2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bana cevap veren kimse yok

bana cevap veren kimse yok
canm zübeydede sühendan hanm vardı bilirsin belki 5-6 sene önce bursanın en iyi kadın doğumcusu seçilmişti.. şimdi zübeydeyi bırakıp çekirge doruga gitmiş geçenlerde kardeşim için görüşmüştük güler yüzlü sevecen bi bayan canm onu tavsiye edebilirm..

sıcak suyun içine bal,limon....
ve birde bol bol kivi ye. 1tane kivide 3 portakal vitamini varmıs...

Evde bi kilo kivi var eve bi gideyim alcam poşeti başıma bide mercimek çorbası yapıyım diyorum ekşi ekşi içerim hayatımda bugünkü kadar hapşurduğumu hatırlamıyorum ya resmen üç beş dk da bi seriye bağlamış durumda

Bende bugün doktora gidenlerim:)Tahlil sonuçlarını gösterdik herşey çok iiymiş..Bundan sonraki kontrol için 1 ay sonra dedi nasıl dayanacağız bilmiyorum o vakite kadar ama

bahar ya da medikal park dersek hangisini ve kimi tavsiye edersin canım?

bu arada ben dün sadece okuduğum sayıyı yazıp çıktım bir daha giremedim tefriciye tamamlandı mı tatlım?

bahar ya da medikal park dersek hangisini ve kimi tavsiye edersin canım?

bu arada ben dün sadece okuduğum sayıyı yazıp çıktım bir daha giremedim tefriciye tamamlandı mı tatlım?
bahar yada medical diye sorarsan bahar derim canm çünkü medical hakkında bi kaç olumsuz bişey duymustum sezeryan yapmayıp hastaları yapmış gibi gösterip para alıyolarmıs devletten hastanenın kadın dogumu kapatılacak vesaire diye..
baharda özellikle ayse hanımı tavsiye edebilirm canm cok ilgili alakalı sevecen tatlı bir bayan işide iyidir...ama ordada randevu almak zor.. fakat bi kere alıp gittinmide bi dahaki randevuyu alırken problem olmuyo..
tefriciyeler bitti canmda 5-6 tane yasinim kaldı bu akşama kadar okunacak ona kimse bulamıyorum

Canım ben de cok istemiştim sare hanımı ama kendisi sürekli istanbulda olmadıgı icin doguma girememe olasılığından dolayı vazgeçtim.Ben su an Gayrettepe Florence nightingale Banu Gonenc'e gidiyorum.Doktorum alanında cok iyi fakat biraz aceleci sanki beni tam anlamıyla anlayamıyor.Açıkcası bende kararsızlık yasıyorum hala doktor konusunda.

tühhhhhhh keske alsaydım.....
o zaman takvimin doğrudur cnm... benden 1gün öndesin..

takvimin doğru olması imkansız şuan 7. hafta gösteriyor cumartesi de öyle gösteriyordu... bir de eşim 26 ocak 3 şubat arası burdaydı askerdir kendileri izne gelmişti

doğum ücretleri nasıl acaba?

hanımlar doğum için ne kadar bütçe ayırdınız?

evet öyle olmuş... yumurtlama gecikmiş...iyi ki de gecikmiş ya ne güzel bir gecikme bu

evet cnm. Gec olmasas esin geldiginde yumurtlama dönemin bitmis olacakmıs tam... Bizm de yumurtlama dönemim bitti,esimin işi cıktı.. İyiki o döneme denk gelmemiş işi...

tatlım teşekkür ederim bilgiler için, ayşe hanımın soy ismi ne biliyor musun?

canım bu akşama kadar olmasa alırdım ama gerçekten kötüyüm salya sümük saate bakıyorum zaman geçsin de eve ulaşayım diye kusura bakmazsın dimi

canm yaa soy adını bilmiyorum ama kadın doğumcu 1 tane ayse var zaten...
ayrıca yok canm ya niye kusura bakayımki saol canm

küçük şehirde yaşamanın avantajı öylee doktor seçimlerinde kafan karışacak kadar doktor yok zaten devlet hastanesi daha az yoğun oluyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…