bence sen de antibiyotik içme canım dediğin gibi zaten mideler fık fık durmuyo haplar da iyice yardım ediyo fıkfıklamasına ama bi noktadan sonra da başka çare yok tabi
KESİNLİKLE HAKKIMIZ YA ..bZAEN EVDEKİLERE ÇOK İMRENİYORUM ... EV , İŞ , COCUK ,EŞ GERCEKTEN ÇOK ZOR .. AYNEN ÖYLE YAPİİİİCİMM ..KASTAMONULUYUM BEN ... GÖREV GEREĞİ ERZURUM :)
karabiber karanfil içini ısıstır soğuk algınlığını kırar... akşamı bekleme ıhlamur için bir an önce başla:)
ayyy bende çarşamba gitcem duyarım inşkızlarr merhabaa
bugun kalp atışlarını duydum darısı duymayanların başına
Merhaba kızlar.. Ben de ALLAH'IN izniyle Ekim annelerinden olucağım 6 haftalık bebişimiz. Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Cumartesı randevum var. RABBİM sağlıcakla kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?