bende de çok fazla yorgunluk vardı. hiçbir şey yapmaya halim yoktu. levotironla beraber d vitamini ve demir takviyesi verdi doktorum, şimdi daha iyiyim çok şükür.
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar annemlerdeyim cepten giriyorum o yüzden tek tek mesajlarinıza tesekkur edemedim. insallah birakmaz beni ve buyur bebegim. dun acile gittim kanama kasık agrisi bel agrisi duramadim yatak istirahati dedi suanda kanama durdu çamur gibi akıntı var parçacıklı.ultrasyonda eşinin yanında kanama gözüküyor dedi doktora bebek yok gelismemis deyonce allak bullak oldum soramadım eş ne oluyor diye bilen var mi kizlar
arkadaşlar bat 26 şubatt ama hala gelmedi az önce bir damla kahverengi leke gördüm test yaptım sabah negatif sizce ne olabilir
kızlar... moralim çok bozuk :2: kullandığım ilaç D grubu bi ilaç yani riskli bi ilaçmış. gebeliğin ilk ayında kullandpm için büyük ihtimalle ya düşük , ya sağlaıklı gelişimle sonuçlanırmış. ilacı veren gostroentrolğm bebeğş aldırıp ilacı kestikten sonra gebelik düşünebilirsin dedi ama ilk bebeğin seni de anlıyorum kaybetmek istemiyorsun dedi. kadın doğumcu henüz çok erken daha kalp atışları bile duyulmaz kontrolellere geldkçe görcez sonucu dedi. offf kafam allak bullakşimdiden ben çok bağlandım ben bebeğime. aklımdan geçiremiyorum bile gebeliğe son vermeyi. bunun vebali dini boyutu içimi ürpertiyor. ama benm hatam sonucu sakat bi bebek dünyaya getirme ihtimali de vicdanımı rahatsız ediyor. dua edin bana lütfen.... şuan beklemekten başka yapacağm bişey yok. bağışıklım sistemimi baskılayan bi ilaç olduğu için birden kesmemiz doğru olmaz dedi dr. 2 hafta düşük dozda kullanmaya devam et. sonra kesicez dedi. şu an ilacı içmek içimden gelmiyor. lütfen bi fikir verin bana... dualarınızı da eksik etmeyin.. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
kızlar yarın sabah randevum var dua edin de duyaym bebeğimin kalp atışlarını inşallah bir sorun çıkmaz şu an da hiç heyecan yok açıkçası sadece korku ve olabilecek kötü sonuçlara karşı bi hazırlık var herşey Allahtan veren de o alan da bi kez verdiyse yine verir eğer benden alırsa bebeğimi demekki hayirlisi o şekildeymis sagliksiz doğup hergün üzülecegime rabbim şimdiden alsın en azından daha az üzülürüm Yüce Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın.
canım ben beklenmedik bi gebelik yaşıyorum... doktorum bilmiyordu. inşallah yarın güzel haberler alırsın... bebeğinin kalp atışlarını duyarsın. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler ve bize sağlıklı gebelikler nasip etsn...
cok super oldu arkadasım tesekkurlermesaj kısmında smilleyleri görmek için;
Forum Ayarlari => Ayarlarim => Hesabim => Secenekleri Duzenle => Cesitli Secenekler`den -mesaj editor- kismini "Standart Editor-Toolbar" olarak isaretleyin ve degisiklikleri kaydedin kizlar ve smileyler sizin
Ayberk_ece gururla sunar
kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
bak işte...durun bir ben ANkaradayım. büyük ihtimalle o çevreden olan yok. uyuyanlar var dinlenenler var hastaneye gidenler var çalışanlar var.. fırsat bulsunlar yazarlar..
inş. canım umutluyum bakalım, istanbuldan birilerini bekliyorum bana yol gösterecek :) İlk gebeliğim olduğu için çok acemi hissediyorum ve panik yapıyorum. bir de hiç yakınımda kimse yok danışacağım. :/ bir siz varsınız işte.
canım ben beklenmedik bi gebelik yaşıyorum... doktorum bilmiyordu. inşallah yarın güzel haberler alırsın... bebeğinin kalp atışlarını duyarsın. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler ve bize sağlıklı gebelikler nasip etsn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?