ayy inş öledir:)benimde kesem sol tarafımda şuan.inş kızım olur yaa..ama hakkaten oğlum hep sağımdaydı benim.bu solumdaaa.bi eve 2 erkek yeter durumu eşitlemek lazım 2 kadın 2 erkek:)yaa işin espirisi sağlık sıhhatli elleri ayakları düzgün olsun daa ama yinede kız da olursa hiç fena olmazz hani:)
aramızda 1gün varben geçtiğimiz cuma gittim doktora benim bebiş 8.9mm çıktı demekki şuan 1cm olmuştur.
Hosgeldin canım nerelerdesin sen?Guzel haberlerine sevindim,nasil kalp atışından sonraki gidişinde bebegin görüntüsünde ne gibi degisiklik var anlatsana biraz.seninle yakın tarihlerimiz heyecanlandim bak şimdi:))
ilçesinden canım. ama istanbul doğumluyum. annemler yazları kastamonuya geçiyor, ben de onların peşinden
Kızlar benim eşim de kastamonu lu. Ben karabük hemso sayılırız
Evet canım sağol senin de hayırlı olsun inşallah tekrar yolun düşer karabük e çünkü son iki yılda çok değişti şehir merkezi falan karadeniz gibisi var mı be
eee tabii değişir yakışır Karabük'e ...Merkezdeki anıt flan yıkılıyodu en son 2 sene evvel gittim ... Karabükspor, Bakanımız ... Daha da güsel olacak ...Memleket işte ... Adamın dibi ..Batı Karadeniz ...
Bende Gebzedeyım şimdi her türlü pisliğin içinde hiç sevmiyorum burayi sanayinin pisliği burda hep nerelere düştüm işte ne yapalım sevdiğim burda iş burda of of
tatlım şükret yine de , ben erzurumun horasan ilçesindeim ...yani beterin beteri var :)))
herkese ii akşamlar hanımlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?