Herkese hayirli cumalar kizlar...
yani gerinirken kimse benim gibi tırsmıyor sanırım:))))
ben zaten hamile gibi göbekliydim şimdi anlam kazanmış oldu göbeğim
ben zaten hamile gibi göbekliydim şimdi anlam kazanmış oldu göbeğim
4. aya girildiğinde mide bulantıları bitiyor. ancak önümüzde birazcık daha zaman var
sanırsam nafiyede kötü haberler var.çünkü iyi haber alırsam en geç 4 te girerim demişti.giremezsem bilinki kürtaj oldum demişti.girmediğine göre demekki bebişini kaybetti.yinede umarım öyle değildir.
Nafiyeden umudumu kestim sanırım kaybetti bebeğini
kızlar bi kötù haber benden sanirim bebegim gitcek benden bugun doktora gittim bebek olusmamış kesem 11 mm gecen haftadan bu yana hiç bùyüme yok hala 11mm içinde bebek yok carsamba tekrar gitcem eger bebek oluşmazsa ya dusecek yada kurtaj çok kötüyüm dua edin ne olur
allahım sana şükürler olsun, tüm isteyenlere nasip et ya rabbim.
gittim o pıtpıtları duydum, eşimle çıldırdık.bir de süpriz ikinci bir kese, kesenin içinde süpriz bi embriyo daha çıktı.onun kalp atışı daha duyulmadı ama haftaya bir daha gideceğiz doktora.inşallah o zaman onu da duyarız.
gidenlerden hayırlı haberler bekliyorum.
kızlar yaaa ben eşimi çok seviyorum Rabbim hiç ayırmasın bizi ve tabiki tüm sevenleri ay bana mantı pişirmiş ya bulantım azaldikca yedim bugün aç uyumucam dusunceli böcegim o benimmmm
allahım sana şükürler olsun, tüm isteyenlere nasip et ya rabbim.
gittim o pıtpıtları duydum, eşimle çıldırdık.bir de süpriz ikinci bir kese, kesenin içinde süpriz bi embriyo daha çıktı.onun kalp atışı daha duyulmadı ama haftaya bir daha gideceğiz doktora.inşallah o zaman onu da duyarız.
gidenlerden hayırlı haberler bekliyorum.
peki göbusu cıkan varmı sabah uyanınca benim normal gun icinde sıvı cok aldıgım icin aksamları 3 aylık hamile gibiyim:))
kızlar sabah uyanınca gerinme istegi oluyo korkuyorum yavasca gerinmeye calısıyorum sanki ondan sonra kasıklarımda hafif agrı oluyor gibi siz napıyosunuz gerinmek isteyince
ayyyyy ciddimisin çok sevindim canım
ben geçen gün bebişimi gördüm tek 1 tane görünüyo kalp atışında 2.çıkarmıki ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?