2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de öyle düşünüyorum hatta bayağı kimseye söylemedik ama eltimde hamile onla aynı hastaneye gidiyoruz orda karşılaştık o yüzden onlar bir de anne babalar biliyo onlara da söylememe kararı almıştık ama eşim heyecanda duramadı söyledi

Kızlar midem bulanıyor, öğürüyorum kusamasam da.ana benim birde ara ara kaşıklarım ağrıyor ve bazen belimin uç noktası, afedersiniz popo kısmı ağrıyor.size de böyle bir şikayet var mı.

Kızlar midem bulanıyor, öğürüyorum kusamasam da.ana benim birde ara ara kaşıklarım ağrıyor ve bazen belimin uç noktası, afedersiniz popo kısmı ağrıyor.size de böyle bir şikayet var mı.

evet bende var canım normaldir diye düşünüyorum

Kızlar merhaba,
Tup bebek forumlarından bir gün buraya gekeceğim aklıma gelmezdi.. Kötü günlerden sonra bir daha foruma yazmayacağıma söz vermiştim ama gene dayanamadım.
İkinci tüp bebek denememi 22 ocaktaki transferimle tamamladım. Şu an 8haftalık hamileyim. 18 şubatta kalp atışını gördüm.
Şükür ki bu günlere geldim. İlk denemem 5.5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı o nedenle çok temkinliyim ve inanın sevinemiyorum bile. Hala tuvalete korkarak gidiyorum, azıcık akıntım olsa kanamam var sanıyorum.

Hiç bulantım yok. Tek sıkıntım acayip açım. Sürekli açım. Şu an yemek yiyim 5 dakka sonra midem kazınıyor. Napıcam bilmiyorum, bu gidişle tombalak bişi olucam ben 9 ay geçmez böyle.
Bununla baş etmenin bir yolu var mı? Allahın gücüne gitmesin, çok şükür bunu yaşıyor olmak bile benim için çok önemli hiç şikayet etmeye hakkım yok ama bazen sinirim bozuluyor ağlamak istiyorum açlıktan..

kızlar benim mesai bitiyo gibi, yarım saate hadi bana by by:) yarın görüşürüz inşallah, hepiniz bol bol dinlenin güzel şeyler düşünün, hayal kurun:) ay şu şebelek suratları yapmayı bi beceremedim ben burada onuda öğrencem inşallah hehe:) öptüm hepinizi, bu arada ben istanbuldan

eveet mesai bitmek üzere :) o suratları bende yapamıyorum canım bir öğreten çıkar herhal bize de =) byeeee....

size yıldızlı katılıyorum kızalr ben de ilk bebeğimi kaybettim bizde nazara inandık. bi de bi katapta okuduk ilk üç ay hamile olduğunu kimseye söylemezsen çocuğun ahlaklı olurmuş..

böyle birşey ilk defa duyuyorum arkadaşım, ve inşallah yoktur..biz duyra duymaz ailelerimize söyledik, ordan da yayıldı yani..

nasıl dayandınız o kadar yaa

allah tamamına erdirsin inşallah canım, iyi düşün hep, gönlünü ferah tut, sonuçta herşey olacağına varır, ne hamileler var hiç dikkat bile etmiyolar ama maaşallah 9 ayı gık demeden tamamlıyorlar, açlığa gelince yemek yiyebiliyosan sorun yok bence, olsun acıktıkça ye sen, hep atıştır bundan daha doğal ne olabilir ki, meyve, salatalık falan atıştır acıkınca, kuruyemiş ye badem, fındık ceviz türü şeyler, tatlı olarak kuru kayısı vs ye, en azından kalorisi düşük yiyecekler yersen kendini rahat hissedersin, ye gitsin:) kusmaktan yemek isteyipte yiyemeyenler var onları düşün rahatlat kendini:)

biz de söylememe kararı almıştık sadece ailelerimize söyledik ama tabi annem saolsun ilk torun olunca yaydı.. kızdım... kayınvalidem bile soylemedi kimseye..annem söyledi ya..
eşim de kızdı.. neyse artık yayıldı yani :)

Hoşgeldin rabbim gönlüne göre ve rsin bu yavrunu sana bağışlasın inşallah sonuna kadar hep beraber devam ederiz. Hepimiz risk altındayız. Allah a emanet:26:

uyuduk büyüdük ve yine geldiiiik nfy den bi haber varmi cok merak ediyorum inşallah mucizesi onu birakmaz

demiş ama hayırlısı hakkında

çok geçmiş olsun uamarım daha iyidir şimdi

uyuduk büyüdük ve yine geldiiiik nfy den bi haber varmi cok merak ediyorum inşallah mucizesi onu birakmaz

Büyü bakalım eşin iki bebekle uğraşmak zorunda kalmasın

Şaka öğleden önce yazdığın aklıma geldi bi bursalı arkadaşıma takılayım istedim

sanırsam nafiyede kötü haberler var.çünkü iyi haber alırsam en geç 4 te girerim demişti.giremezsem bilinki kürtaj oldum demişti.girmediğine göre demekki bebişini kaybetti.yinede umarım öyle değildir.

kızlarr son 3-4 günden berri miydem artık bulanmıyor ondan öncce çok bulanıyodu korkmaya başladım bebeğie bişey olucak sanıyorumm bu yüzden..salı günnü nasipse kalp atışlarrını duyaya gidiez inş. duyarız pıt pıtlarrımmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…