2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende de çok fazla yorgunluk vardı. hiçbir şey yapmaya halim yoktu. levotironla beraber d vitamini ve demir takviyesi verdi doktorum, şimdi daha iyiyim çok şükür.

tatlım sen hala tüp bebek merkezindeki doktorlara mı görünüyorsun?
bir de hangi ilde yaptırmıştın?ilk denemen miydi?

istersen bebe asprini kullan canım bi zararı yokki. küçükken annem ben çok seviyorum diye günde bir tane yememe izin verirdi :)[/QUOTE]

:=) ay çok hoşsun. Kanama ufak görünüyor ultrason fotoğrafında da, gerek duymadı diye düşündüm. Ay herşeyden bir iyi durum çıkarmaya çalışıyorum artık, bebişim gelmeden değiştirdi huylarımı. Üzücü haberler de alıyoruz bir taraftan, gönül istiyor böyle hep beraber hep güzel haberler paylaşarak bebeklerimizi dünyaya sağlıkla getirmek

inşallah birakmaz seni bebeğin eş demek bildiğim kadarıyla plesenta demek canım

arkadaşlar bat 26 şubatt ama hala gelmedi az önce bir damla kahverengi leke gördüm test yaptım sabah negatif sizce ne olabilir

kızlar yaaa ben eşimi çok seviyorum Rabbim hiç ayırmasın bizi ve tabiki tüm sevenleri ay bana mantı pişirmiş ya bulantım azaldikca yedim bugün aç uyumucam dusunceli böcegim o benimmmm

kızlar... moralim çok bozuk :2: kullandığım ilaç D grubu bi ilaç yani riskli bi ilaçmış. gebeliğin ilk ayında kullandpm için büyük ihtimalle ya düşük , ya sağlaıklı gelişimle sonuçlanırmış. ilacı veren gostroentrolğm bebeğş aldırıp ilacı kestikten sonra gebelik düşünebilirsin dedi ama ilk bebeğin seni de anlıyorum kaybetmek istemiyorsun dedi. kadın doğumcu henüz çok erken daha kalp atışları bile duyulmaz kontrolellere geldkçe görcez sonucu dedi. offf kafam allak bullak şimdiden ben çok bağlandım ben bebeğime. aklımdan geçiremiyorum bile gebeliğe son vermeyi. bunun vebali dini boyutu içimi ürpertiyor. ama benm hatam sonucu sakat bi bebek dünyaya getirme ihtimali de vicdanımı rahatsız ediyor. dua edin bana lütfen.... şuan beklemekten başka yapacağm bişey yok. bağışıklım sistemimi baskılayan bi ilaç olduğu için birden kesmemiz doğru olmaz dedi dr. 2 hafta düşük dozda kullanmaya devam et. sonra kesicez dedi. şu an ilacı içmek içimden gelmiyor. lütfen bi fikir verin bana... dualarınızı da eksik etmeyin.. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

inşallah sağlıklı sıhhatli gelişir ve doğar canım doktor ilacı verirken hamile olduğunu bilmiyor muydu

kızlar yarın sabah randevum var dua edin de duyaym bebeğimin kalp atışlarını inşallah bir sorun çıkmaz şu an da hiç heyecan yok açıkçası sadece korku ve olabilecek kötü sonuçlara karşı bi hazırlık var herşey Allahtan veren de o alan da bi kez verdiyse yine verir eğer benden alırsa bebeğimi demekki hayirlisi o şekildeymis sagliksiz doğup hergün üzülecegime rabbim şimdiden alsın en azından daha az üzülürüm Yüce Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.

canım ben beklenmedik bi gebelik yaşıyorum... doktorum bilmiyordu. inşallah yarın güzel haberler alırsın... bebeğinin kalp atışlarını duyarsın. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler ve bize sağlıklı gebelikler nasip etsn...

aminnn canımm inşallahhh

cok super oldu arkadasım tesekkurler

canım dualarımızdasın inşallah bebeğin bırakmaz seni ... Rabbim yardımcın olsun...

bak işte... durun bir ben ANkaradayım. büyük ihtimalle o çevreden olan yok. uyuyanlar var dinlenenler var hastaneye gidenler var çalışanlar var.. fırsat bulsunlar yazarlar..

inş. canım umutluyum bakalım, istanbuldan birilerini bekliyorum bana yol gösterecek :) İlk gebeliğim olduğu için çok acemi hissediyorum ve panik yapıyorum. bir de hiç yakınımda kimse yok danışacağım. :/ bir siz varsınız işte.

Merhaba kızlar daha once de yazmıstım adet zaman kan degerım ıkıyuz kusur cıktı dıye ayın 27sınde gene hcg yapıldı bın kusur cıktı pazartesı kese gormeye gıtcez ısallah goruruz cok endıselıyım ya olmazsa gene dıye allah hepımızı ve bebıslerını korusun ısallah doktorlara pek guvenım kalmadı ıstanbuldakı nerdeys tum ozellere gıttım hepsı abuksubuk konustu pazartesı devlete gıdıcem sanırım en ıyısı gene devlet ( doktor degerım az yuksldı dıye dıs gebeelık olabılır dedı cok uzgunum ) sızce 7 gunde 1000 artmıs az mı bu ya off sınırlerım cok bozuldu (

merhaba arkadaşlar
geçmişten birkaç sayfa okuyabildim ancak. bugünlerde herşeyden midem bulanıyor. ekrana bakmak bile fena yaptı beni
herkes iyidir umarım.

canım, göztepe civarında bildiğim dr yok, ben bir konu açmıştım, orada dr tavsiyesi veren arkadaşlar olmuştu, o konuya bir göz at istersen. kadıköy civarında dr adı verenler olmuştu...
ilk tahlillerini sağlık ocağında veya devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin.

GÜNAYDIN

9bucugu merakla bekliyorum Rabbim bu mübarek günün hürmetine güldürür inşallah beni ve bugün randevusu olanları..

Günaydınlar,
Bugün 1 Mart... Herkese sağlıklı, mutlu güzel günler diliyorum. güzel haberler iyilikler getirsin...

canım dr bilemez zaten ama mağdem önemli bir ilaç mutlaka tahlil yaptırmalıydı.. ben evlenmeden önce sivilce-akne ilacı kullandım özel bir broşürü vardı gebelikte kullanılamaz diye ayrıca her ilacı yeni alışımda kan tahlilleri yaptırılıyordu. yani ben de ne gibi değişiklikler var görülüyordu.

aynı şekilde bekarken bile önemli bir ilaçsa söylüyorlardı ilaç gebelikte kullanılmaz .
en son evlendikten sonra grip olmuştum üşütmüşüm gebelik öncesinde.. bana özellikle sordular ona göre ilaç verdiler hatta. korunmuyorsan hamileler için olan ilaçlardan veriyim diye.. öyle de yaptı..

geçmişte kalmış. ama bence dr un ihmali..ilacı vermeden önce kan testi yaptıracaktı sana... olan olmuş yapılacak birşey yok demek istiyorum ama inan bu cümleyi yazanken zorlanıyorum.

Yalnız şöyle birşey var. ilişkiye girdikten sonra adet dönemine kadar yapılanlar çocuğu etkilemiyor. çünkü o zaman henüz kese vs oluyor. sen hangi zamana kadar kullandın. bebiş ne kadarlığa kadar..

canım allah yardımcınız olsun.. sana tavsiyen iyi bir hastaneye git ve durumu açıkla.. tahlil ve testlere göre ne yapman gerekirse en iyiyi drlar söyleyecektir. allah hayırlısını versin..
moralini bozma.. sağlam dur.. vardır bir hayır diye düşün..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…