2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
MERHABALAR....Aranıza katılıyorum galiBa sevgili arkadaşlar...sonadet tarihim 18 ocak..emin olmadan Bu topike gelmek istemedim...Bugün ilk kontrolüme gittim..geBelik kesem görüldü..5+4 günlüğüm Bugün..karın ultrasonundan BeBiş görünmedi haftaya tekrar gitcem inş..2. çocuğum allah izin verirse fekat Ben herşeyi unutmuşum sanki geBelikle ilgili :)eeee kalaBalık mıyız:)

kızlar bugün gebeliğim 6+5 ve ben tiroit ilacımı 25 mg kullanıyorsum.bugün doktorum 75mg içmemi söyledi.sizce geç kalmış durumda mıyım.bebeğimin beyin gelişimi için falan.

kızlar doktordan geldim.bebeğimi gördüm kalp atşını gördüm:))yalnız miyom varmış.bişi olmaz dedi doktorum o bişi olmaz diosa olmaz :Saman önemli olan bebeğim.onu gördüm ya aynı heycanı tekrar yaşadım ya en güzeli bu

[
kızlar bugün gebeliğim 6+5 ve ben tiroit ilacımı 25 mg kullanıyorsum.bugün doktorum 75mg içmemi söyledi.sizce geç kalmış durumda mıyım.bebeğimin beyin gelişimi için falan.
yok canım. inşallah birşey olmayacak bebişlerimize.. bilmiyorum öyle söyleniyor. ben de 50alıyordum şimdi 75 lik alıyorum. ama hafta sonu 50 al dedi.. ben 15 gün sonrayı bekliyorum yani 6martı o zaman tekrar ölçtürecem. ne olur ne olmaz..

yok canım birşey olmazmış yani miyom olup da doğum yapanları biliyorum. seninkine de inşallah bişey olmaz..

canım bende bu akşam yasin okuyacaktım 1 tanede senin için okuyacağım..

canım bende bu akşam yasin okuyacaktım 1 tanede senin için okuyacağım..
hay Allah razı olsun canm yaa nasl mutlu ettin beni anlatamam

ayy canm benm Rabbim ne güzel haberler vermiş sana meleğinin kalp atışlarını duymussun
darısı basıma dicem ama umudum cok az yinede vazgeçmicem
miyom meselesine gelince bazı miyomlar yok olabiliyo gebelik sırasında canm yada sezeryansa diğer gebeliğin o sırada aalabiliyolar canm

evet canm sezeryanlıyım ben.doktorumda zaten hiçbişi olmaz dedi.

Selamlar birbirinden güzel anneler sizler melekleriniz nasılsınız ?

Ben çok iyiyim bugün doktora gittim bebişim gayet iyi boyu 1,78 cm çıktı herşey yolundaymış doktorum çok güzel şeyler söyledi, sizlerde iyisiniz umarım :))

100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hastane ve doktor tavsiyelerinizi buradan takip edeceğim :) var mı İstanbul Avrupa iyi hastane doktor falan... Aslında evim beylikdüzünde ama...

Tatlım ben gebze deyim özel yüzyıl hastanesine gidiyorum çok memnunum

100 mesajım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hastane ve doktor tavsiyelerinizi buradan takip edeceğim :) var mı İstanbul Avrupa iyi hastane doktor falan... Aslında evim beylikdüzünde ama...

Sen kaç haftalık sin canım tam olarak

neden geç olsun canım. tiroit hormonu ilaç alımıyla çok çabuk düzelebiliyor. ben de haşimato tiroidiyim. günde 100 mg levotiron kullanıyorum. dünkü tahlilimde 2.9 çıktı çok şükür.

ne mutlu sana sezen. darısı göremeyenlere :) ben de yarın gideceğim doktora. umarım ben de kesesini ve kalp atışlarını duyarım bebeğimin .

Hosgeldin canım nerelerdesin sen?Guzel haberlerine sevindim,nasil kalp atışından sonraki gidişinde bebegin görüntüsünde ne gibi degisiklik var anlatsana biraz.seninle yakın tarihlerimiz heyecanlandim bak şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…