Ekim annecikleri bişey merak ettim,siz de nazardan korkup etrafınızdaki herkese hamile olduğunuzu söylemediniz değil mi? :) Benim sadece ailem ama çok yakınmdakiler ve bir kaç dostum biliyor :)
Tabii ki öyle ama ilki düşük oldu şimdi kaybetmekten çok korkuyorum.Sonuçta dinimizde nazar bir gerçek ve bazen bazı insanlar beni kötü etkiliyor,o nedenledir belki de..
İş işten geçmiş desene :) İnşallah dua ederler ama ben kötü niyetlilerden korkarım her zaman,dışardan çok iyidir ama içi kötüdür bilirsin söyleyemezsin o misal :)) Allah bebeklerimizi korusun..
bir düşüğüm olduğu için sadece eşim ve ben biliyoruz . geçen sefer sduymayan kalmamaıştı valla
O da büyük başarı :)) Eşimin tarafında ilk torun olacağı için onlara söylememek büyük haksızlık olurdu :) Ama annemlerin zaten 6 torunu var halihazırda ama benimkine de çok sevindiler tabi :)
İş işten geçmiş desene :) İnşallah dua ederler ama ben kötü niyetlilerden korkarım her zaman,dışardan çok iyidir ama içi kötüdür bilirsin söyleyemezsin o misal :)) Allah bebeklerimizi korusun..
aslında biraz da cansıkıcı mide bulantılarını sık sık wce gitmemi ve en önemlisi sigarayı bırakmam için hep bahanelerim var ama birazcık da kötü hissediyorum ama başımıza gelenden sonra en iyisi bu diye düşündük
Yakın mı oturuyosunuz? Tabi zor olur böyle ama ne zaman söyleyeceğinize yine siz karar verirsiniz tabi,emin olmak istedik dersiniz :)
Amiiiin, cümlemizinkini inşaallah. Çok haklısın. İtiraf edeyim, gözünden çok korktuğum yakın bir arkadaşıma söylemedim, ve ortak arkadaşlarımı da tembihledim :S Ama zamanında o kişinin gözünden çekmişimdir, denk geldiğini sanmam ben de kötü göze inanıyorum kesinlikle. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
yok işyerindekilere kısmını atlamışım annemler uzaktalar zaten .kvler de haftada birkere görüyorlar ama işyerindekilerden saklamak çok zor
Ekim annecikleri bişey merak ettim,siz de nazardan korkup etrafınızdaki herkese hamile olduğunuzu söylemediniz değil mi? :) Benim sadece ailem ama çok yakınmdakiler ve bir kaç dostum biliyor :)
kızlar tatlı şeyler yiyebiliyo musunuz? ben meyve bile yiyemiyorum...
kivi,ekşi elma ve greyfurt dışında. greyfurt ta hamilelikte fazla tüketilmemeliymiş,o yüzden arada yiyorum onu da..,ki ben normalde tatlı delisi biriyimdir. evimden tatlı eksik olmaz hatta çantamdan ama şimdi görmeye bile tahammülüm yok......
cnm benim eşim şimdiye kadar bir kez geldi. o da dün. yani yanında olanlar da gelemeyebiliyor.Günlerdir hamilelik heyecanından kocacığımı ne kadar özlediğimi unutmuştum... Bir şekilde bastırıyordum... Ama artık duygularım iflas etti... Bazı arkadaşlar yazmışlar doktor eşlerini de çağırmış diye benimki de her gittiğimde kaç ay kaldı dönmesine diye soruyorDaha çok var ama Dün gece ağladım hep... Bebişim de üzülmüştür babacığı yok yanında...
ben progestanı sadece 10 gün kullandım günde 3 tane 1 sabah 2 akşam dr kontrolünde tabigeçen sefer sorduğum sorunun devamı olarak aranızda progestan kullanan arkadaşlar hangi ölçüde kullanıyor acaba
içime sinmiyor bir türlü progestan kullanmamak napsam bilemedim sordurduğum diğer drda kullansın kendi de gidip alabilir demiş eczaneden bilemedim yani
pıhtılaşma için bana bebe asprini vermişti dr. daha sonra bir gün burun kanaması yaşadığım için bıraktım.ben sabah 1, akşam 2 progestan alıyorum.. Bana pıhtılaşma olduğu için önerdi sanıyordum ama birkoç kişi kullanıyor. Öyleyse pıhtılaşma için ne yapacağım((
yok görünüyorsun cnm :))Bayanlaaaar ben görünmez miyim? :))
ben rüya görmüştüm hürriyette aile rüya yorumlarına gönderdim. bana bebek düşünüyormuşsun zaten yakında bebek haberi var annene söyle herkese hemen söylemesin dedi. nazardan dolayı.
rüyamı düşününce gerçekten sanki doğru yorumlanmış geldi. dolasıyla başta sadece benim ve eşimin anne-baba ve kardeşler bilecekti. ama sonra ister istemez çoğalıyor. Allah korusun ne diyelim.
hani çevrendekilere iletişim halindekilere söyleyebilirsin. söylenmeli.. çünkü ona göre davranacaksın. özellikle başlarda daha dikkatli olmamız lazım. ancak hani görüşmediğim yakınlarının haberi olmazsa da da olur. zamanla olur zaten.
Tatlı bişey yiyemiyorum,canım istemiyor..Sadece meyve yiyorum..Şu mide bulantısı ne zaman geçecek??? :))
Bende tatlı yiyemiyorum, aslında birçok şeyi yiyemiyorum. Yemedikçe hiç birşey yemiyorum, yemeye başladığımda da duramıyorum. Bir tuhaflaştım. Galiba bende açlık mide bulantısı yapıyor, olabilir mi dersiniz. Acıkıp yemek yediğimde, midem bulanıyor. Acıkmadan birşeyler atıştırdığımda bulanmıyor. Sabahları mütemadiyen bulantım var zaten, bugün erken kalktım ve kalkar kalmaz kahvaltı yaptım, kendimi bugün daha iyi hissediyorum.
kimse duymuyormu benikızlar grip oldum bebeği etkilermi bilgisi olan varmı yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?