ben de hamileleiğin başlarında yakın bulunan kişiler dışında pek dillendirilmemesi gerektiğine inanırım. ilk hamileeliğimde 5.5 -6 aylık olana kadar kimseye söylemedim. karnım büyüdükçe anlaşıldı tabii.
Kızlar midem bulanıyor, öğürüyorum kusamasam da.ana benim birde ara ara kaşıklarım ağrıyor ve bazen belimin uç noktası, afedersiniz popo kısmı ağrıyor.size de böyle bir şikayet var mı.
kızlar benim mesai bitiyo gibi, yarım saate hadi bana by by:) yarın görüşürüz inşallah, hepiniz bol bol dinlenin güzel şeyler düşünün, hayal kurun:) ay şu şebelek suratları yapmayı bi beceremedim ben burada onuda öğrencem inşallah hehe:) öptüm hepinizi, bu arada ben istanbuldan
size yıldızlı katılıyorum kızalr ben de ilk bebeğimi kaybettim bizde nazara inandık. bi de bi katapta okuduk ilk üç ay hamile olduğunu kimseye söylemezsen çocuğun ahlaklı olurmuş..
ben de hamileleiğin başlarında yakın bulunan kişiler dışında pek dillendirilmemesi gerektiğine inanırım. ilk hamileeliğimde 5.5 -6 aylık olana kadar kimseye söylemedim. karnım büyüdükçe anlaşıldı tabii.
Kızlar merhaba,
Tup bebek forumlarından bir gün buraya gekeceğim aklıma gelmezdi.. Kötü günlerden sonra bir daha foruma yazmayacağıma söz vermiştim ama gene dayanamadım.
İkinci tüp bebek denememi 22 ocaktaki transferimle tamamladım. Şu an 8haftalık hamileyim. 18 şubatta kalp atışını gördüm.
Şükür ki bu günlere geldim. İlk denemem 5.5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı o nedenle çok temkinliyim ve inanın sevinemiyorum bile. Hala tuvalete korkarak gidiyorum, azıcık akıntım olsa kanamam var sanıyorum.
Hiç bulantım yok. Tek sıkıntım acayip açım. Sürekli açım. Şu an yemek yiyim 5 dakka sonra midem kazınıyor. Napıcam bilmiyorum, bu gidişle tombalak bişi olucam ben 9 ay geçmez böyle.
Bununla baş etmenin bir yolu var mı? Allahın gücüne gitmesin, çok şükür bunu yaşıyor olmak bile benim için çok önemli hiç şikayet etmeye hakkım yok ama bazen sinirim bozuluyor ağlamak istiyorum açlıktan..
ben de öyle düşünüyorum hatta bayağı kimseye söylemedik ama eltimde hamile onla aynı hastaneye gidiyoruz orda karşılaştık o yüzden onlar bir de anne babalar biliyo onlara da söylememe kararı almıştık ama eşim heyecanda duramadı söyledi
dayanamıycam sorcam ya şu suratları nasıl yapıyosunuz gülücükleri falan.. bende yok oyle şeyler .. :S
Kızlar merhaba,
Tup bebek forumlarından bir gün buraya gekeceğim aklıma gelmezdi.. Kötü günlerden sonra bir daha foruma yazmayacağıma söz vermiştim ama gene dayanamadım.
İkinci tüp bebek denememi 22 ocaktaki transferimle tamamladım. Şu an 8haftalık hamileyim. 18 şubatta kalp atışını gördüm.
Şükür ki bu günlere geldim. İlk denemem 5.5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı o nedenle çok temkinliyim ve inanın sevinemiyorum bile. Hala tuvalete korkarak gidiyorum, azıcık akıntım olsa kanamam var sanıyorum.
Hiç bulantım yok. Tek sıkıntım acayip açım. Sürekli açım. Şu an yemek yiyim 5 dakka sonra midem kazınıyor. Napıcam bilmiyorum, bu gidişle tombalak bişi olucam ben 9 ay geçmez böyle.
Bununla baş etmenin bir yolu var mı? Allahın gücüne gitmesin, çok şükür bunu yaşıyor olmak bile benim için çok önemli hiç şikayet etmeye hakkım yok ama bazen sinirim bozuluyor ağlamak istiyorum açlıktan..
iş yerimde sorun var arkadaşlar giremiyorum gelip gidi yo net..sadece sunu söylemek istedim..yarın için dualarınızı bekliyorum..
eğer olumlu sonuc alırsam saat 4 ten sonra nasipse aranızdayım ama malesef beklemediğim olumsuz sonucu alırsam ancak p.tesi aranızda olabilirm.. çünkü iş yerimden izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum evimdede net yok..
şimdiden hepinizden Allah razı olsun.. k.i.b...
dün yemekli misafirim vardı tam misafirler gitti şöyle bi dinleniyim dedim küt kızım burnunu sehpaya çarptı anında morardı şişti o halini görünce bayılıcam sandım hemen doktora götürdük allahtan kırılmamış çok korktum ama kesin kırıldı demiştim
uyuduk büyüdük ve yine geldiiiiknfy den bi haber varmi cok merak ediyorum inşallah mucizesi onu birakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?