2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende öyle umuyorum.oğlumda sağımda hissetmiştim hep şimdide solda kıpırtılar ufak ağrılar var.ama önceki kontrolümde cahilce dr uma sordum kesinlikle alakası yok dedi.yine fazla kaptırmayalım kendimizide bir sağlıklı hayırlı kız evlatta fena olmaz hani

kızlar benim doktor hiç bebeğin kaç cm olduğunu kaç haftalık olduğunu kesenin boyutunu hiçbişi sölemedi bana.sadece bebeğin gayet capcanlı dedi ekranda kalbini atışını gösterdi.daha çok benim problemlerime kulak veriyor doktorum.mesela ben hamile kaldığımdan beri ishalim hiç geçmedi.afedersiniz su gibi.önce diyet listesi çıkardı.perşembeye kadar geçmezse serum takılacak dedi.sonra bende hamilelik tansiyonu olduğu için onunla ilgili konustuk.yani bebekten çok benim şikayetlerime önem veriyor anlamadım yani.sadece bebeğin çok iyidedi kalbini gösterdi okadar.

kızlar, kalp atışını duyanların, kesesini görenlerin gözü aydın.. üzücü haberler de var ama Allahım hayırlısnı versin hepimiz için...

yarın 6+3üm..kalp atışı için gidicem ama alttan bakıcak..ben de eşimle gitmek istiodum ama eşim de öle bakarsa gelmem dedi..dr.u aradım ertelesin, karından ne zaman gözükürse öle geleyim die..
o da bebeğin sağlığını takip edioruz..eşinle 2 hafta sonra gelirsin dedi...

ama yine de önemli olan duymak..inşlah duyarım..

Hosgeldin canım nerelerdesin sen?Guzel haberlerine sevindim,nasil kalp atışından sonraki gidişinde bebegin görüntüsünde ne gibi degisiklik var anlatsana biraz.seninle yakın tarihlerimiz heyecanlandim bak şimdi:))

Valla ilk gördüğümün iki katıydı. Kalp atışları daha güçlü ve daha hızlıydı. dakikada 140 atıyordu daha da fazlalaşacakmış bu.. Bu dönem için gayet sağlıklı ve normal dedi. Başını ve vücudunu gösterdi. 3 hafta sonraya randevu verdi. Bebiş gayet sağlıklı bidahaki geldiğinizde el bile sallar diye espri yaptı

Kızlar bana ayın tam 23 ne gün verdi ikili testte yapılacak özellikle babamızı da istedi yanımızda en güzel zamanı dedi zaten eşim geliyor hep ve hep gelecek

Kızlar bu arada avrupa yakasındaki doktorlar hakkında bilgi isteyenler olmuş. Ben Op. Dr. Berra Önsoy Gidemez'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok çok memnunum istediğim her dakika gerek mail ile gerek sms ile ulaşabiliyorum. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. 2li tarama testlerinin yapılacağını söyledi. Ve mecidiyeköyde bana hocasını önerdi. İstanbul'da bu testler konusunda kendisinin uzman olduğunu ve üstüne tanımadığını söyledi. Ve fiyatı gayet uygunmuş. Ben oraya gideceğim testler için. Yararı olacaksa kesinlikle doktorumu size öneriyorum. Sadece onun güler yüzü bile sizi rahatlatmaya yeter.

Evet canım sağol senin de hayırlı olsun inşallah tekrar yolun düşer karabük e çünkü son iki yılda çok değişti şehir merkezi falan karadeniz gibisi var mı be

Evet canım sağol senin de hayırlı olsun inşallah tekrar yolun düşer karabük e çünkü son iki yılda çok değişti şehir merkezi falan karadeniz gibisi var mı be

eee tabii değişir yakışır Karabük'e ...Merkezdeki anıt flan yıkılıyodu en son 2 sene evvel gittim ... Karabükspor, Bakanımız ... Daha da güsel olacak ...Memleket işte ... Adamın dibi ..Batı Karadeniz ...

Kizlar nasilsiniz?
Ben bugun cok kotuyum bulanti ve kusma mahvetti beni ne yediysem cikardim bugun.sabah kalktigimda iyiydim ogleden sonra kafami kaldiramadim midem cok kotu.benim gibi bulanti yasayan arkadaslar bu durumda ne yiyosunuz ne iciyosunuz midem bisey almiyo ne gorsem midem kalkiyo.

Bende Gebzedeyım şimdi her türlü pisliğin içinde hiç sevmiyorum burayi sanayinin pisliği burda hep nerelere düştüm işte ne yapalım sevdiğim burda iş burda of of

Bende Gebzedeyım şimdi her türlü pisliğin içinde hiç sevmiyorum burayi sanayinin pisliği burda hep nerelere düştüm işte ne yapalım sevdiğim burda iş burda of of

tatlım şükret yine de , ben erzurumun horasan ilçesindeim ...yani beterin beteri var :)))

kızlarrrr hamılelıge 76 kılo ıle basladım we suan 73 kıloyum ıstahsızlık war hıcbıse yıyemıyorum benım gbı olan warmııı.. yanı kılo werdıgıme sewınıyorum ama hamıleyken ne kadar saglıklı kı bu oglumda hıc boyle olmamıstı .... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…