benim bildiğim ilk trimester (ilk 3 ay) mide bulantısı ile geçiyor. sonrasında 2. trimester döneminde geçiyor. hatta doktorlar buna balayı dönemi diyorlarmış:) benim annem beni doğurmaya 2 hafta kalana dek mide bulantısı çekmiş. beterin beteri var yani...
biliyorum tatlım bu ara çok bunalttığı için bir an öce bitmesini bekliyorum. annem de 9 ay çekmiş hem bende hem kardeşimde...şiddetlenmeye başladığı için zor oluyo şimdi evdeyim rahatsızım raporluyum okulda da vurursa böyle artık yedek kıyafetle bavulla falan gezicem heralde... :18:
inşallah geçecek. napalım bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız. hep o anı düşünmeye çalışıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum:)
Selamlar herkese... Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumduygusal olarak çükük durumdayım... Nedeni nedir onu da bilmiyorum ama belim ağrıyor sürekli... Aslında bel mi böbrekler mi anlamadım ama sağ ve sol yanlarım ağrıyor... Akşamları kasık ağrım da artıyor... Dua edin bebeğim ve benim için...
kızlar merhabalar......
biz nerden geliyoruz bilin bakalım?
evettttttttt doğru tahmin... miniğimin kalp atışlarını gördük.... çok şükür,binlerce kez şükür.......
darısı bekleyen herkesin başına.....
gece uyuyamadım. kötü kötü rüyalar gördüm ama şükür ki hayra çıktı...
rabbime emanet minik yavrum...1cm boyu varmış....
Selamlar herkese... Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumduygusal olarak çükük durumdayım... Nedeni nedir onu da bilmiyorum ama belim ağrıyor sürekli... Aslında bel mi böbrekler mi anlamadım ama sağ ve sol yanlarım ağrıyor... Akşamları kasık ağrım da artıyor... Dua edin bebeğim ve benim için...
çöküntünün nedeni hormonlar... eşim bardağı masaya koysa çıkan sese bile tepki gösterir oldum tabi ben zırıl zırıl hasta oldum zaten hep benim başıma gelir bu yine zırıl zırıl... tam anlamıyla hamileyim ya.... sonra gülüyorum kendime hehe hamilelik bunalımıda yaşarmışsın amanda aman... diye sonra duygusallaşıp yine zırıl zırıl... dengesiz bişey oldum yaa:))))
çöküntünün nedeni hormonlar... eşim bardağı masaya koysa çıkan sese bile tepki gösterir oldum tabi ben zırıl zırıl hasta oldum zaten hep benim başıma gelir bu yine zırıl zırıl... tam anlamıyla hamileyim ya.... sonra gülüyorum kendime hehe hamilelik bunalımıda yaşarmışsın amanda aman... diye sonra duygusallaşıp yine zırıl zırıl... dengesiz bişey oldum yaa:))))
Nasıl oldun toparlanabildin mi?
çok şükür iyiym 2 gündür ama halsizim tabi :) saol canım sorduğun için :))
Ohhh maşallah gözün aydın hadi bakalım hep birlikte bebişlerimizi dahada büyüteceğiz inşallah
sağolasın canım...
inşallah herşeyimizi paylaşıcaz burdan...
inan üzerimden büyük bi yük kalktı....
kızlar merhabalar......
biz nerden geliyoruz bilin bakalım?
evettttttttt doğru tahmin... miniğimin kalp atışlarını gördük.... çok şükür,binlerce kez şükür.......
darısı bekleyen herkesin başına.....
gece uyuyamadım. kötü kötü rüyalar gördüm ama şükür ki hayra çıktı...
rabbime emanet minik yavrum...1cm boyu varmış....
hoşgeldiniz... maşallah tatlım.
aynen.. bana hani ağla deseler hüngür hüngür ağlayacağım.ya da birşey olsa hemen ağlıyorum zaten. canım bel de kalınlaşıyor.. sanırım yan etkileri:)
Haklısın bebeğin kese oluşumu bebek gelişimi kalp atışı byümesi falan derken hepimiz ister istemez stres oluyoruz. Darısı inşallah duymayan arkadaşlara olsun.
sonraki kontrolun ne zaman?
selam kızlar. siz de benim gibi doğum korkusu yaşıyo musuuz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyorum..
sonraki 1nisanda insallah.
selam kızlar. siz de benim gibi doğum korkusu yaşıyo musuuz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyorum..
Ben çok korkuyorum :18::18::18:
Ama bana çevremdekiler şöyle söyleyerek beni teselli ediyorlar. ''hamileliğin her aynın tadını çıkar bırak o gün nasılsa gelecek ozaman düşünürsün . Şimdiden düşünüpte kendini üzme'' diyorlar bende onları dinlemeye karar verdim :)
Nasılsa girdi bi kere bu girişin birde çıkışı olacak ama dimi
sen ne diyosun, ödüm patlıyor resmen, ama düşünmemeye çalışıyorum napalım kısmette neyse o olacak dimi, bide başa gelen çekilir :) hep diyolar ya o anı unutucaksın tüm çektiğin sıkıntıları bebeğini kucağına aldığın zaman diye işte ona güveniyorum bende heheh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?