2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın güzel anne adaylarıııııııııııı
kızlar ben bişey sorucam. benim decavit vitaminim bitti sanki doktor hamileliğin boyunca kullanıcaksın dedi gibi hatırlıyorum ama reçeteye sadece folbiol yazdı bi kutu.
decavit için doktorlarınız bişey söyledi mi acaba????

günaydın
rahatsız olmaya başlayınca ben zaten hep yan yatarım
ben bugun cok kötüyümm iki zeytin yedim geri cıkardım

Günaydın kızlar ben de bu aralar hep sır üstü yatıyorum. Aslında yan yatıyorum ama uyandığımda hep sırüstü buluyorum kendimi. Karnım gerilmiş gibi hissediyorum ama sanırım psikolojik. İlerleyen aylarda bu pozisyonları çok arıcaz sanırım

ben de aksine artık okulda yapıyorum... kahvaltılıklarımı buraya getirdim... herkes kusarken kilo veriyor ben de alacağım sanırım bir de heran örgü başlayabilirimmm içim içimi yiyorrrr

günaydın arkadaşlar bende iş yerine getiriyorum kahvaltımı ama yedikten 5 dk sonra çıkarıyorum sürekli başım ağrıo artık lavaboda eğilmekten ((

günaydın
folik asitten başka birşey kullanmıyorum
3 aya kadarda başka vitamin alınmadıgını
12 haftadan sonra vitamin kan ilacı vss yazıldıgını biliyorum
ama doktoru sana gerek görmüş olabilir

ben de aksine artık okulda yapıyorum... kahvaltılıklarımı buraya getirdim... herkes kusarken kilo veriyor ben de alacağım sanırım bir de heran örgü başlayabilirimmm içim içimi yiyorrrr
valla bende de kusma sorunu olmadığı için ben de kilo alabilirim.. hatta 1kilo aldım şimdiden sanırsam..
olsun bebişim beslensin de..anacığı sonra verir o kiloları. irademe güvenirim eskiden kiloluydum...
düğünümden önce gelinlik giycem diye 85 kilodan 57kiloya düştüm... sonra 3-4 kilo aldım düğünden sonra onu korudum... nerdeyse 2 senedir koruyorum.. ama artık koruyamıycam sanırım
ALLAH kimseyi açlıkla sınamasın:18:
açım ama yiyemiyodum eşimden simit istedim
adamı işinden cagırdım yakınlarda bulabilecegim yerde yoktu
tuzlu ayranla onu yiyebildim
kızımda böyle degildimm

ayyy kıyamam ya... ben de bulantıdan değilde tiksintiden herşeyi yiyemiyorum.daha doğrusu canım istiyo yiyorum,o yediğimden sonra tiksiniyorum bi daha yiyemiyorum

günaydın
folik asitten başka birşey kullanmıyorum
3 aya kadarda başka vitamin alınmadıgını
12 haftadan sonra vitamin kan ilacı vss yazıldıgını biliyorum
ama doktoru sana gerek görmüş olabilir

gerekli görse reçeteye yazardı heralde. neyse ayın 11ine kadar doğal vitaminlerle idare edicez artık :))

herkese günaydın ben güne iyi başladım kahvaltımı yaptım eşim hazırladı ayağıma kadar da getirdi sağolsun çünkü önceki gün kanama olmuştu az miktarda dün doktora gittik endişeleneck bir şey yok dedi iğne yaptı bir de iki şişe serum yiyip eve geldim o yüzden eşim pek hassas herşeyi ayağıma getiriyor oohhh ne güzel valla:))

bende öyleydim canım yedikten sonra ıyy bunu bidaha yemicem diyordum
ama suan hiçbişeyi görmek bile istemiyorum

günaydınnn...

güzel birgün olsun...midesi kötü olanlar, hastalar biran önce iyileşsinn....

Günaydın kızlar :)) ben dün bebişimin kalp atışlarını duydum :)) çok güzel bir duygu Rabbim her isteyene nasib etsin :)) ben faranjit oldum baya hastayım portakal suyu içiyorum bide süt ayrıca ıhlamur , başka ne yapabilirim de iyileşerim

allah razı olsun canm.ya bende çok duydum birçok hamilede myom olduğunu doktorumda bişey olmaz dediği için çok takmadım açıkçası.buarada dişimide çektirdim.diş doktorum hiç bişi olmaz dedi zaten bu dişe dolguda yapılmaz dedi çektirdim gitti.

ya kızlar hamilelikten önce sigara kullanıpta şimdi bırakan var mı.sizde zorlanıyormusunuz hala.benim sabahları çok canm istiyor.özellikle kahvaltıdan sonra.öğlenden sonra mide bulantılarım arttıoğı için ozaman istemiyor.ama bırakalım nerdeyse 20 gün olacak.neden hala sigarayı özlüyorum ki:S

Günaydın canım geçmiş olsun. Ben de pazartesi hasta oluyor gibiydim, eve gidince hemen nane limon yaptım, içine bal karıştırıp içtim. akşam da ballı limonlu ıhlamur içtim. elma, kivi falan yedim. İyi geldi şükür. İnşallah bir an önce iyileşirsin.

aaaaaayyyy ayy ben çok fenayım kızlaaaaaaaarrr.
Gurul gurul hırıl hırıl vırıl vırıl vs. midem
Durmuyor hiç ne gece ne gündüz hastanelik olacağım yakında.

aaaaaayyyy ayy ben çok fenayım kızlaaaaaaaarrr.
Gurul gurul hırıl hırıl vırıl vırıl vs. midem
Durmuyor hiç ne gece ne gündüz hastanelik olacağım yakında.

Bende mide bulantısından muzdaribim dün işe bile gelemedim bugünde zor dolandırıyorum kendimi delireceğim yaaa....

Hiç bu kadar değildi. Çok arttı pazartesiden beri.

Sezencim selam canım nasılsın.

hamilelik dönemini bilmem ama ben 2 buçuk yıl önce bıraktım sigarayı ama 1 sene hep ara ara yokladı. yüksek iradem ile başardım. Yeniden esiri olmadım. Senide ara ara yoklayacak biraz daha sabırlı ol 1 sene sonrasında daha da rahatlayacaksın. Allah yardımcın olsun. Ama abaşaracaksın onuda atlatacaksın.

meraba kızlaar ben bişey sorucam gecelerri hala yüzüstü yatıyorum bu şekilde rahat edebiliyorum şimdiden bebeğe zarar verirmiyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…