2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben hamileliğimde henüz grip olmadım ama olsaydım hemen doktoruma danışırdım,en doğru tavsiyede o bulunur bence,geçmiş olsun endişelenme..
ya aslında grip değil soğuk algınlığı gibi ateşim falan yok dr.uma ulaşmaya çalışıyorum birazdan sorarım teşekkürler

Allah kolaylık versin. Keyiften yemiyor değilsin ki, Allah korur miniğini :=)

ya aslında grip değil soğuk algınlığı gibi ateşim falan yok dr.uma ulaşmaya çalışıyorum birazdan sorarım teşekkürler

İlaçlardan kendimi bildim bileli hoşlanmıyorum,illa yan etkileri oluyor ama doktor tavsiye ederse bilemem.Bitkilerden de yan etkileri olanlar vardır ama en zararsızı ıhlamur diye biliyorum,bundan sonra hep dikkatli olmak lazım canım :)

Elhamdulillah yemek yiyebildim... Madem yiyebiliyorum doldurayım iyice dedim

kızlar grip oldum bebeği etkilermi bilgisi olan varmı yardım edin

canım bende geçen hafta cumadan beri grip yatıyorum... 3 4 ün sonra gittim sağlık ocağına largopen diye antibiyotik ve ağrı kesici vrdi ama b grubu olduğu için endişelendim ve kullanmadım bronşit astım hastası olduğum için dahada şiddetlenecek diye korktum halada iileşmiş sayılmam öksürük var... iileşmek için neler yaptım.... tavuk suyuna çorba bol limonlu bol pul biberli:) karabiberde koyabilrsin. kivi ve portakal c vitamini kaynağı deposu herşeyi yani...ateşini kontrol et 37,5 üzerine çıkmasın çıkarsa mutlaka hemen doktora git... sanırım ateş bebeği etkiliyor...onun haricinde ilaç kullanmak içine yatıyorsa kullan ama ben psikopat bir anne olucam sanırım kullanmadım... pazarteside randevum var bebeğin ii olduğunu göreyim yeter:)

kayınvalidemle ilgili yanlış anlaşılmak istemem çok görmüyorum zaten ama bazı şeylerin de özelliği vardır. Kendileri ne hikmetse sürekli çalışmamı istiyor akşam evime gelip yemeğimi yapan temizliğimi yapan da kendisi değil ayrıca... Bu benim hayatım müdahale etmeye hakkı yok sadece bunu bilsin ben zaten gerekeni yapıyorum kendi adıma... Hemm sonradan anne olunmuyor canım yaa.. O eşimin annesi... En azından benimki öyle...

Bir de ben hamileliğimi söylemek istemediğim halde tüm sülaleye duyurup beni salakça sorulara maruz bıraktığı için de kızgınlığım var tabi... Neyse... Yaşanılanları kimse bilmeeezzz... Ona tavırlarım eski yaşadıklarımın meyvesi... O da onları topluyor şuan...

Anqelik,, cnm maşallah erkenden duydun pıt pıtları,darısı basımıza.biz de yarın gidiyoruz...

Örtmenim... Bizimkiler bizimle dalga geçiyo bence,benimde bi deli gibi iştahım oluyo,bi canm hiçbişey istemiyo... Dün aksam eşim kayınvalidem bana cok güldü...yemege nasıl saldırıyorum,normalde pek iştahlı değilimdir çünkü. Ama bugün yok o iştah...

ben de çok severim ama aramıyorum pek bolca nar ve ekşi elma yiyorum diyebilirim ben de

ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı

kızlar grip oldum bebeği etkilermi bilgisi olan varmı yardım edin

Slm canım, bende ekim annesi olacağım kısmetse foruma yeni üye oldum, soruna gelince yaklaşık 2 haftadır soğuk algınlığı ve faranjit ile boğuşuyorum, tek ilaç minoset oda ağrı kesici ve ateş düşürücü:) o nedenle sana önerim bol bol taze sıkılmış meyve suyu iç, ıhlamur bol limonlu ( zararı yok merak etme ), su içemiyorsan içine biraz limon damlatıp azıcıkta şeker koy, ben suyu öyle içebiliyorum, mide bulantıları nedeniyle sadece haşlanmış patates ve tuzlu yiyecekler yiyebiliyorum oda zaman zaman değişebiliyor, sarımsağı bol bol tüket doğal mikrop kırıcıdır kendisi, kendine sarımsaklı yoğurtlu makarna yap ye:)

tŞK ederim gülücüküm sen de duyarsın inş , duyarsın bitanem ...Sen öyle yiyom ediyom dersen nazar değer ...Nazar nazar :)))

Bir de bu çektiğiniz tesbihler tefriciyeler falan konusunda fikrimi söylemek istiyorum. Allah rasulünün böyle bir uygulaması bize bildirilmediğinden ve sahabide de bu uygulamalar mevcut olmadığından ben bu uygulamalara katılmıyorum. Bunlar bidattır. Sonradan uydurulmuştur ve hadislerle sabittir ki sonradan uydurulan her bidat sapıklıktır ve cehennemdedir. Yani 4444 bilmem ne çekelim falan gibi şeyler mümkün değil. Şimdi bazıları kızacaklar ama bana delillerini getirin Kurandan Sünnetten ben de amenna diyeyim... Çünkü delili yok bunların o yüzden katılmıyorum boş geçiyorum diye kızmayın... Ancak dua edebiliriz birbirimiz için...

Arkadaşlar selam, gerçekten sonuna kadar devam edebileceğim iyi bir doktor arıyorum. Göztepe tarafında oturuyorum. Özel sağlık sigortam var ama hamilelik ve doğumu karşılamıyor. Bu yüzden SSKlı olarak muayene olabileceğim ve tahlil ve tetkikler için deli gibi paralar bayılmayacağım bir yer arıyorum. Daha ilk kontrollerimi yaptıramadım, sizden gelen cevaplara göre hareket edeceğim bu cumartesi ayarlayabilirsem iyi olur, herşeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum. Bana yardımcı olacağınızı biliyorum ve sizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…