2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yani rahimn sağındaysa erkek, solundaysa kız hmmmm....

Son düzenleme:
evet ultrason fotosunda ise tam tersi solda ise erkek sağda ise kız.

ayy inş öledir:)benimde kesem sol tarafımda şuan.inş kızım olur yaa..ama hakkaten oğlum hep sağımdaydı benim.bu solumdaaa.bi eve 2 erkek yeter durumu eşitlemek lazım 2 kadın 2 erkek:)yaa işin espirisi sağlık sıhhatli elleri ayakları düzgün olsun daa ama yinede kız da olursa hiç fena olmazz hani:)

inşallah duyarsınnn çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. bomboş duyguyla gittim dr a kalbimdeki kelebeklerle döndüm. nasıl güzel bişeydir Allah'ım o. hızlı hızlı pıtpıtpıtpıtpıt...

evet canm mükemmel bi duygu.inş rabbim 2.defa duymayı nasip edecek bana.ama emin olun tekmeleri hareketleri o pıtpıtlardan daha heycanlı...

Kızlar ben çok kararsız kaldım ya, Medical Park a gittim ilk muayene ve kontrolümde, ama doktorum hamile ve bu hafta itibarıyla izne ayrılıyor. Güvenebileceğim bir doktor arıyorum Bursa'da ve mümkünse şehir merkezine yakın yerlerde. Gidip de tavsiye edebileceğiniz kimler var?

bayanlar...
cuma günü kimler kontrole gidecek parmak kaldırsın bakalım...
genelde bu topiğin kontrolleri cuma da

bugün bi mağazaya girdim... hamile pantolonlarına bakıyodum... satıcı geldi yanıma,bayan burası hamile reyonu dedi....
kadının yüzüne baktım biliyorum ben de hamile pantolonu bakıyorum zaten dedim... kadın bişeye benzetemedi herhalde... bebişim doğsun yaramazlığa başlasın.... götürcem çocugumu salcam dükkana dağıt bebişim dicem...

kızlarrr bugün aldım mutlu haberiii 1049 çıktı değerimm allah nasip ederse pazartesi gidip ultrosonda görüceğimm bebeğimi ekimin son günlerine yetişcek bebeğimm allah nasip ederse

kızlarrr bugün aldım mutlu haberiii 1049 çıktı değerimm allah nasip ederse pazartesi gidip ultrosonda görüceğimm bebeğimi ekimin son günlerine yetişcek bebeğimm allah nasip ederse

hayırlı uğurlu olsun cnm...
rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah...
artık aramızdasın öyleyse hoşgeldinnnnnnnnnn

bayanlar...
cuma günü kimler kontrole gidecek parmak kaldırsın bakalım...
genelde bu topiğin kontrolleri cuma da

benim kontrolüm 10 mart cumartesi... çalıştığım için hafta sonu yani... ama sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum... Bir de arkadaşlar yakın zamanlarda bhcg yaptıran var mı sonucu yazabilir mi kaç haftalık olduğuyla birlikte ben de böylece az çok tahmin ederim bebişimin kaç haftalık olduğunu

demekki tek psikopat ben değilmişimmmm ben de hafta sonu pijamalara bakıyordum kız evli misiniz dedi evet bir de hamileyim dedim inanamadı ama çok küçüksünüüüüzz diyorrr 24 göstermiyorum da 17 18 diyorlar

ben keseyi gördükten sonra hiç baktırmadım zaten ultrasonla bakılmaya başlandığında bhcg pek bakmıyolar...
sen keseyi gördün ama demi? ozamn utrasonda kaç çıktı?
evet ben hatta dün lcw ya da baktım. bi tane pantolon gördüm,çok güzeldi,bedeni kalmadığı için indirimdeydi.sadece 36 beden vardı ve sadce 17liraydı,alcaktım ama beden olmuyo tabi....

saoll kuzummmm aminnn evet bende aranızdayımmmmmm

o zman yupppiiiiiiiii bir hamişimiz daha oldu:119::119::119:
kendinden bahseder misin biraz? nerelisin? kaç yasındasın ilk bebek mi? vs. vs. çalışıyo musun?

Son düzenleme:

baya kalabalığız burdaaa ne güzellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…