kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
hadi ya . doktor verdi ama zararı olsa verir miydi ki?? 2 yaprak dedi ölçü olarak. bilemedimm gözüm burnum aralıksızz akıyor içtim hemen mecburen.
kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
mesaj kısmında smilleyleri görmek için;
Forum Ayarlari => Ayarlarim => Hesabim => Secenekleri Duzenle => Cesitli Secenekler`den -mesaj editor- kismini "Standart Editor-Toolbar" olarak isaretleyin ve degisiklikleri kaydedin kizlar ve smileyler sizin
Ayberk_ece gururla sunar
slm anneler.ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.Herşey normal dedi doktorum.Bulantılarım içinde ilaç verdi.doktorada sordum ama sizede sorayım tüy dökücü krem,losyon kullanmanın bebeğe bir sakıncası olurmu????????:44:
canım doktorum bana pıhtılaşma için coraspin yazdı, günde 1 tane içiyorum.
gözünaydın canım :)
selam kızlar biz geldik:)))
nafiye den haber var mı bugün dr.a gidecekti..
canım gözün aydın. inşallah normal seviyesine gelir. benim de biliyorsun yüksek inşallah tsh miz düşmüştür.normal seviyesine gelir bir an önce...
birşey soracağım troit yüksekliğinin sende ne gibi etkisi var. mesela ben de yorgunluk,halsizlik vardı. bir de elim çok titrerdi. bardakları tutarken resmen çıldırırdım. bir ara titreme durdu. sonra başladı. ilacın etkisiyle mi durdu acaba diye düşündüm. sonra devam etti. ama şuan o denli rahatsız edici değil. bardakla çayı götürürken bir seviniyorum ki sormayın:) hani bazılarına küçük gelen duygular bazılarına da büyük etki yapıyor.
bana neden vermedi ki(
çok geçmiş olsunçok teşekkür ederim canım burnunun ortası mosmor arada burnunu gösterip acıyo diyo ama iyi çok şükür:114:
inşallah seni terketmez, kocaman olur da bu günlerin anılarda kalır...kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
istersen bebe asprini kullan canım bi zararı yokki. küçükken annem ben çok seviyorum diye günde bir tane yememe izin verirdi :)bana neden vermedi ki(
selam kızlar sabahtan beri ancak foruma girebildim ya işler güçler pfff...
geçmişi okumaya pek fırsat olmuyo çok hızlısınızzzz :)
neyse mesainin bitmesine 40 dk var..
benim bulantı falan yok hala.. acaba olmayacak mı rahat mı olcam diye düşünüyorum :)
ayın 6sında dr. randevum var inşallah bir sıkıntı olmaz da miniğimin kalp atışlarını duyarız...
çok merak ediyorum ya gerçektennnnn...
anqelik senin de gözün aydın canım bu arada duymuşsun bebişinin ilk pıtpıtlarını :)
maaşallah...
Kızlar bende 7 hafta 3 gunluk hamısım akıntısı olan varmı sarı renk benım çok oluyo acaba sorunmudurr:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?