kızlarrrr hamılelıge 76 kılo ıle basladım we suan 73 kıloyum ıstahsızlık war hıcbıse yıyemıyorum benım gbı olan warmııı.. yanı kılo werdıgıme sewınıyorum ama hamıleyken ne kadar saglıklı kı bu oglumda hıc boyle olmamıstı .... :26:
iki hafta önce 77 idim şimdi 75... hamilelik sendromu yanında ağır grip geçiriyorum ama bitik durumdayım...iki katı kusuyorum...
iki hafta önce 77 idim şimdi 75... hamilelik sendromu yanında ağır grip geçiriyorum ama bitik durumdayım...iki katı kusuyorum...
Kızlar bu arada avrupa yakasındaki doktorlar hakkında bilgi isteyenler olmuş. Ben Op. Dr. Berra Önsoy Gidemez'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok çok memnunum istediğim her dakika gerek mail ile gerek sms ile ulaşabiliyorum. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. 2li tarama testlerinin yapılacağını söyledi. Ve mecidiyeköyde bana hocasını önerdi. İstanbul'da bu testler konusunda kendisinin uzman olduğunu ve üstüne tanımadığını söyledi. Ve fiyatı gayet uygunmuş. Ben oraya gideceğim testler için. Yararı olacaksa kesinlikle doktorumu size öneriyorum. Sadece onun güler yüzü bile sizi rahatlatmaya yeter.
Kızlar benim eşim de kastamonu lu. Ben karabük hemso sayılırız
Kizlar nasilsiniz?
Ben bugun cok kotuyum bulanti ve kusma mahvetti beni ne yediysem cikardim bugun.sabah kalktigimda iyiydim ogleden sonra kafami kaldiramadim midem cok kotu.benim gibi bulanti yasayan arkadaslar bu durumda ne yiyosunuz ne iciyosunuz midem bisey almiyo ne gorsem midem kalkiyo.
merhaba arkadaslar nasılsınız
bu forumda sizlerle güzel muhabbet edip vakit gecirmeyi istiyordum ama bir haftadır yatak döşek yatırıyorum iki gece hastanede kaldım mide bulantısından daha yeni eve geldik simdi biraz ilaçlarınve serumların etkisiyle iyiyim biraz hicbir sey ymeden surekli kusuyorum cok zayıfladım belirti yok diye üzülüyordum ama şimdi bir bardak su bile içemiyorum doktor normal diyor serumla besleniceksin diyor ihsallah sizler benim gibi bir hamilelik yasamıyorsunuzdur dua edin bana arkadaslar duanıza ihtiyacım var herkese iyi aksamlar
kızlarr nasılsınız iyimisiniz..
Merhaba kızlar ben dün hastaneye gittiğimde bana idrarda bakteri olduğunu sylediler, alt karnım çok ağrıyordu, bi ilaç verdi, toz halinde bir günlüktü onu içtim biraz hafifledi ama, perşembe günü kültürde vericem, bakterinin bana ne zararı var diye bakılacakmış:) benim gibi idrar yollarından enfs geçiren var mı şu an?
kızlar doktordan geldim.bebeğimi gördüm kalp atşını gördüm:))yalnız miyom varmış.bişi olmaz dedi doktorum o bişi olmaz diosa olmaz :Saman önemli olan bebeğim.onu gördüm ya aynı heycanı tekrar yaşadım ya en güzeli bu
benim ilk çocuğum olacak canım. ne güzel senin zaten bi oğluşun varmış.
saol canm benm Allah razı olsun Rabbim kabul eder inş..nafiye senin için özellikle dua ediyorum nasıl oldun arkadaşım?
Bende Gebzedeyım şimdi her türlü pisliğin içinde hiç sevmiyorum burayi sanayinin pisliği burda hep nerelere düştüm işte ne yapalım sevdiğim burda iş burda of of
benimde bulantılarım başladı ama hiç kusma olmadı şimdilik böyle beyaz leblebi biraz bastırıyor deneyin sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?