Sezencim selam canım nasılsın.
hamilelik dönemini bilmem ama ben 2 buçuk yıl önce bıraktım sigarayı ama 1 sene hep ara ara yokladı. yüksek iradem ile başardım. Yeniden esiri olmadım. Senide ara ara yoklayacak biraz daha sabırlı ol 1 sene sonrasında daha da rahatlayacaksın. Allah yardımcın olsun. Ama abaşaracaksın onuda atlatacaksın.
Eki Görüntüle 643227 Merhaba anne...
Nasılsın?
Ben iyiyim, doğmama çok az bir süre kaldı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
meraba kızlaar ben bişey sorucam gecelerri hala yüzüstü yatıyorum bu şekilde rahat edebiliyorum şimdiden bebeğe zarar verirmiyim yaa
offffffffffffffffffffff beni de bunalıma soktu o sebeple siliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))
çok tşkrederim canm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?ya arada yoklamasına ben razıyım şu krizim bir bitseydi hayırlısıyla
pişştttttttt iyi şeyler paylaş bakalım.
Moral bozuk böle şeylşeri düşünmek hatta okumak yok.
Küçük bir araştırma yaptım,ben de merak ediyordum :)meraba kızlaar ben bişey sorucam gecelerri hala yüzüstü yatıyorum bu şekilde rahat edebiliyorum şimdiden bebeğe zarar verirmiyim yaa
Merhabalar kızlar,nasılsınız? :) Biraz okuduğum kadarıyla yine çeşitli şikayetlerimiz var sanırım,benim gibi :) Geçmiş olsun ,umarım hamileliğimiz mümkün olduğunca sıkıntısız,stressiz geçer..
az önceki yazıyı silipppp bunu yolluyorum Allah böyle sevimli minikler nasip etsin hepimize İNŞAALLLAAHHHH :))
Oyyyyyyyy yavruşumaa maşallahh aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
puffff bulantılarım var benim deli olacağım ya arada yokluyordu pazartesiden beri dinmeden devam ediyor bebeğim için değer diyorum ama çalışınca da çok zor oluyor.
neslihakan nerelerdesin yahuuuu dünden beri yoksun :)
Benim de var canım yaİki gün önce fena istifra ettim,dün olmadı çok şükür..Ne yemek yapabiliyorum doğru düzgün ne de yiyebiliyorum..Doktorum hamileliğinin keyfini çıkar dedi ben de çıkarıyorum ne güzel :)) Şaka biryana çok istediğimiz bebeklerimizi kucağımıza almak için bunları yaşamak gerekmiş demek :)
bende öle yatıyorum ama benimde bi bilgim yok
kızlarr ama benimmm çok uykum geliyorr yaa 5+2 de olur mu bu uyku halii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?