- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Merhaba sevgili annişler çoook mutluyummm
Kontrolden geldik biraz önce netten hesaplamama göre 8+6 günlüğüz doktorumuz 8+3 günlük gözüktüğümüzü söyledi.
Veeeeee kalp atışlarını gösterdi dinletti bu kadar farklı bi duygu olacağını sanmıyordum ama anlatılacak gibi birşey değilmiş.
Şuanlık hiç bir problemimiz yok 19 martta 2 li test için randevu verdi. Rabbim hepimize sağlığıyla hayrıyla güzel evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin.
Kalp atışlarını duymayı bekleyenler bu mutluluğa kendinizi iyi hazırlayınnnnnn
ayyy bende çarşamba gitcem duyarım inş
bebeğimmmm
100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hastane ve doktor tavsiyelerinizi buradan takip edeceğim :) var mı İstanbul Avrupa iyi hastane doktor falan... Aslında evim beylikdüzünde ama...
şuan bebeğimle ilgili hiç bişe hissetmiyorum çok nötrüm:18::18:
inş kalp atışını duyup hissederim bebişimi
şuan bebeğimle ilgili hiç bişe hissetmiyorum çok nötrüm:18::18:
inş kalp atışını duyup hissederim bebişimi
evet canım saat 11de randevumHissedersin tabi cnmm sabahmı gidicen doktora? Cumartesiyi iple çekiyorum. :18:
Bende senin gibi hissedemiyordum, ama o pıtpıt kalp atışlarını duyduğunda, herşey değişiyor, böyle mutluluk tatmadım ben, ağlamaya başladım, müthiş bir duyguydu, Allah ayrımasın. kimbilir büyümeye başladığında, eli ayağı belirginleştiğinde, tekmelediğinde neler hissedeceğiz aman Yarabbi. Dünden beri sürekli konuşuyorum pıtırcığımla :=) sabret, inşaallah kalp atışlarıyla Tamamiyle hissedeceksin bebeşini. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
Merhaba, güzel ekim anneleri :=)
Dün minik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür pıtpıtpıtpıt :=) 6+5 dedi doktorumuz, Allah tamamına erdirsin inşaallah. Ufak bir sıkıntımız var, pıhtılaşma olduğu söylendi, onun temizlenmesi lazım, progestan verdi sabah 1 akşam 2.. Öyle bir mucize ki bu nerdeyse 1 cm. bile değil bebeğimiz, kalbi nasıl hızlı atıyor, anneeeem :=) o bir mucize Allah ın bize hediyesi, o pıhtıyı da atacağız Allah ın izniyle, istemiyoruz pıhıt mıhtı :=) Muayenemiz 2 hafta sonra. Arkadaşlar, umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz.
Mide bulantılarım için bana fitil verdiHiç duydunuz mu, sabah yatakteyken uygula dedi.
hanımlar bugün 5.30 da randevum var.nolur dua edin bebişimin kalp atışlarını duyabileyim.en son 12 gün önce gittiğimde karından baktığında kesemizi görmüştük.darısı bugün kalp atışlarını duymaya
hanımlar bugün 5.30 da randevum var.nolur dua edin bebişimin kalp atışlarını duyabileyim.en son 12 gün önce gittiğimde karından baktığında kesemizi görmüştük.darısı bugün kalp atışlarını duymaya
duyarsın bitanem ve ağlarsın da :)) oyyy yerim ülen sizi :)
angelik hemşeriyiz canım. çalışan bayan olmak gerçekten zor, allah yardımcımız olsunn :)
canm malesef bendede kan pıhtılaşması sorunu var.bende geçen nisan ayında doğum yaptım ve bu pıhtılaşma yüzünden 9 ay boyunca sabah akşam kan sulandırıcı iğne vurdum.biraz zor ama annelikte kolay değil.şuan bu bebeğimdede kullanıyorum.hele benim için daha zor o iğnelerden 10 ay önce kurtuldum derken şimdi yeniden başladım:Szaten fazla mide bulantılı hamileliklerim var o iğnelri görünce dahada midem kalkıyor.napalım herşey o pıtpıtlar atsınn diye.allah yardımcın olsun
Cnm bende Avcılar'da oturuyorum. Medicana Demet hn ile başlamıştık ama ben pek memnun kalmadım hiç bilgi vermiyordu. Doktor konusunda bende talihsiz olarak görüyordum kendimi. Ama bugün yeni doktorumuz Türkan Mutafoğlu ile tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Benim sormayı düşündüğüm hiçbirşeyi ben daha sormadan cevaplandırdı. Ve o kadar ilgili bir doktorki en ufak ayrıntıyı bile atlamıyo. Eğer Avcılar a gelebilirsen kesinlikle Türkan hn.ı tavsiye ederim. Özel muaynehanesi var doğum içinde Avcılar Hospital ile anlaşmalı..
ağlamam heralde canm çünkü nedense bunda ilkimdeki kadar heycanlı değilim.daha sanki dün doğum yapmışım gibi oğlum daha 10 aylık:sbiraz kaza kurbanı oldum.ama yinede heycanlıyım.oğlumda kalp atışını duyduğumda doktorumu öpmüştüm düşün yani:)
bir de doktora gittiğimde 5-6 haftalık olduğunu söylemişti gebeliğimin... Ama bu imza alanındaki bilgiler uçuyor :d yani ben ne zaman gerçekten kaç haftalık kaç günlük hamile olduğumu öğreneceğim var mı yardımcı olabilecek matematiği kuvvetli biri :) son sat 9 ocak... Ama eşimin izne geldiği tarihler 26 ocak-3 şubat... Bu tarihler arasında hamile kaldım. Geç döllenme olmuş oldu yumurtlama dönemi aksamış oldu falan da... Neticede net olarak ne kadarlık hamileyim acabaa :d
Bir de doktora gittiğimde 5-6 haftalık olduğunu söylemişti gebeliğimin... Ama bu imza alanındaki bilgiler uçuyorYani ben ne zaman gerçekten kaç haftalık kaç günlük hamile olduğumu öğreneceğim var mı yardımcı olabilecek matematiği kuvvetli biri :) son sat 9 ocak... ama eşimin izne geldiği tarihler 26 ocak-3 şubat... Bu tarihler arasında hamile kaldım. Geç döllenme olmuş oldu yumurtlama dönemi aksamış oldu falan da... Neticede net olarak ne kadarlık hamileyim acabaa
kızlarr merhabaa
bugun kalp atışlarını duydum darısı duymayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?