2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Aynen,Allah isteyen ve dileyen herkese hayırlıysa nasip etsin ve yardımcıları olsun..

pazartesi kötüydüm zaten izin almayı düşünüyordum. 18,30 a zor dayandım eve gider gitmez yattım dünde işe geemedim. bugünde sallanıyorum

bakalım nasıl gececek.

çok geçmiş olsun canım. bulantılar yüzünden di mi başka bi sıkıntın yok?
grip olmamamız lazım yaa şimdi hep ateşli geçiriyolar Allah korusun.

çok geçmiş olsun canım. bulantılar yüzünden di mi başka bi sıkıntın yok?
grip olmamamız lazım yaa şimdi hep ateşli geçiriyolar Allah korusun.

Allah a şükür sadece bulantılar yüzünden gelemedim. Bide bende migren var ilaçta içemediğim için migrende tetikledi bulantılalrımı. En azından dinleninde migren geçiyor.

dediğin gibi ateşli grip olanlar var. Sende dikkat et kendine salgın var

Benim karnım acıktı ama yemeğe daha bir saat var...

gulucuk sen de benim gibisin ben de çok çabuk acıkıyorum bulantı falan yok ama aynen senin gibi canım çekip yediğim şeyi sonra hiç yiyesim gelmiyo aynen ben de 1 kilo aldım sanırım ama dikkat etmemiz lazım fazla kilo almak iyi değil hamileleikte doğum zor olurmuş

aa a ben uyuyimmm biraz o zaman masanın başında büyüsün sıpa şuan en çok büyümesini istediğim zaman daha ultrasonda görmedik büyüsünki göstersin bana kendini

Müsaitsen koy tabi başını dinlen birazcık büyüsün sıpacığın :)

benımde sürekli uykum geliyodu şu aralar gecti çok şükür ilaclardan diye düşünüyorum progestan uyku yapıyo bende

vallahi canım kimilerinde mide bulantıları çok oluyo bu zamanalrda ama bende yok Rabbime hamd olsun sende var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…