2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çöküntünün nedeni hormonlar... eşim bardağı masaya koysa çıkan sese bile tepki gösterir oldum tabi ben zırıl zırıl hasta oldum zaten hep benim başıma gelir bu yine zırıl zırıl... tam anlamıyla hamileyim ya.... sonra gülüyorum kendime hehe hamilelik bunalımıda yaşarmışsın amanda aman... diye sonra duygusallaşıp yine zırıl zırıl... dengesiz bişey oldum yaa:))))

Ohhh maşallah gözün aydın hadi bakalım hep birlikte bebişlerimizi dahada büyüteceğiz inşallah

Selam panik yapma. Muhtemelen seninde hamileliğin bel ağrısı çekerek geçecek. Abalamda 9 ay boyunca yaşadı bu sıkıntıyı. Olabilecek normal şeyler bilgin olsun. Benimde kasık ağrım çok yoğun ve baya ağrılı oluyor. Doktorum gayet normal demişti . rahim büyüdükçe bu ağrılar olacak dedi. ağrıyor diye korkma yani daha çok sevinmelisin bebeğin büyüyor ve rahimde ona yer açıyor. Yalnız kendini yormamaya özen göster biraz yorulunca hemen ağrı artıyor.

ay hahaha, güldürdün beni allahta seni güldürsün, koptum gülmekten, insan ne garip bir hale geliyor değil mi, güzel bişey duysan zırlıyosun, kötü bişey duysan zırlıyosun, şebek etti bizi bu bebişler:)

Nasıl oldun toparlanabildin mi?

sağolasın canım...
inşallah herşeyimizi paylaşıcaz burdan...
inan üzerimden büyük bi yük kalktı....

Haklısın bebeğin kese oluşumu bebek gelişimi kalp atışı byümesi falan derken hepimiz ister istemez stres oluyoruz. Darısı inşallah duymayan arkadaşlara olsun.
sonraki kontrolun ne zaman?

hoşgeldiniz... maşallah tatlım.

aynen.. bana hani ağla deseler hüngür hüngür ağlayacağım. ya da birşey olsa hemen ağlıyorum zaten. canım bel de kalınlaşıyor.. sanırım yan etkileri:)

hoşgeldiniz... maşallah tatlım.

aynen.. bana hani ağla deseler hüngür hüngür ağlayacağım. ya da birşey olsa hemen ağlıyorum zaten. canım bel de kalınlaşıyor.. sanırım yan etkileri:)

Evet bel kalınlaşıyor. Hiç kilo almadım ama belimin kalınlaştığını ve vucudumun değişmeye başladığını fark ettim bir anda.

selam kızlar. siz de benim gibi doğum korkusu yaşıyo musuuz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyorum..

selam kızlar. siz de benim gibi doğum korkusu yaşıyo musuuz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyorum..

Ben çok korkuyorum :18::18::18:
Ama bana çevremdekiler şöyle söyleyerek beni teselli ediyorlar. ''hamileliğin her aynın tadını çıkar bırak o gün nasılsa gelecek ozaman düşünürsün . Şimdiden düşünüpte kendini üzme'' diyorlar bende onları dinlemeye karar verdim :)

Nasılsa girdi bi kere bu girişin birde çıkışı olacak ama dimi

ben korkmuyorum ama sezeryan olmasın da onu hiç istemiyorum... O sancıya,acıya razıyım ama yeterki normal doğum olsun... İnsallah sezeryan olmak zorunda kalmam. Normal doğumdan sonra hiç bişey hissetmiyosunuz.. Bi acı sızı kalmıyo... Ama sezeyan zor bence...

sen ne diyosun, ödüm patlıyor resmen, ama düşünmemeye çalışıyorum napalım kısmette neyse o olacak dimi, bide başa gelen çekilir :) hep diyolar ya o anı unutucaksın tüm çektiğin sıkıntıları bebeğini kucağına aldığın zaman diye işte ona güveniyorum bende heheh:)

ay tatlım sana aylı yıldızlı katılıyorum. ben de kendimi teselli ediyorum aman diyom nasıl olsa öle böle doğacak inş...hatta bu günlerimi arıcam diyom daaa gel de her zaman böle düşünebil. hele gece yatağa girince bazen düşünürken valla sıcak sıcak terliyom..:):)

bak sen de haklısın. hatta biz bi çift patik aldık aklıma kötü şeyler gelince ona bakıyom ayyyy çok etkileniyorum rahatlıyorum demek ki diyom kucağına alınca her şey bitecek dediklerinin damlasıdır bu hislerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…