2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende sadece benmiyim tembel olan diye merak ediyodum :)

bende hala gitmedim doktora ve içimde tuhaf tuhaf hisler var yanılıyomuyum acaba diye düşünüyorum ama okuduklarım bu dönemde böle hislerin olabileceği yönünde
kötü şeyleri hiç okumuyorum yoksa daha beter aklımda başka başka fikirler dolanıcak diye

ben geldimmmm bebegimi ve kalp atislarini gördüm çok şükür Allahıma, darısı görmeyenlere

Eeeeeee peki sen ne zaman gitmeyi dusunuyosun dr..ben vajinal muayene istemedigim icin geciktirdim peki sen :))))))

kızlar sabah uyanınca gerinme istegi oluyo korkuyorum yavasca gerinmeye calısıyorum sanki ondan sonra kasıklarımda hafif agrı oluyor gibi siz napıyosunuz gerinmek isteyince

kızlar sabah uyanınca gerinme istegi oluyo korkuyorum yavasca gerinmeye calısıyorum sanki ondan sonra kasıklarımda hafif agrı oluyor gibi siz napıyosunuz gerinmek isteyince

bende yavaşça geriniyorum ama ağrım falan olmuyor çok şükür

Eeeeeee peki sen ne zaman gitmeyi dusunuyosun dr..ben vajinal muayene istemedigim icin geciktirdim peki sen :))))))

yok benim muayeneyle ilgili sıkıntım yok çok şükür

ben aslında 10 gün önce normal rutin kan tahlillerim için hastaneye gitmiştim ama test yapmıştım ve çift çizgi görmüştüm emin olmamakla birlikte hamileyim diye düşünüyodum :)))
şans eseri doktorumda ordaydı ve içeri girdim ölesine muhabbet ederken hayırdır sen neden geldin bugün dedi , bende şeker tahlillerimi vermeye geldim ama hamileyim , belki sende test istersin diye sorayım dedim doktoruma ,
çok şaşırdı :) inanmadı şaka yapıyosun dedi illede bakıcam dedi ve ultrasonla 2 dk baktı kese gördüm çok minik 2 hafta sonra gel dedi iyice bakarız dedi ,

ayak üstü göbekten baktı yani , şimdi yarın gitsem diyorum çok geç kalmadan meraklardayım :) kalp atışlarını duymak görmek ve emin olmak istiyorum

tatlım ah hiç bukadar güzel olduğunu farketmemişim gerinmenin daha önce... ben şöle buldum çözümünü ilk önce bir bacağımı geriorum sonra diğerini sonra gögüs altına kadar kolları kasıyorum karın bölgesini kasmıyorum yani ancak okadar oluyo.. yoksa sancıyo. sırf gerinme yüzünden tabi şiddeti de önemli kanaması olan insanlar var

bende gerinsemde gerinmesemde sürekli bi karın ve kasık ağrısı var ,
mütamadiyen devam ediyo bi azalıyo bi çoğalıyo ama geçmiyo özellikle akşamları yatağa yattığımda inanılmaz çoğalıyo zoraki uyuyoz
çok nadir geçtiği oluyo hep hissettiriyo kendini

ben hala hamile olduguma inanamıyorum gercekten inanamıyorum sevincini bile duzgun yasayamadım....pazartesi gorucem insallah ve hamileligime inanacagım :))))

yani gerinirken kimse benim gibi tırsmıyor sanırım:))))

ben hala hamile olduguma inanamıyorum gercekten inanamıyorum sevincini bile duzgun yasayamadım....pazartesi gorucem insallah ve hamileligime inanacagım :))))

aynen bende öle keseyi doktorum görmesine rağmen hala emin değilim , ya değilsem ya yanlış gördüysek diye
ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum içimde bi tuhaf :) ama yarın nihayet bulucak bu karmaşa inş.

eşimde sıkıştırıyo bi yandan ne zaman gidicez ne zaman görcez bir an önce sölemek istiyorum anneme deyip duruyo :))) zorla tutuyorum emin değiliz söyleme diye

inş. pzt hayırlı haberlerini alırsın ve sevinci doya doya yaşarsın

benim esimde oyle gidelim gidelim diyede oyaladım artık pazartesi bende istiyorum minisimi gormeyi:))))sende yarın gidince yazarsında seninde guzel haberlerini duyarız icinde rahatlar insallahhh... sonra hamis hamis yazısırız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…