2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

iki hafta önce 77 idim şimdi 75... hamilelik sendromu yanında ağır grip geçiriyorum ama bitik durumdayım...iki katı kusuyorum...

iki hafta önce 77 idim şimdi 75... hamilelik sendromu yanında ağır grip geçiriyorum ama bitik durumdayım...iki katı kusuyorum...

cok gecmıs olsun cnmm ya bende 2 hafta once cok agır bı grıp gecırdım gercekten zor bıde hamıleyken hıc cekılmıyorr

Muayenehanesi nerde Berra hanımın ?

Arkadaşım bu durumda klasik olan cevap kraker :) ama ben tuzlu domatesle üstesinden geliyorum bide suyun içine 1-2 damla limon damlatıp bastırıyorum bulantılarımı.

Ama şimdi yukarıdaki yorumları okuyunca herkes kilo vermiş :O ben vermek bir yerde dursun gün be gün alıyorum 9 ay nasıl biter ben nasıl olurum bilmiyorum :S

merhaba arkadaslar nasılsınız

bu forumda sizlerle güzel muhabbet edip vakit gecirmeyi istiyordum ama bir haftadır yatak döşek yatırıyorum iki gece hastanede kaldım mide bulantısından daha yeni eve geldik simdi biraz ilaçlarınve serumların etkisiyle iyiyim biraz hicbir sey ymeden surekli kusuyorum cok zayıfladım belirti yok diye üzülüyordum ama şimdi bir bardak su bile içemiyorum doktor normal diyor serumla besleniceksin diyor ihsallah sizler benim gibi bir hamilelik yasamıyorsunuzdur dua edin bana arkadaslar duanıza ihtiyacım var herkese iyi aksamlar

geçmiş olsun arkadaşım inş en kısa zamanda bulantılarının şiddeti en azından azalır.

Merhaba kızlar ben dün hastaneye gittiğimde bana idrarda bakteri olduğunu sylediler, alt karnım çok ağrıyordu, bi ilaç verdi, toz halinde bir günlüktü onu içtim biraz hafifledi ama, perşembe günü kültürde vericem, bakterinin bana ne zararı var diye bakılacakmış:) benim gibi idrar yollarından enfs geçiren var mı şu an?

Ben yeni evlendiğimde olmuştu hem de 2 kez..çok kötü oluyo idrar yolları enfeksiyonu.ateş bulantı idrarda yanma falan..dediğin gibi toz bi ilaç vermişti bana bir de antibiyotik.hemen geçiriyo ama hamilelikte antibiyotik vermezse biraz geç iyileşebilirsin.bol bol su iç iyi geliyo..inşallah iyi olursun :)

evet bendede varmiş gebelikte söyledi benim doktorda bişi olmaz dedi bişi olmaz inşallah bende ilk korktum da önemli diğil küçük zaten dedi 1 cm kadarmış seninki ne kadar biliyormusun??

nafiye senin için özellikle dua ediyorum nasıl oldun arkadaşım?
saol canm benm Allah razı olsun Rabbim kabul eder inş..
ben iyiyim canm bende bi değişiklik yok(psikolojim hariç) onun dısında agrı lekelenme vs yok canm bekliyorum işte perşembe günnü

selam kızlar nasıl gidiyor ben de bulantılar başladı kızımda 4,5 ay sürdü neredeyse çıkarmadığım bi gün yoktu bunda henüz kusma yok umarım da olmaz..

slm herkesee..arada çok baş ağrısı çekiyorum.suanda mahvolmuş durumdayım çok ağrıyor.doktorum minoset içebilirsin demişti fakat benim içime sinmiyor.siz napıyorsunuz.benim gibi olan varmı ağrı kesici içiyormusnuz.

cnm bu saatte delı gbı pırasa yemegı cektıı yaaaa normalde hıc sewmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…