2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

slmm cnm doktorun ıcebılırsın dedıyse ıc cnm bı zararı yok mınosetınn

ağrıların dayanılmaz boyuttaysa parasetamol içerikli ağrı kesici içebiliyorsun tabi doktoruna danışarak cnm bir de çikolata kahve iyi geliyor ama kahve de zararlı olduğundan onu da fazla tüketmemen gerekiyor yastıksız uzanmayı dene bunu da bana doktorum söylemişti doğumdan sonra şiddetli baş ağrısı çekmiştim geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

çikolata çok kocaman yedim hiçbirsey fayda etmiyor çok şiddetli.biraz önce ilk defa ilaç içtim uyuyamıyorm.minosetin içini okudum gebelik için uygundur yazıyor rahatladım biraz.çok teşekkür ederim.

önceki hamileliğimde 1 hafta boyunca günde 3-4 kez içmek zorunda kaldım hiç bir sorun olmadı kızım şuan 2,5 yaşında için rahat olsun hamilelikte parol ve minoset çok rahat kullanılabiliyor

çikolata çok kocaman yedim hiçbirsey fayda etmiyor çok şiddetli.biraz önce ilk defa ilaç içtim uyuyamıyorm.minosetin içini okudum gebelik için uygundur yazıyor rahatladım biraz.çok teşekkür ederim.

inş biraz hafifler uyumaya çalış bakalım geçmiş olsun tekrar

evet bendede varmiş gebelikte söyledi benim doktorda bişi olmaz dedi bişi olmaz inşallah bende ilk korktum da önemli diğil küçük zaten dedi 1 cm kadarmış seninki ne kadar biliyormusun??

canm cm olarak söylemedi bana bileğimde ben var benim onu gördü işte bileğindeki ben kadar dedi:)bileğimde ki ben de 1 cm bile yok.ufak bişi.

kızlar bugün topik durgun geçmiş biraz,sayfalar uçmamış her zamanki gibi :) neyse okuması kolay oldu en azından ben de cumaya randevu almayı düşünüyorum ikinci kontrol için,15 gün önce gitmiştim ilkine,inşallah büyümüştür bebişim.nafiye canım senin için de dua ediyorum,güzel haberler verirsin inşallah.hepinize iyi geceler

son sayfalara kısacık göz atabildim sadece. yoğunluktan pek uğrayamadım konumuza.
iyi haberler ile gelen arkadaşlara

kızlar bugün gebeliğim 6+5 ve ben tiroit ilacımı 25 mg kullanıyorsum.bugün doktorum 75mg içmemi söyledi.sizce geç kalmış durumda mıyım.bebeğimin beyin gelişimi için falan.

canım, hiç sıkıntı yapma, dr unun dediği şekilde devam et ilacına. beyin gelişimi çoook uzun bir süreç. bebeklerimiz doğduktan sonra, beyin gelişimini destekleyen tüm bilgilerimi sizinle paylaşacağım inş. zekâ küpü olacak hepsi. olumlu düşün. birşeycik olmaz. ilaca ve kontrollere devam

beyin gelişimi sapasağlam doğarlar, Allah korusun küçük bir sorunla-hastalıkla beyinden ciddi zararlar alabiliyor bebekler, hiçbir şeyin garantisi yok.
sen elinden geleni yap, elinden gelmeyeni Allaha havale et. olumsuz ihtimalleri değerlendirme. riskler hayatın her alanında var çünkü. korkarak yaşamanın anlamı yok.

canım, benim bir çok myomum var. ben de şimdilik endişe etmiyorum. inş büyümezler. bende sayıca fazla olmaları sıkıntı. sezeryanda büyükleri aldırmayı planlıyorum ben de...
sevincin daim olsun canım. dişin nasıl oldu?

Daha dogum ücretini sormadım ama netten hatta kadinlar kulubünde arastirdigim kadariyla 2011 fiyatları

FLORENCE NIGHTINGALE GAYRETTEPE
Sezeryanla Doğum: 7300 TL
Normal Doğum: 5850 TL

eğer gebelik normal seyrindeyse ortalama bir doktor iş görür diye düşünüyorum. bu fiyat çok geldi bana

gunaydın anneler, nasılsınız bugun size bir sorum var bugun yıne :) yüz üstü yatmayı ne zaman bırakıcaz ?

Günaydın herkese... Bulantısı olan arkadaşlar için üzüldüm... Benim durumum çok iyi elhamdulillah... Sizler de iyi olursunuz umarım...

Yüzüstü yatmak da nerden çıktı yaf bazen şüpheleniyorum yoksa ben hamile değil miyim diye

günaydın arkadaşlar...

eğer gebelik normal seyrindeyse ortalama bir doktor iş görür diye düşünüyorum. bu fiyat çok geldi bana

o fiyatlar ne öyle bir de 2011 in fiyatlarıymış:)) güler misin ağlar mısın..
valla ben de gebelik seyrine göre ne gerektiriyorsa ona göre dediğin gibi ortalama bir bütçeyle doğum yapmayı düşünüyorum. dr un muayenesinde bile olur dermişim:) hürriyette bir kadın evde ebe ve eşi yardımıyla doğum yapıyor. daha çok kendi doğuruyor resmen:) önce suya girmiş orada beklemiş falan..
neyse hayırlısı olsun bakalım. dr da dedi şimdiden bunları konuşmak için çok erken diye..

ayrıca şiştttt şüpheleniyorum diye yavaş söyle bebiş duymasın.

gunaydın anneler, nasılsınız bugun size bir sorum var bugun yıne :) yüz üstü yatmayı ne zaman bırakıcaz ?

göbişlerimiz çıkınca 3 aylıktan sonra.. niye rahat etmiyor musun sen..

gunaydin kizlar gune bas agrisi ve mide bulantisiyla uyandim yine Allah sonumuzu hayir etsin

Günaydın arkadaslar...
Bizde her sabah oldugu gibi bas dönmesiyle uyandık ve hıckırık seklinde gelen tuhaf geğirmelerle...bu sabah kahvaltımı evde yaptım. Artık poğaca,simitten de tiksindim cünkü... Evde bigüzel peynir ekmek,ve sıcacık tarhana corbası ictim...

ben de aksine artık okulda yapıyorum... kahvaltılıklarımı buraya getirdim... herkes kusarken kilo veriyor ben de alacağım sanırım bir de heran örgü başlayabilirimmm içim içimi yiyorrrr

ALLAH kimseyi açlıkla sınamasın:18:
açım ama yiyemiyodum eşimden simit istedim
adamı işinden cagırdım yakınlarda bulabilecegim yerde yoktu
tuzlu ayranla onu yiyebildim
kızımda böyle degildimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…