2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Su an sana ne söylesek üzüntünü dindirmeyecek ama dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun canım.

hadi ya . doktor verdi ama zararı olsa verir miydi ki?? 2 yaprak dedi ölçü olarak. bilemedimm gözüm burnum aralıksızz akıyor içtim hemen mecburen.

valla canım dr bu.. dediğin gibi bilmez mi... ama ben de hani diğer bitki çaylarını bir iki fincandan fazla içilmezde adaçayı hiç içilmez diye biliyorum. bence başka iç ya da başka dr git.. ama inşallah biz yanlış biliyoruzdur sonuçta dr olan O..

mesaj kısmında smilleyleri görmek için;

Forum Ayarlari => Ayarlarim => Hesabim => Secenekleri Duzenle => Cesitli Secenekler`den -mesaj editor- kismini "Standart Editor-Toolbar" olarak isaretleyin ve degisiklikleri kaydedin kizlar ve smileyler sizin

Ayberk_ece gururla sunar

belki geç döllenmedir canım hakkında hayırlısı olsun inşallah çarşamba günü görürsün bebeğini

slm anneler.ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.Herşey normal dedi doktorum.Bulantılarım içinde ilaç verdi.doktorada sordum ama sizede sorayım tüy dökücü krem,losyon kullanmanın bebeğe bir sakıncası olurmu????????:44:

Merhaba kızlar, 2 günlük gecikmemle yola çıkarak salı günü kan testi yaptırdım. sonuç pozitif çıktı :) doktora muayene oldum karnımda ultrasonla baktı ama keseyi göremedi. önümüzdeki hafta salı günü tekrar gideceğim keseyi görmemiz lazım dedi. şuan tam sevinç yaşayamıyorum pek kimseye de duyuramıyorum ya yoksa diye. bu normal bişi mi onu da bilmiyorum :) ama sonuç olarak sanırım bende ekim anne adayıyım

gözünaydın canım :)

canım kötü şeyler düşünme lütfen. dualarım seninle, bebeğin seni bırakmaz inşallah.

bende de çok fazla yorgunluk vardı. hiçbir şey yapmaya halim yoktu. levotironla beraber d vitamini ve demir takviyesi verdi doktorum, şimdi daha iyiyim çok şükür.

çok teşekkür ederim canım burnunun ortası mosmor arada burnunu gösterip acıyo diyo ama iyi çok şükür:114:
çok geçmiş olsun

inşallah seni terketmez, kocaman olur da bu günlerin anılarda kalır...

bana neden vermedi ki (
istersen bebe asprini kullan canım bi zararı yokki. küçükken annem ben çok seviyorum diye günde bir tane yememe izin verirdi :)

sen de duyarsın bitanem aLLAhın izniyle ....Çok teşekkür ederiz...

Kızlar bende 7 hafta 3 gunluk hamısım akıntısı olan varmı sarı renk benım çok oluyo acaba sorunmudurr:18::18::18::18::18::18:

iyi dilekleriniz için sagolun kızlar annemlerdeyim cepten giriyorum o yüzden tek tek mesajlarinıza tesekkur edemedim. insallah birakmaz beni ve buyur bebegim. dun acile gittim kanama kasık agrisi bel agrisi duramadim yatak istirahati dedi suanda kanama durdu çamur gibi akıntı var parçacıklı.ultrasyonda eşinin yanında kanama gözüküyor dedi doktora bebek yok gelismemis deyonce allak bullak oldum soramadım eş ne oluyor diye bilen var mi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…