2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sanırsam nafiyede kötü haberler var.çünkü iyi haber alırsam en geç 4 te girerim demişti.giremezsem bilinki kürtaj oldum demişti.girmediğine göre demekki bebişini kaybetti.yinede umarım öyle değildir.

sanırım öle gelmediğine göre bişeyde yazmadı . Allah hayırlıısını versin bi kaç gün rapor alıcam diyordu.

Bende Nafiye'den haber va mı diye gelip bakıyorum.İnsallah guzel haberler verir bize.

öğleden sonra gidecekti 4 de falan mıydı acaba tam hatırlamıyorum ama "kötü haber olursa izin alır işe gitmem eve gider dinlenirim" diyordu. 4 de falansa hala güzel habere umut var. ama önceyse gerisini yazasım yok.. hayırlısı olsun.

sonunda görebildim seni:))bi saattir topic okuyorum benim de tsh 7,2 den 4,8 e düştü hafataya tekrar bakıcaz insallah düşürürüz ideal seviyeye gelir

doktorum engin oral tsh 2,5 un altına düşse iyi olur dedi. yarın endokrinoloğa gideceğim, sanırım dozu arttıracak . çok şükür bebeğimin kalp atışlarını da duyduk. çok duygulandık eşimle.

kızlar valla duygusala bağladım iyice, kimse neden cevap vermiyo ki bana. ağlarım ama

kızlar valla duygusala bağladım iyice, kimse neden cevap vermiyo ki bana. ağlarım ama

bak işte... durun bir ben ANkaradayım. büyük ihtimalle o çevreden olan yok. uyuyanlar var dinlenenler var hastaneye gidenler var çalışanlar var.. fırsat bulsunlar yazarlar..

kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur

hakkımızda hayırlısı canım güzel şeyler düşün dua et Rabbim bizim için iyi olanı bilir tüm kalbimle hayırlısını gönlünden geçenin olmasını diliyorum

Allah ım hayırlısını versin inşallah. Sözün bittiği yer tek dediğimiz şey umarım gelişir ve bebeğin seninle olur.

Allah yardımcın olsun, inşaallah güzel haberlerle gelirsin.

doktorum engin oral tsh 2,5 un altına düşse iyi olur dedi. yarın endokrinoloğa gideceğim, sanırım dozu arttıracak . çok şükür bebeğimin kalp atışlarını da duyduk. çok duygulandık eşimle.

Canım gözün aydın. Darısı duymayan arkadaşlara olsun inşallah.

hayatım ben sabah akşam ağızdan alıyorum, öğlende iğnesini oluyordum. bu hafta iğnesi haftalık olan başka bir iğneyle değişti.

canım ben de her gün 2 ampul progestan iğnesi vurduruyorum. 2 ay daha iğnelere devam. bebeklerimiz yeter ki bizimle olsunlar, iğnelere razıyım :)

inşallah canım büyüme olur. herşeyin hayırlısı olsun..

canım gözün aydın. inşallah normal seviyesine gelir. benim de biliyorsun yüksek inşallah tsh miz düşmüştür.normal seviyesine gelir bir an önce...
birşey soracağım troit yüksekliğinin sende ne gibi etkisi var. mesela ben de yorgunluk,halsizlik vardı. bir de elim çok titrerdi. bardakları tutarken resmen çıldırırdım. bir ara titreme durdu. sonra başladı. ilacın etkisiyle mi durdu acaba diye düşündüm. sonra devam etti. ama şuan o denli rahatsız edici değil. bardakla çayı götürürken bir seviniyorum ki sormayın:) hani bazılarına küçük gelen duygular bazılarına da büyük etki yapıyor.

rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah mahtuanacm yanilmiyosam senin kahverengi akıntın vardı demi inşallah gelişir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…