kızmak olarak algılama peki ama sen nasıl bu kadar eminsin Kuranın içerisinde de bu dua okunmamalı diye yazıyor mu? Sonuçta bunu din alimleri ve cami hocaları bile destekliyor. Fazlası detaylı olarak dini bilgim olduğumu söylemeyemem ama bahsetmiş olduğumuz tesbihatın anlamı bile çok kuvvetli. Dediğin gibi tesbihe okunup asılan bazı dular var evet onlar değeri tartışılır ama bu konuda kesin kura dan bir kanıtın olmadan bence yorum yapma. Varsa bildiğin kuranda surede böyle bir tesbihatın geçerli olmadığını kanıtlayacak bir konu bizide aydınlatısan sevinirim. Ama yoksa da bence özellikle tefriciye hakkında yorum yapma bence.
ayyyy cnm zormuş senin işin ya,benim gözümde büyüyo herşey resmen... ama dediğin gibi rabbim veriyo sabrını...:))))))))))))))) aynen ama iş çıkısı oğlum da geliyor kreşten , eve geliyorum yemek iş güç , oğlum uyuyana kadar oyun moyun ...ama allah sabrını ve kudretini veriyor ...
çok şükür var valla... her fırsatı değerlendiriyom bende... kayınvalidemin yanında pek yatmazdım ben ama bu ara sızıp kalıyom... onun da öyle saçma adetleri yoktur zaten..uyuma fırsatın varsa uyu canım ne güzel işte , hormonlar işte herşeyi yapıyor
al benden de o kadar valla öğle arası eve gidiyorum bi saatliğine zaten kurt gibi aç oluyorum yer yemez hemen az da olsa kestiriyorum ayyy bi tatlı oluyo kiiiii...sonra saat yaklaşınca okulaaa gitmicemmmmm diye başlıyom mızırdamaya eşim ödüllerle gönderiyo okula:) benim biricik belirtim yorgunluk tadını çıkarayım diyom :)
bende ekım annesıyım kızlarr katıldımm arsnıza:))
tamam işte bana delilini getir Allah ve Onun Rasulü bu dinin tamamlandığını bize Kuranda ve Sünnette bildirmiyorlar mı? Onun ashabında görmediğim bir uygulamayı ben de yapmam. He duanın içeriği değerlidir. Ona sözüm yok. Ama bunun 4444 kere okunması gerektiğine dair delil lazım. Hem o bunu demiş bu şunu demiş beni çok da ilgilendirmiyor. Burası Türkiye her kafadan bir ses çıkıyor... Sen bana bahsettiklerinden bir tanesini efendimizin övdüğüne dair delil getirirsen amenna diyorum canım benim
tamam işte bana delilini getir Allah ve Onun Rasulü bu dinin tamamlandığını bize Kuranda ve Sünnette bildirmiyorlar mı? Onun ashabında görmediğim bir uygulamayı ben de yapmam. He duanın içeriği değerlidir. Ona sözüm yok. Ama bunun 4444 kere okunması gerektiğine dair delil lazım. Hem o bunu demiş bu şunu demiş beni çok da ilgilendirmiyor. Burası Türkiye her kafadan bir ses çıkıyor... Sen bana bahsettiklerinden bir tanesini efendimizin övdüğüne dair delil getirirsen amenna diyorum canım benim
Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...
günaydınlar
bende inşallah pzt gidicem kalp atışı için.
bu arada nane limonu pek önermiyorlar okuyunca hemen yazayım dedim bence içmeyin pek.tek olabilen bitki çaylarından ıhlamur oda günde 2 bardak ..mide bulantısına limonlu su falan ancak yapılabiliyor nane özellikle içmeyin derler
kızlar inşallah kontrolünüz iyi geçer duyarsınız kalp atışlarını efsun bende pazartesi gidicem doktora inşallah duyarız=)) canım merhaba seninle doğum tarihimiz aynı gün.. bende yarın gidicem pıtpıtları duymayaaaaaa inşallaahhhhh duyarııızzzz içim içime sığmıyooooo
gözünaydın canım bende ilk hamileliğimde 5+4te duymuştumSelam kızlar ... Biz dün kalp atışlarını duyduk biliyor musunuz ..:)
Bayanlaaaar ben görünmez miyim? :))
selam kızlar biz geldik:)))
nafiye den haber var mı bugün dr.a gidecekti..
benim midem çok kötü sabahtan başladı hala geçmedi sürekli çıkarıyorum yoruldum ateşim var bi yandan yarın kalp atışı için gitcem inşlh duyarım bide arkadaşlar karından baktığında bol su içmek gerekiryor mu geçen hafta bişey söylemedi doktor sadece haftaya gel dedi sıkışık mı girsem ultrasona fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?