kızlar grip oldum bebeği etkilermi bilgisi olan varmı yardım edin
ya aslında grip değil soğuk algınlığı gibi ateşim falan yok dr.uma ulaşmaya çalışıyorum birazdan sorarım teşekkürlerBen hamileliğimde henüz grip olmadım ama olsaydım hemen doktoruma danışırdım,en doğru tavsiyede o bulunur bence,geçmiş olsun endişelenme..
Zar zor kahvaltı yapıyorum ama sonra canım meyve harici hiçbişey yemek istemiyor..Açlık da hissetmiyorum sadece mide bulantısı ve akşamları 2 kez istifralarım oluyor..Allah bebeğimize zeval vermesin ama çok zor oldu çok
Allah kolaylık versin. Keyiften yemiyor değilsin ki, Allah korur miniğini :=)
ya aslında grip değil soğuk algınlığı gibi ateşim falan yok dr.uma ulaşmaya çalışıyorum birazdan sorarım teşekkürler
Selam kızlar ... Biz dün kalp atışlarını duyduk biliyor musunuz ..:)
valla ben çalışıyorum yasal süreler 8hafta doğum öncesi+8hafta doğum sonrası yani 4 ay.. dan sonra bazen diyorum işten çık kendin bak. malum yorucu günler gelecek.. ama iş ne olursa olsun insana iyi geliyor.ha zaten özel sektörde çalışıyorum ne olacağı belli değil..kimilir rapor dönüşü çalıştırmaz da başka birini bulur .... o zaman çok da üzülmem herhalde.(tabi ciddi planlar yapılmamışsa) ya da başka bir iş bulmam gerekir ama o zaman da seçici olmam şart. ayrıca yaş da ilerlerdi.
dolasıyla çalışmayı düşünüyorum. kayınvalidem var ama onlar yaza doğru memlekete gidiyorlar bir de başka torunu var. annemin de başka torun var ama belki gelin kendi bakar işten çıkacak sanırım..
mecburen birileri bakar. ona göre plan yaparlar artık. ama ne yalan söyleyim ben de kendim bakmayı isterdim.
kayınvalidene gelince tabi içinizi bilmem ama anlattığın kadarıyla kadın da seviniyor. ilgileniyor.. üstelik eşinde yokmuş onun yokluğunda destek olmaya çalışıyor. dolayısıyla çok görme tatlım. kızma bana ama sonuçta o da anne emin ol senin ve bebeğinin iyi olmasını en çok isteyenlerdendir. yani düşün çocuğunu senin kadar seven,koruyan birileri var..
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.umarım da öyle düşünmeye devam ederim.yani olumsuzluklar olmasın. ha elbette olur. sonuçta kendi annemizle de tartışıyoruz vs. ama bebeğimizin için en iyisi neyse tabi şartlarımız bunu çok büyük etkiliyor öyle olsun.
testlere gelince valla ben gebelik öncesi yaptırdım daha da yaptırmadım. 6sını bekliyorum. tsh ye de bakılsın hem diye.. kötü mü yaptım bilmiyorum.
bu arada folibolu öğlen yemekten sonra alıyorum.
kızlar tatlı şeyler yiyebiliyo musunuz? ben meyve bile yiyemiyorum...
kivi,ekşi elma ve greyfurt dışında. greyfurt ta hamilelikte fazla tüketilmemeliymiş,o yüzden arada yiyorum onu da..,ki ben normalde tatlı delisi biriyimdir. evimden tatlı eksik olmaz hatta çantamdan ama şimdi görmeye bile tahammülüm yok......
kızlar tatlı şeyler yiyebiliyo musunuz? ben meyve bile yiyemiyorum...
kivi,ekşi elma ve greyfurt dışında. greyfurt ta hamilelikte fazla tüketilmemeliymiş,o yüzden arada yiyorum onu da..,ki ben normalde tatlı delisi biriyimdir. evimden tatlı eksik olmaz hatta çantamdan ama şimdi görmeye bile tahammülüm yok......
Anqelik,, cnm maşallah erkenden duydun pıt pıtları,darısı basımıza.biz de yarın gidiyoruz...
Örtmenim... Bizimkiler bizimle dalga geçiyo bence,benimde bi deli gibi iştahım oluyo,bi canm hiçbişey istemiyo... Dün aksam eşim kayınvalidem bana cok güldü...yemege nasıl saldırıyorum,normalde pek iştahlı değilimdir çünkü. Ama bugün yok o iştah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?