hakikatten mi ... çok sevindim ... Içinden mi? :) aynen tatlım allah yardımcımız olsun ...
kızlar doktordan geldim.bebeğimi gördüm kalp atşını gördüm:))yalnız miyom varmış.bişi olmaz dedi doktorum o bişi olmaz diosa olmaz :Saman önemli olan bebeğim.onu gördüm ya aynı heycanı tekrar yaşadım ya en güzeli bu
yok canım. inşallah birşey olmayacak bebişlerimize.. bilmiyorum öyle söyleniyor. ben de 50alıyordum şimdi 75 lik alıyorum. ama hafta sonu 50 al dedi.. ben 15 gün sonrayı bekliyorum yani 6martı o zaman tekrar ölçtürecem. ne olur ne olmaz..kızlar bugün gebeliğim 6+5 ve ben tiroit ilacımı 25 mg kullanıyorsum.bugün doktorum 75mg içmemi söyledi.sizce geç kalmış durumda mıyım.bebeğimin beyin gelişimi için falan.
kızlar doktordan geldim.bebeğimi gördüm kalp atşını gördüm:))yalnız miyom varmış.bişi olmaz dedi doktorum o bişi olmaz diosa olmaz :Saman önemli olan bebeğim.onu gördüm ya aynı heycanı tekrar yaşadım ya en güzeli bu
bahar yada medical diye sorarsan bahar derim canm çünkü medical hakkında bi kaç olumsuz bişey duymustum sezeryan yapmayıp hastaları yapmış gibi gösterip para alıyolarmıs devletten hastanenın kadın dogumu kapatılacak vesaire diye..
baharda özellikle ayse hanımı tavsiye edebilirm canm cok ilgili alakalı sevecen tatlı bir bayan işide iyidir...ama ordada randevu almak zor.. fakat bi kere alıp gittinmide bi dahaki randevuyu alırken problem olmuyo..
tefriciyeler bitti canmda 5-6 tane yasinim kaldı bu akşama kadar okunacak ona kimse bulamıyorum
hay Allah razı olsun canm yaa nasl mutlu ettin beni anlatamamcanım bende bu akşam yasin okuyacaktım 1 tanede senin için okuyacağım..
ayy canm benm Rabbim ne güzel haberler vermiş sana meleğinin kalp atışlarını duymussunkızlar doktordan geldim.bebeğimi gördüm kalp atşını gördüm:))yalnız miyom varmış.bişi olmaz dedi doktorum o bişi olmaz diosa olmaz :Saman önemli olan bebeğim.onu gördüm ya aynı heycanı tekrar yaşadım ya en güzeli bu
hay Allah razı olsun canm yaa nasl mutlu ettin beni anlatamam
ayy canm benm Rabbim ne güzel haberler vermiş sana meleğinin kalp atışlarını duymussun
darısı basıma dicem ama umudum cok az yinede vazgeçmicem
miyom meselesine gelince bazı miyomlar yok olabiliyo gebelik sırasında canm yada sezeryansa diğer gebeliğin o sırada aalabiliyolar canm
evet canm olmaz rahat ol sen...evet canm sezeryanlıyım ben.doktorumda zaten hiçbişi olmaz dedi.
100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hastane ve doktor tavsiyelerinizi buradan takip edeceğim :) var mı İstanbul Avrupa iyi hastane doktor falan... Aslında evim beylikdüzünde ama...
100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hastane ve doktor tavsiyelerinizi buradan takip edeceğim :) var mı İstanbul Avrupa iyi hastane doktor falan... Aslında evim beylikdüzünde ama...
Selamlar birbirinden güzel anneler sizler melekleriniz nasılsınız ?
Ben çok iyiyim bugün doktora gittim bebişim gayet iyi boyu 1,78 cm çıktı herşey yolundaymış doktorum çok güzel şeyler söyledi, sizlerde iyisiniz umarım :))
Sen kaç haftalık sin canım tam olarak
Canım 8+3 haftalık.
kızlar bugün gebeliğim 6+5 ve ben tiroit ilacımı 25 mg kullanıyorsum.bugün doktorum 75mg içmemi söyledi.sizce geç kalmış durumda mıyım.bebeğimin beyin gelişimi için falan.
Canım 8+3 haftalık.
Selamlar birbirinden güzel anneler sizler melekleriniz nasılsınız ?
Ben çok iyiyim bugün doktora gittim bebişim gayet iyi boyu 1,78 cm çıktı herşey yolundaymış doktorum çok güzel şeyler söyledi, sizlerde iyisiniz umarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?