slm herkesee..arada çok baş ağrısı çekiyorum.suanda mahvolmuş durumdayım çok ağrıyor.doktorum minoset içebilirsin demişti fakat benim içime sinmiyor.siz napıyorsunuz.benim gibi olan varmı ağrı kesici içiyormusnuz.
ağrıların dayanılmaz boyuttaysa parasetamol içerikli ağrı kesici içebiliyorsun tabi doktoruna danışarak cnm bir de çikolata kahve iyi geliyor ama kahve de zararlı olduğundan onu da fazla tüketmemen gerekiyor yastıksız uzanmayı dene bunu da bana doktorum söylemişti doğumdan sonra şiddetli baş ağrısı çekmiştim geçmiş olsun acil şifalar dilerim..slm herkesee..arada çok baş ağrısı çekiyorum.suanda mahvolmuş durumdayım çok ağrıyor.doktorum minoset içebilirsin demişti fakat benim içime sinmiyor.siz napıyorsunuz.benim gibi olan varmı ağrı kesici içiyormusnuz.
slmm cnm doktorun ıcebılırsın dedıyse ıc cnm bı zararı yok mınosetınn
ağrıların dayanılmaz boyuttaysa parasetamol içerikli ağrı kesici içebiliyorsun tabi doktoruna danışarak cnm bir de çikolata kahve iyi geliyor ama kahve de zararlı olduğundan onu da fazla tüketmemen gerekiyor yastıksız uzanmayı dene bunu da bana doktorum söylemişti doğumdan sonra şiddetli baş ağrısı çekmiştim geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
selam canım benim ne güzel memleket insanları ile uzak da olsak tanışmakişte bi hemşo daha. selamlar tılsım :)
canım bende gebzedeyim senin doktorun kim ?
slm herkesee..arada çok baş ağrısı çekiyorum.suanda mahvolmuş durumdayım çok ağrıyor.doktorum minoset içebilirsin demişti fakat benim içime sinmiyor.siz napıyorsunuz.benim gibi olan varmı ağrı kesici içiyormusnuz.
çikolata çok kocaman yedim hiçbirsey fayda etmiyor çok şiddetli.biraz önce ilk defa ilaç içtim uyuyamıyorm.minosetin içini okudum gebelik için uygundur yazıyor rahatladım biraz.çok teşekkür ederim.
evet bendede varmiş gebelikte söyledi benim doktorda bişi olmaz dedi bişi olmaz inşallah bende ilk korktum da önemli diğil küçük zaten dedi 1 cm kadarmış seninki ne kadar biliyormusun??
kızlar bugün gebeliğim 6+5 ve ben tiroit ilacımı 25 mg kullanıyorsum.bugün doktorum 75mg içmemi söyledi.sizce geç kalmış durumda mıyım.bebeğimin beyin gelişimi için falan.
kızlar doktordan geldim.bebeğimi gördüm kalp atşını gördüm:))yalnız miyom varmış.bişi olmaz dedi doktorum o bişi olmaz diosa olmaz :Saman önemli olan bebeğim.onu gördüm ya aynı heycanı tekrar yaşadım ya en güzeli bu
Daha dogum ücretini sormadım ama netten hatta kadinlar kulubünde arastirdigim kadariyla 2011 fiyatları
FLORENCE NIGHTINGALE GAYRETTEPE
Sezeryanla Doğum: 7300 TL
Normal Doğum: 5850 TL
gunaydın anneler, nasılsınız bugun size bir sorum var bugun yıne :) yüz üstü yatmayı ne zaman bırakıcaz ?
gunaydın anneler, nasılsınız bugun size bir sorum var bugun yıne :) yüz üstü yatmayı ne zaman bırakıcaz ?
eğer gebelik normal seyrindeyse ortalama bir doktor iş görür diye düşünüyorum. bu fiyat çok geldi bana
Günaydın arkadaslar...
Bizde her sabah oldugu gibi bas dönmesiyle uyandık ve hıckırık seklinde gelen tuhaf geğirmelerle...bu sabah kahvaltımı evde yaptım. Artık poğaca,simitten de tiksindim cünkü... Evde bigüzel peynir ekmek,ve sıcacık tarhana corbası ictim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?