2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
[video=youtube;WiUwU1QZet4]http://www.youtube.com/watch?v=WiUwU1QZet4[/video]

anommm kıpır kıpır benim bebem şimdi böle mi

canım ihtimlle hareke etmen doğru olmaz iyice kesinleşene kadar bekle hem illa sağlıksız bebek olcak diye bir kural yok yan etkiler herkeste görülmez onlar araştırmalar sonucu oluşmuş ihtimaller

kızlar ben su içemiyom hiç mide bulantım hat safhada suda içince çok fena oluyom

merhaba hanımlar bende bugün keseyi gördüm doktor kalp atışıda görünüyor dedi ama duyulmaz henüz çok küçük dedi. günlerdir bekliyordum çok şükür bende gördüm bebeğimi inşallah haftaya kalp atışınıda duyarım.

[video=youtube;WiUwU1QZet4]http://www.youtube.com/watch?v=WiUwU1QZet4[/video]

anommm kıpır kıpır benim bebem şimdi böle mi

:) ben gittim pazartesi doktora kalp atışları evet öncekine göre daha hızlanmıştı ama hiç hareketini görmedim. Benim bebem tembel bebekmi acaba

çok garip ve güzel duygu demi
2 gündür ultrason resminde elim

Gözün aydın canım. İnşallah sesli duyarsın kalp atışlarınıda
çok güzel bi duygu gözleri yaşarıyor insanın.

:) ben gittim pazartesi doktora kalp atışları evet öncekine göre daha hızlanmıştı ama hiç hareketini görmedim. Benim bebem tembel bebekmi acaba

yok yok uyuyordur siz ona denk gelmişinizdir
ben daha 10gün sonra gidecem görürüm inşallah kıpırtılarını ...gerçi ben içimde kıpırdadığını hissettiğimi sanıyorum ama bana öyle geliyodur herhalde yada atardamar felandır sanırsam

Son düzenleme:

sen o zaman daha net görürsün. Benim artık bu ay sonunda kontrolum. O zaman büyümüş olur. Birde bebekler haraket ettiğinde gaz sancısı hissedermişiz. ikinci bebeği olanlar bizden daha tecrübeli olduklarından anlamaları muhtemel. ama ilk bebeği olanların bunu ayırması zor oluyor muş.

inşallah ...biz heyecanlıyız ya her şeye bi şey uyduruyoz işte

tsh sonucuma baktim simdi degerim 1,4 çıkmış çok şükür bugün güzel haberlerimi aldim ben darısı sonuçlarını bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…