Kızlar ben çok kararsız kaldım ya, Medical Park a gittim ilk muayene ve kontrolümde, ama doktorum hamile ve bu hafta itibarıyla izne ayrılıyor. Güvenebileceğim bir doktor arıyorum Bursa'da ve mümkünse şehir merkezine yakın yerlerde. Gidip de tavsiye edebileceğiniz kimler var?
canm zübeydede sühendan hanm vardı bilirsin belki 5-6 sene önce bursanın en iyi kadın doğumcusu seçilmişti.. şimdi zübeydeyi bırakıp çekirge doruga gitmiş geçenlerde kardeşim için görüşmüştük güler yüzlü sevecen bi bayan canm onu tavsiye edebilirm..bana cevap veren kimse yok
sıcak suyun içine bal,limon....kokulara hassasiyetim de kalmıycak zaten yakında burnum akıyo, tıkandı mı koku olayı bitti
sıcak suyun içine bal,limon....
ve birde bol bol kivi ye. 1tane kivide 3 portakal vitamini varmıs...
canm zübeydede sühendan hanm vardı bilirsin belki 5-6 sene önce bursanın en iyi kadın doğumcusu seçilmişti.. şimdi zübeydeyi bırakıp çekirge doruga gitmiş geçenlerde kardeşim için görüşmüştük güler yüzlü sevecen bi bayan canm onu tavsiye edebilirm..
ben keseyi gördükten sonra hiç baktırmadım zaten ultrasonla bakılmaya başlandığında bhcg pek bakmıyolar...
sen keseyi gördün ama demi? ozamn utrasonda kaç çıktı?
evet ben hatta dün lcw ya da baktım. bi tane pantolon gördüm,çok güzeldi,bedeni kalmadığı için indirimdeydi.sadece 36 beden vardı ve sadce 17liraydı,alcaktım ama beden olmuyo tabi.... 36 bana olurdu ya alsaydın ben giyerdim
evet görmüştük keseyi önce 6 haftalık demiş sonra da 5-6 haftalık demiş video kayıtlarında duydum onu da yoksa ben heyecandan pek de bir şey duyamıyordum o an... 0.56 cm yazıyor bilemiyorum yani kaç oluyor
bahar yada medical diye sorarsan bahar derim canm çünkü medical hakkında bi kaç olumsuz bişey duymustum sezeryan yapmayıp hastaları yapmış gibi gösterip para alıyolarmıs devletten hastanenın kadın dogumu kapatılacak vesaire diye..bahar ya da medikal park dersek hangisini ve kimi tavsiye edersin canım?
bu arada ben dün sadece okuduğum sayıyı yazıp çıktım bir daha giremedim tefriciye tamamlandı mı tatlım?
ben keseyi gördükten sonra hiç baktırmadım zaten ultrasonla bakılmaya başlandığında bhcg pek bakmıyolar...
sen keseyi gördün ama demi? ozamn utrasonda kaç çıktı?
evet ben hatta dün lcw ya da baktım. bi tane pantolon gördüm,çok güzeldi,bedeni kalmadığı için indirimdeydi.sadece 36 beden vardı ve sadce 17liraydı,alcaktım ama beden olmuyo tabi.... 36 bana olurdu ya alsaydın ben giyerdim
evet görmüştük keseyi önce 6 haftalık demiş sonra da 5-6 haftalık demiş video kayıtlarında duydum onu da yoksa ben heyecandan pek de bir şey duyamıyordum o an... 0.56 cm yazıyor bilemiyorum yani kaç oluyor
tühhhhhhh keske alsaydım.....
o zaman takvimin doğrudur cnm... benden 1gün öndesin..
Tavsiyen için teşekkür ederim Gülcan, not alıyorum. Açıkçası ben tesettürlü biriyim. Bu yüzden yaşantıma saygı duyabilecek bir doktor arıyorum. Şuan Medilife ve Medicine Hastanelerine gidiyorum. Fakat Medical Park Esra Çebi'yi tavsiye edenler var. Aslında Sare Hanım da düşünüyordum ama kendisi sürekli burada olmuyor... Karmakarışığım... İlgili bir doktor istiyorum
tühhhhhhh keske alsaydım.....
o zaman takvimin doğrudur cnm... benden 1gün öndesin..
Canım ben de cok istemiştim sare hanımı ama kendisi sürekli istanbulda olmadıgı icin doguma girememe olasılığından dolayı vazgeçtim.Ben su an Gayrettepe Florence nightingale Banu Gonenc'e gidiyorum.Doktorum alanında cok iyi fakat biraz aceleci sanki beni tam anlamıyla anlayamıyor.Açıkcası bende kararsızlık yasıyorum hala doktor konusunda.
takvimin doğru olması imkansızşuan 7. hafta gösteriyor cumartesi de öyle gösteriyordu... bir de eşim 26 ocak 3 şubat arası burdaydı askerdir kendileri izne gelmişti
demekki geç yumurtlamışsın cnm...
evet öyle olmuş... yumurtlama gecikmiş...iyi ki de gecikmiş ya ne güzel bir gecikme bu
bahar yada medical diye sorarsan bahar derim canm çünkü medical hakkında bi kaç olumsuz bişey duymustum sezeryan yapmayıp hastaları yapmış gibi gösterip para alıyolarmıs devletten hastanenın kadın dogumu kapatılacak vesaire diye..
baharda özellikle ayse hanımı tavsiye edebilirm canm cok ilgili alakalı sevecen tatlı bir bayan işide iyidir...ama ordada randevu almak zor.. fakat bi kere alıp gittinmide bi dahaki randevuyu alırken problem olmuyo..
tefriciyeler bitti canmda 5-6 tane yasinim kaldı bu akşama kadar okunacak ona kimse bulamıyorum
doğum ücretleri nasıl acaba?
hanımlar doğum için ne kadar bütçe ayırdınız?
canm yaa soy adını bilmiyorumtatlım teşekkür ederim bilgiler için, ayşe hanımın soy ismi ne biliyor musun?
canım bu akşama kadar olmasa alırdım ama gerçekten kötüyüm salya sümük saate bakıyorum zaman geçsin de eve ulaşayım diye kusura bakmazsın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?