inşallah 3.ayda biter de normale döneriz
evet canım niğdeliyim ve niğdedeyim memnun oldum hemşerim :)
bende çok memnun oldum :)
evet inanılmaz bişey :) bende bakıp duruyorum şimdi ultrason resmine küçücük nokta kadar bişey bebeğimm :))
ama sen niğdede değilsin galiba .tebrik ederim bebişinide
benim kuzum 1,5cm olmuş oyyy ultrason kagidini cerceveleip asmak geliyo içimden
tebrik ederim. çok güzel haber.tsh sonucuma baktim simdi degerim 1,4 çıkmış çok şükür bugün güzel haberlerimi aldim ben darısı sonuçlarını bekleyenlere
maşallah kuzularımıza...
eşimde buzdobının üstüne takmış. nazar boncuklu magnet vardı onu hemen koydum. diğerini de yanına koymuş. arada bebişim diye seviyorum...
ben korkuyorum biri görür nazar falan değer diye kayınvalideme bile gostermedim
benim kuzum 1,5cm olmuş oyyy ultrason kagidini cerceveleip asmak geliyo içimden
neeee 2 ay dahamııı yok ya 3 dür oo 3 :)) ya hem grip hem bulantı sabah genzime kaçtı zaten boğuluyodum..bide zorlanırken kaçırmalar cabası yok yok 3 dür o 3...
ağlama kız bende haftalardır aç geziyom şükür ki ilk 3 ay bu sorun değil bebelerimiz için
selam kızlar ben de bugun doktora gidecem:18: inşallah duyarım pıtpıtlarını bebişimin:18::18: çok korkuyorum aksi bişey olacak diye yaa :18:Allah tum bekleyenlere hayırlı mutlu haberlerle donmeyi nasip etsin inşallahhh:109:
oh ne güzel, en güzelini yapıyosun zaten besinlerden almak lazım ne almak gerekiyosa ama ne yapalım bazen çok eksiklik olunca doktor illa içicen deyince yapacak bişi kalmıyo, en güzeli doğal beslenmek aslında ama yapabilirsek
ben geldimmmm bebegimi ve kalp atislarini gördüm çok şükür Allahıma, darısı görmeyenlere
peki göbusu cıkan varmı sabah uyanınca benim normal gun icinde sıvı cok aldıgım icin aksamları 3 aylık hamile gibiyim:))
benim bildiğim ilk trimester (ilk 3 ay) mide bulantısı ile geçiyor. sonrasında 2. trimester döneminde geçiyor. hatta doktorlar buna balayı dönemi diyorlarmış:) benim annem beni doğurmaya 2 hafta kalana dek mide bulantısı çekmiş. beterin beteri var yani...
biliyorum tatlım bu ara çok bunalttığı için bir an öce bitmesini bekliyorum. annem de 9 ay çekmiş hem bende hem kardeşimde...şiddetlenmeye başladığı için zor oluyo şimdi evdeyim rahatsızım raporluyum okulda da vurursa böyle artık yedek kıyafetle bavulla falan gezicem heralde... :18:
tatlım sen hala tüp bebek merkezindeki doktorlara mı görünüyorsun?
bir de hangi ilde yaptırmıştın?ilk denemen miydi?
Selamlar herkese... Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumduygusal olarak çükük durumdayım... Nedeni nedir onu da bilmiyorum ama belim ağrıyor sürekli... Aslında bel mi böbrekler mi anlamadım ama sağ ve sol yanlarım ağrıyor... Akşamları kasık ağrım da artıyor... Dua edin bebeğim ve benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?