2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar, forumunuzu tesadüf eseri buldum ve ilk günden beri gizli gizli okuyorum:) sonunda nasıl abone olacağımı buldum çok şükür, bende ekim annesi olacağım inşallah, hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum:)

merhabalarrrr benim de yarın 9buçukta randevum var inşallah duyucam pit pitlari :) bu arada koca bi tabak patates kızartması yedim sarımsakli yoğurt ile birlikte birazcıkta uyuyabilirsem benden güzeli yok kayinvalidem geldi merak etmiş kahvaltıya gitmeyince bir sürü şey saydı bunu yiyemiyosan şunu yapim bunu yapim diye bazen çok kızıyorum ama sağolsun iyi yine de :)

hosgeldin canım gözünaydın inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza aliriz bebislerimizi :)

kızmak olarak algılama peki ama sen nasıl bu kadar eminsin Kuranın içerisinde de bu dua okunmamalı diye yazıyor mu? Sonuçta bunu din alimleri ve cami hocaları bile destekliyor. Fazlası detaylı olarak dini bilgim olduğumu söylemeyemem ama bahsetmiş olduğumuz tesbihatın anlamı bile çok kuvvetli. Dediğin gibi tesbihe okunup asılan bazı dular var evet onlar değeri tartışılır ama bu konuda kesin kura dan bir kanıtın olmadan bence yorum yapma. Varsa bildiğin kuranda surede böyle bir tesbihatın geçerli olmadığını kanıtlayacak bir konu bizide aydınlatısan sevinirim. Ama yoksa da bence özellikle tefriciye hakkında yorum yapma bence.

tŞK ederim gülücüküm sen de duyarsın inş , duyarsın bitanem ...Sen öyle yiyom ediyom dersen nazar değer ...Nazar nazar :)))
kız ben hiç o açıdan bakmadım bakkkkkkkk....... doğru diyon valla...

ohhhhhhhh afiyet bal şeker olsun yarasın bebişie....
bak cnm ne güzel kayınvaliden yemek konusunda yardımcı oluyomuş sana... bizim de saatlerimiz uydugunda sağolsun kayınvalidem yemeği yapar,bizi çağırır,biz de yer öyle eve gideriz...
özellikle bu dönemde çok iyi oluyo,ilaç gibi valla...

kızlar valla şanslısınız anneler yanınızda bazen burda olsalar diyorum ben de Allahtan çok bulantım yok ve yemek yemekte zorlanmıyorum bazen canım istemiyor ama az da olsa yiyorum nazar konusuna gelince ben kendi kendime ediyorum biriyle konuşuyorum mesela soruyorlar var mı sıkıntın die yok diyorum akşamına şaftım kayıyor o yüzden artık mümkün oldugunca arada bulantım ve agrım falan oluyor diyorum

gozunaydin canim darisi bizlere artik bende c.tesi gidicem kalp atisi icin.sen erken duymussun ama vajinal mi bakti doktorun ?

tşkler cnm ...yok tatlım karından baktı .bence tam 6.haftada görünüyor ama cihazın kalitesi önemli olan ..kalbini rahat tut birde kağıt mendil al yanına benden söylemesi:)))

benim yine uykum geldi ya.......
akşam eve gidiyorum. 8 de yatıyorum 2 saat uyuyup kalkıyorum biraz meyve ayran...
eşimle muhabbet ediyorum 1 saat sonra yine uyuyorum.sabah 7.30 da kalkıyorum ve şimdi yine uykum geliyo....

Akşam eve gidiyorum. 8 de yatıyorum 2 saat uyuyup kalkıyorum biraz meyve ayran...
Eşimle muhabbet ediyorum 1 saat sonra yine uyuyorum.sabah 7.30 da kalkıyorum ve şimdi yine uykum geliyo....

:))))))))))))))) aynen ama iş çıkısı oğlum da geliyor kreşten , eve geliyorum yemek iş güç , oğlum uyuyana kadar oyun moyun ...ama allah sabrını ve kudretini veriyor ...

akşam eve gidiyorum. 8 de yatıyorum 2 saat uyuyup kalkıyorum biraz meyve ayran...
eşimle muhabbet ediyorum 1 saat sonra yine uyuyorum.sabah 7.30 da kalkıyorum ve şimdi yine uykum geliyo....

uyuma fırsatın varsa uyu canım ne güzel işte , hormonlar işte herşeyi yapıyor

Tabii ki öyle ama ilki düşük oldu şimdi kaybetmekten çok korkuyorum.Sonuçta dinimizde nazar bir gerçek ve bazen bazı insanlar beni kötü etkiliyor,o nedenledir belki de..

Seninle aynı şeyi yaşamış biri olarak bende söylemiyorum kimseye.ailem ve birkaç yakın arkadaşım biliyor şuan sadece.

al benden de o kadar valla öğle arası eve gidiyorum bi saatliğine zaten kurt gibi aç oluyorum yer yemez hemen az da olsa kestiriyorum ayyy bi tatlı oluyo kiiiii...sonra saat yaklaşınca okulaaa gitmicemmmmm diye başlıyom mızırdamaya eşim ödüllerle gönderiyo okula:) benim biricik belirtim yorgunluk tadını çıkarayım diyom :)

Seninle aynı şeyi yaşamış biri olarak bende söylemiyorum kimseye.ailem ve birkaç yakın arkadaşım biliyor şuan sadece.

bizdede durum aynı kızlar, bitek aileler biliyor, başka kimseye söylemedik, şöle 3,5 - 4 ay olana kadar da söylemeyeceğim kısmetse:)

size yıldızlı katılıyorum kızalr ben de ilk bebeğimi kaybettim bizde nazara inandık. bi de bi katapta okuduk ilk üç ay hamile olduğunu kimseye söylemezsen çocuğun ahlaklı olurmuş..

ya ben de tatlı manyağı oldum , tatlı aramazdım noyrmalde ..öğle yemeğinin ardında kaşık kaşık nutella yiyorum ... Ilk gebeliğimde hep ekşi ve tuzlu şeyler yerdim bunda cok farklı ...

ben de hamileleiğin başlarında yakın bulunan kişiler dışında pek dillendirilmemesi gerektiğine inanırım. ilk hamileeliğimde 5.5 -6 aylık olana kadar kimseye söylemedim. karnım büyüdükçe anlaşıldı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…