belli olmaz tatlım, istiyorsan inşallah olur seninde
kızlar... moralim çok bozuk :2: kullandığım ilaç D grubu bi ilaç yani riskli bi ilaçmış. gebeliğin ilk ayında kullandpm için büyük ihtimalle ya düşük , ya sağlaıklı gelişimle sonuçlanırmış. ilacı veren gostroentrolğm bebeğş aldırıp ilacı kestikten sonra gebelik düşünebilirsin dedi ama ilk bebeğin seni de anlıyorum kaybetmek istemiyorsun dedi. kadın doğumcu henüz çok erken daha kalp atışları bile duyulmaz kontrolellere geldkçe görcez sonucu dedi. offf kafam allak bullakşimdiden ben çok bağlandım ben bebeğime. aklımdan geçiremiyorum bile gebeliğe son vermeyi. bunun vebali dini boyutu içimi ürpertiyor. ama benm hatam sonucu sakat bi bebek dünyaya getirme ihtimali de vicdanımı rahatsız ediyor. dua edin bana lütfen.... şuan beklemekten başka yapacağm bişey yok. bağışıklım sistemimi baskılayan bi ilaç olduğu için birden kesmemiz doğru olmaz dedi dr. 2 hafta düşük dozda kullanmaya devam et. sonra kesicez dedi. şu an ilacı içmek içimden gelmiyor. lütfen bi fikir verin bana... dualarınızı da eksik etmeyin.. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
gerinince bir şey mi oluyomuş ki ben geriiyorum valla
[video=youtube;WiUwU1QZet4]http://www.youtube.com/watch?v=WiUwU1QZet4[/video]
anommm kıpır kıpır benim bebem şimdi böle mi
merhaba hanımlar bende bugün keseyi gördüm doktor kalp atışıda görünüyor dedi ama duyulmaz henüz çok küçük dedi. günlerdir bekliyordum çok şükür bende gördüm bebeğimi inşallah haftaya kalp atışınıda duyarım.
kızlar ben su içemiyom hiç mide bulantım hat safhada suda içince çok fena oluyom
merhaba hanımlar bende bugün keseyi gördüm doktor kalp atışıda görünüyor dedi ama duyulmaz henüz çok küçük dedi. günlerdir bekliyordum çok şükür bende gördüm bebeğimi inşallah haftaya kalp atışınıda duyarım.
:) ben gittim pazartesi doktora kalp atışları evet öncekine göre daha hızlanmıştı ama hiç hareketini görmedim. Benim bebem tembel bebekmi acaba
çok garip ve güzel duygu demi
2 gündür ultrason resminde elim
bende ne su ne süt ne de doğru düzgün besleniyorum
yok yok uyuyordur siz ona denk gelmişinizdir
ben daha 10gün sonra gidecem görürüm inşallah kıpırtılarını ...gerçi ben içimde kıpırdadığını hissettiğimi sanıyorum ama bana öyle geliyodur herhalde yayda atardamar felandır sanırsam
sen o zaman daha net görürsün. Benim artık bu ay sonunda kontrolum. O zaman büyümüş olur. Birde bebekler haraket ettiğinde gaz sancısı hissedermişiz. ikinci bebeği olanlar bizden daha tecrübeli olduklarından anlamaları muhtemel. ama ilk bebeği olanların bunu ayırması zor oluyor muş.
asell sen niğdelimisin? bende niğdeliyim hemşeriyiz :)
aynen canım mide bulantısı mahvetti bide çoğu yiyeceğe bakamıyom bilebende ne su ne süt ne de doğru düzgün besleniyorum
evet inanılmaz bişey :) bende bakıp duruyorum şimdi ultrason resmine küçücük nokta kadar bişey bebeğimm :))
ağlama kız bende haftalardır aç geziyom şükür ki ilk 3 ay bu sorun değil bebelerimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?