2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim kuzum 1,5cm olmuş oyyy ultrason kagidini cerceveleip asmak geliyo içimden

maşallah kuzularımıza...

eşimde buzdobının üstüne takmış. nazar boncuklu magnet vardı onu hemen koydum. diğerini de yanına koymuş. arada bebişim diye seviyorum...

bugün gülücükün de randevusu vardı ne yaptı acaba inşallah mutlu mutlu gelir o da

maşallah kuzularımıza...

eşimde buzdobının üstüne takmış. nazar boncuklu magnet vardı onu hemen koydum. diğerini de yanına koymuş. arada bebişim diye seviyorum...

ben korkuyorum biri görür nazar falan değer diye kayınvalideme bile gostermedim

selam kızlar ben de bugun doktora gidecem:18: inşallah duyarım pıtpıtlarını bebişimin:18::18: çok korkuyorum aksi bişey olacak diye yaa :18:Allah tum bekleyenlere hayırlı mutlu haberlerle donmeyi nasip etsin inşallahhh:109:

Kızlar ne var ne yok?
Ben dün bulantıdan işe gelemedim. Sabah giyinmek için kalktım yığıldım yere :2:
bugünde aynıyım tansiyon hep 9-6 civarı. ne yesem çıkarıyorum.
aksam dr kontrolüm var.
İnsallah iyi haberlerle gelirim kızlar dua edin:109::109::109:

neeee 2 ay dahamııı yok ya 3 dür oo 3 :)) ya hem grip hem bulantı sabah genzime kaçtı zaten boğuluyodum..bide zorlanırken kaçırmalar cabası yok yok 3 dür o 3...

benim bildiğim ilk trimester (ilk 3 ay) mide bulantısı ile geçiyor. sonrasında 2. trimester döneminde geçiyor. hatta doktorlar buna balayı dönemi diyorlarmış:) benim annem beni doğurmaya 2 hafta kalana dek mide bulantısı çekmiş. beterin beteri var yani...
ağlama kız bende haftalardır aç geziyom şükür ki ilk 3 ay bu sorun değil bebelerimiz için

ilk 3 ay evet bebek anneden beslenmediği için problem değilmiş.

hayırlı haberlerle gel inşallah...

kızlar merhabalar......
biz nerden geliyoruz bilin bakalım?

evettttttttt doğru tahmin... miniğimin kalp atışlarını gördük.... çok şükür,binlerce kez şükür.......
darısı bekleyen herkesin başına.....
gece uyuyamadım. kötü kötü rüyalar gördüm ama şükür ki hayra çıktı...
rabbime emanet minik yavrum...1cm boyu varmış....

Selamlar herkese... Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum duygusal olarak çükük durumdayım... Nedeni nedir onu da bilmiyorum ama belim ağrıyor sürekli... Aslında bel mi böbrekler mi anlamadım ama sağ ve sol yanlarım ağrıyor... Akşamları kasık ağrım da artıyor... Dua edin bebeğim ve benim için...

mümkün oldungunca öle yapmaya çalışıyorum :) bizim burda inek besleyen bi amca var ondan süt aldım yourt yaptım :) dogal dogal dourcam bebemi

ben geldimmmm bebegimi ve kalp atislarini gördüm çok şükür Allahıma, darısı görmeyenlere

çok çok çok güsel bi duygu dimi pıt pıt pıt bidaha duymak için sabırsızlanıyorum vala haftaya cumartesi gidicem bida doktora

peki göbusu cıkan varmı sabah uyanınca benim normal gun icinde sıvı cok aldıgım icin aksamları 3 aylık hamile gibiyim:))

ben 1.74 boyundayım 55 kiloyla hamile kaldım ama suan eteklerimin beli sıkıyo diyebilirim hele akşam 5 aylık gibi oluyorum resmen şipşiş

tatlım sen hala tüp bebek merkezindeki doktorlara mı görünüyorsun?
bir de hangi ilde yaptırmıştın?ilk denemen miydi?

evet canım doktorum prof. dr. engin oral ve onunla devam ediyorum. istanbuldayım, ilk tüp bebek denememizdi ve tuttu çok şükür. inşallah bebeklerimiz bizleri bırakmazlar. senin de tüp bebek miydi?

evet cnm belmi böbrekmi bende ayırdedemedim.ama bi kaç günde geçiyo su içmeye çalış kese için bebeğin suya ihtiyacı var bütün gün mide bulantısından içemiyorum akşam üzeri içim yanıyo dudaklarım çatlamaya başlıyo 1 litreyi bir kerede içiyorum bu sefer... bol su içmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…