çok geçmiş olsun uamarım daha iyidir şimdi
sanırsam nafiyede kötü haberler var.çünkü iyi haber alırsam en geç 4 te girerim demişti.giremezsem bilinki kürtaj oldum demişti.girmediğine göre demekki bebişini kaybetti.yinede umarım öyle değildir.
Bende Nafiye'den haber va mı diye gelip bakıyorum.İnsallah guzel haberler verir bize.
sonunda görebildim seni:))bi saattir topic okuyorum benim de tsh 7,2 den 4,8 e düştü hafataya tekrar bakıcaz insallah düşürürüz ideal seviyeye gelir
Arkadaşlar selam, gerçekten sonuna kadar devam edebileceğim iyi bir doktor arıyorum. Göztepe tarafında oturuyorum. Özel sağlık sigortam var ama hamilelik ve doğumu karşılamıyor. Bu yüzden SSKlı olarak muayene olabileceğim ve tahlil ve tetkikler için deli gibi paralar bayılmayacağım bir yer arıyorum. Daha ilk kontrollerimi yaptıramadım, sizden gelen cevaplara göre hareket edeceğim bu cumartesi ayarlayabilirsem iyi olur, herşeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum. Bana yardımcı olacağınızı biliyorum ve sizi seviyorum.
çok teşekkür ederim canım burnunun ortası mosmor arada burnunu gösterip acıyo diyo ama iyi çok şükür:114:
çok teşekkür ederim canım burnunun ortası mosmor arada burnunu gösterip acıyo diyo ama iyi çok şükür:114:
kızlar valla duygusala bağladım iyice, kimse neden cevap vermiyo ki bana. ağlarım ama
kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
doktorum engin oral tsh 2,5 un altına düşse iyi olur dedi. yarın endokrinoloğa gideceğim, sanırım dozu arttıracak . çok şükür bebeğimin kalp atışlarını da duyduk. çok duygulandık eşimle.
hayatım ben sabah akşam ağızdan alıyorum, öğlende iğnesini oluyordum. bu hafta iğnesi haftalık olan başka bir iğneyle değişti.
Canım gözün aydın. Darısı duymayan arkadaşlara olsun inşallah.
ben sabah 1, akşam 2 progestan alıyorum.. Bana pıhtılaşma olduğu için önerdi sanıyordum ama birkoç kişi kullanıyor. Öyleyse pıhtılaşma için ne yapacağım((
doktorum engin oral tsh 2,5 un altına düşse iyi olur dedi. yarın endokrinoloğa gideceğim, sanırım dozu arttıracak . çok şükür bebeğimin kalp atışlarını da duyduk. çok duygulandık eşimle.
hadi ya . doktor verdi ama zararı olsa verir miydi ki?? 2 yaprak dedi ölçü olarak. bilemedimm gözüm burnum aralıksızz akıyor içtim hemen mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?