Selam kızlar ... Biz dün kalp atışlarını duyduk biliyor musunuz ..:)
slm kızlar, forumunuzu tesadüf eseri buldum ve ilk günden beri gizli gizli okuyorum:) sonunda nasıl abone olacağımı buldum çok şükür, bende ekim annesi olacağım inşallah, hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum:)
slm kızlar, forumunuzu tesadüf eseri buldum ve ilk günden beri gizli gizli okuyorum:) sonunda nasıl abone olacağımı buldum çok şükür, bende ekim annesi olacağım inşallah, hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum:)
Bir de bu çektiğiniz tesbihler tefriciyeler falan konusunda fikrimi söylemek istiyorum. Allah rasulünün böyle bir uygulaması bize bildirilmediğinden ve sahabide de bu uygulamalar mevcut olmadığından ben bu uygulamalara katılmıyorum. Bunlar bidattır. Sonradan uydurulmuştur ve hadislerle sabittir ki sonradan uydurulan her bidat sapıklıktır ve cehennemdedir. Yani 4444 bilmem ne çekelim falan gibi şeyler mümkün değil. Şimdi bazıları kızacaklar ama bana delillerini getirin Kurandan Sünnetten ben de amenna diyeyim... Çünkü delili yok bunların o yüzden katılmıyorum boş geçiyorum diye kızmayın... Ancak dua edebiliriz birbirimiz için...
hoşgeldin canım
kız ben hiç o açıdan bakmadım bakkkkkkkk....... doğru diyon valla...tŞK ederim gülücüküm sen de duyarsın inş , duyarsın bitanem ...Sen öyle yiyom ediyom dersen nazar değer ...Nazar nazar :)))
merhabalarrrr benim de yarın 9buçukta randevum var inşallah duyucam pit pitlari :) bu arada koca bi tabak patates kızartması yedim sarımsakli yoğurt ile birlikte birazcıkta uyuyabilirsem benden güzeli yok kayinvalidem geldi merak etmiş kahvaltıya gitmeyince bir sürü şey saydı bunu yiyemiyosan şunu yapim bunu yapim diye bazen çok kızıyorum ama sağolsun iyi yine de :)
gozunaydin canim darisi bizlere artik bende c.tesi gidicem kalp atisi icin.sen erken duymussun ama vajinal mi bakti doktorun ?
benim yine uykum geldi ya.......
Akşam eve gidiyorum. 8 de yatıyorum 2 saat uyuyup kalkıyorum biraz meyve ayran...
Eşimle muhabbet ediyorum 1 saat sonra yine uyuyorum.sabah 7.30 da kalkıyorum ve şimdi yine uykum geliyo....
akşam eve gidiyorum. 8 de yatıyorum 2 saat uyuyup kalkıyorum biraz meyve ayran...
eşimle muhabbet ediyorum 1 saat sonra yine uyuyorum.sabah 7.30 da kalkıyorum ve şimdi yine uykum geliyo....
Tabii ki öyle ama ilki düşük oldu şimdi kaybetmekten çok korkuyorum.Sonuçta dinimizde nazar bir gerçek ve bazen bazı insanlar beni kötü etkiliyor,o nedenledir belki de..
akşam eve gidiyorum. 8 de yatıyorum 2 saat uyuyup kalkıyorum biraz meyve ayran...
eşimle muhabbet ediyorum 1 saat sonra yine uyuyorum.sabah 7.30 da kalkıyorum ve şimdi yine uykum geliyo....
Seninle aynı şeyi yaşamış biri olarak bende söylemiyorum kimseye.ailem ve birkaç yakın arkadaşım biliyor şuan sadece.
Seninle aynı şeyi yaşamış biri olarak bende söylemiyorum kimseye.ailem ve birkaç yakın arkadaşım biliyor şuan sadece.
kızlar tatlı şeyler yiyebiliyo musunuz? Ben meyve bile yiyemiyorum...
Kivi,ekşi elma ve greyfurt dışında. Greyfurt ta hamilelikte fazla tüketilmemeliymiş,o yüzden arada yiyorum onu da..,ki ben normalde tatlı delisi biriyimdir. Evimden tatlı eksik olmaz hatta çantamdan ama şimdi görmeye bile tahammülüm yok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?