2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yani gerinirken kimse benim gibi tırsmıyor sanırım:))))

ben tırsıyorum sabahları uyandığımda olmuyoda işyerinde otur otur arada bi acayip geliyo gerinme isteği
yavaş yavaş geriniyorum eskiden olduğu gibi abartılı şekilde gerinemiyorum malesef ağrı olmuyo da ne bileyim korkuyorum
uzanma falan diyolar ya ondan herhalde

peki göbusu cıkan varmı sabah uyanınca benim normal gun icinde sıvı cok aldıgım icin aksamları 3 aylık hamile gibiyim:))

bir mide bulantılı güne daha merhaba hamişlerr
3 gündür uyku uyuyamıyom bulantıdan
bende göbeğim sayesinde 3 aylık gibi görünüyom

4. aya girildiğinde mide bulantıları bitiyor. ancak önümüzde birazcık daha zaman var

kızlar ben cıkıyorum size bol guzel muhabbetler sonra gorusuruz:)))

allahım sana şükürler olsun, tüm isteyenlere nasip et ya rabbim.
gittim o pıtpıtları duydum, eşimle çıldırdık.bir de süpriz ikinci bir kese, kesenin içinde süpriz bi embriyo daha çıktı.onun kalp atışı daha duyulmadı ama haftaya bir daha gideceğiz doktora.inşallah o zaman onu da duyarız.
gidenlerden hayırlı haberler bekliyorum.

sanırsam nafiyede kötü haberler var.çünkü iyi haber alırsam en geç 4 te girerim demişti.giremezsem bilinki kürtaj oldum demişti.girmediğine göre demekki bebişini kaybetti.yinede umarım öyle değildir.

inşallah iyi haber vardır ben bugün rüyamda bile onu gördüm bebeğinin kalbi atıyodu inşallah rüyam çıkar

canım benim inşallah bebeğin sağlıkla gelişir dualarımız seninle

Hayırlısı olsun hakkınızda . Çok sevindim. ikinci kesede süpriz olmuştur. İnşallah onunda kalp atışlarını duyarsın haftaya

kızlar yaaa ben eşimi çok seviyorum Rabbim hiç ayırmasın bizi ve tabiki tüm sevenleri ay bana mantı pişirmiş ya bulantım azaldikca yedim bugün aç uyumucam dusunceli böcegim o benimmmm

benimki de düşük tehlikesi var diye üstüme titriyo herşeyi o hazırlayıp önüme getiriyo rabbim hepimizin evliliklerini bir ömür daim etsin

ayyyyy ciddimisin çok sevindim canım
ben geçen gün bebişimi gördüm tek 1 tane görünüyo kalp atışında 2.çıkarmıki ortaya

peki göbusu cıkan varmı sabah uyanınca benim normal gun icinde sıvı cok aldıgım icin aksamları 3 aylık hamile gibiyim:))

canım benim dün farkettim karnın alt kısmında hafif şişilik var kasık bölgesinde bebişler büyüyüp göbiş yapıyo yavaş yavaş

kızlar sabah uyanınca gerinme istegi oluyo korkuyorum yavasca gerinmeye calısıyorum sanki ondan sonra kasıklarımda hafif agrı oluyor gibi siz napıyosunuz gerinmek isteyince

gerinince bir şey mi oluyomuş ki ben geriiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…