2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tamam işte bana delilini getir Allah ve Onun Rasulü bu dinin tamamlandığını bize Kuranda ve Sünnette bildirmiyorlar mı? Onun ashabında görmediğim bir uygulamayı ben de yapmam. He duanın içeriği değerlidir. Ona sözüm yok. Ama bunun 4444 kere okunması gerektiğine dair delil lazım. Hem o bunu demiş bu şunu demiş beni çok da ilgilendirmiyor. Burası Türkiye her kafadan bir ses çıkıyor... Sen bana bahsettiklerinden bir tanesini efendimizin övdüğüne dair delil getirirsen amenna diyorum canım benim

:))))))))))))))) aynen ama iş çıkısı oğlum da geliyor kreşten , eve geliyorum yemek iş güç , oğlum uyuyana kadar oyun moyun ...ama allah sabrını ve kudretini veriyor ...
ayyyy cnm zormuş senin işin ya,benim gözümde büyüyo herşey resmen... ama dediğin gibi rabbim veriyo sabrını...

uyuma fırsatın varsa uyu canım ne güzel işte , hormonlar işte herşeyi yapıyor
çok şükür var valla... her fırsatı değerlendiriyom bende... kayınvalidemin yanında pek yatmazdım ben ama bu ara sızıp kalıyom... onun da öyle saçma adetleri yoktur zaten..

ben şimdi masaya başımı koysam uyurum... güzel belirti ama ne güzel uyuya uyuya büyütcez bebişleri

Dini olarak her kafadan çıkan vesveselere inanan biri değilim. Daha öncede belirttim çok detaylı kuranı bilip kuran hakkında tartışamaya girecek bilgimde yok. Ben senin dediğine dayanarak neden okunmaması gerekiyor ise varsa bi ispatın onu bildir bizde bilgilenelim istedim. Yazdığından beri netten araştırıyorum aksi birşey bulamadım. Dediğim gibi her kafadan çıkan açıklamaya asla inanmam durup düşünürüm ama Dini inancına güvendiğim bir değil hatta ilahiyat okumuş hoca olup kuran öğreten kişilerden aldığım bilgi doğrultusunda bu tesbihatıda inanarak okudum ve ihtiyacı olan kişiyede okuyorum. senin dediğin gibi 4444 kere okuymaya inanıp cehennemlik olacağımızı düşünmüyorum.

Şimdi senin belirttiğinde zıt yönde oldu. Varsa senin kitaplara dayanarak açıklaman paylaşırsan sevinirim.

4444 tefriciye, 70 bin tüncüna hatmi gibi hatimler ne farz ne vacip nede sünet değildir.çünkü bu gibi hatimlerin hiç birine bir hadis kaynağında rastlanmamaktadır. fakat bu tarz ibadetler müceddid, müçtehid yada ehl -i keşf alimler tarafından tavsiye edilmiştir.
bida olduğu kabul edilse dahi bida yı hasene hükmünde ibadetlerdir insanları daha çok kuran okumaya duaya, zikre vesile eder. fakat yapılması husunda herhangi bir şart yoktur.

Salât-ı Tefriciye Duası'nı, 4444 defa okumamız gerekli midir? - islamiforumlar.net - islami forum

müsait olduğunda videoyuda izleyebilir misin?

annem hep der gönülden okuduktan sonra biride bir 4444 taneside 1 niyet önemli şukadar okunacak bukadar okunacak banada pek mantıklı gelmiyo

dün yemekli misafirim vardı tam misafirler gitti şöyle bi dinleniyim dedim küt kızım burnunu sehpaya çarptı anında morardı şişti o halini görünce bayılıcam sandım hemen doktora götürdük allahtan kırılmamış çok korktum ama kesin kırıldı demiştim
Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...

=)) canım merhaba seninle doğum tarihimiz aynı gün.. bende yarın gidicem pıtpıtları duymayaaaaaa inşallaahhhhh duyarııızzzz içim içime sığmıyooooo
kızlar inşallah kontrolünüz iyi geçer duyarsınız kalp atışlarını efsun bende pazartesi gidicem doktora inşallah duyarız
Selam kızlar ... Biz dün kalp atışlarını duyduk biliyor musunuz ..:)
gözünaydın canım bende ilk hamileliğimde 5+4te duymuştum

benim midem çok kötü sabahtan başladı hala geçmedi sürekli çıkarıyorum yoruldum ateşim var bi yandan yarın kalp atışı için gitcem inşlh duyarım bide arkadaşlar karından baktığında bol su içmek gerekiryor mu geçen hafta bişey söylemedi doktor sadece haftaya gel dedi sıkışık mı girsem ultrasona fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

selam kızlar biz geldik:)))
nafiye den haber var mı bugün dr.a gidecekti..

gerçekten ben de çok merak ediyorum inşallah bebeği yaşıyordur rbbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hepimize kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Sabahtan girip girip bakiyorum bir haber yok nafiyedn merak ettim çok inşallah güzel haberlerle gelir

Son düzenleme:

evet canımidrara sıkışık gidersen daha iyi görünüo bana doktorum öyle dedi

slm kızlar bende dün doktora gittim çok şükür gördük bebişimizi de kalp atışlarını da. rabbim herkese nasip etsin, burda bekleyen herkese bir an önce göstersin.

kızlar tam 9+0 olduk valla.ne çabuk geçti zaman..bugün çok halsiz başladım güne..bulantım falan hiç yok ama aşırı halsizlik ve uyku hali var..
nafiyeden de inşallah hayırlı haberler alırız..

selam kızlar sabahtan beri ancak foruma girebildim ya işler güçler pfff...
geçmişi okumaya pek fırsat olmuyo çok hızlısınızzzz :)
neyse mesainin bitmesine 40 dk var..
benim bulantı falan yok hala.. acaba olmayacak mı rahat mı olcam diye düşünüyorum :)
ayın 6sında dr. randevum var inşallah bir sıkıntı olmaz da miniğimin kalp atışlarını duyarız...
çok merak ediyorum ya gerçektennnnn...

anqelik senin de gözün aydın canım bu arada duymuşsun bebişinin ilk pıtpıtlarını :)
maaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…