2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aaaa ne güzel... Kac doğumlusun cnm ben 86lıyım... Ama bebişlerimizinki denk gelmiyo ama olsun ekim ikisi de....

84 lüyüm canım bende :) içime öyle doğuyor ki benim bebeğim eylül sonunda doğacak gibi geliyor.

ben geldimmmm bebegimi ve kalp atislarini gördüm çok şükür Allahıma, darısı görmeyenlere

bugün hep güzel haberler var ne güzel gözünüz aydın darısı bana artık,OzlTzk demek ikinci kese göründü nasıl şaşırmışsınızdır hayırlı olsun

benim gibi panik bir hamile daha biraz sakin ol canım daha 6 haftalık galiba senin kalp atışının duyulmaması gayet normal bende 6 haftalıkken gittiğimde yolk sac ve küçük bi beyazlık göründü bebeğimmiş,bende çok panik yaptım hemen ertesi günü başka bir doktora gidecektim ama sonra beklemeye karar verdim herşey olacağına varıyor zor ama pozitif olmaya çalış,ben pazartesi gidicem doktora sen tekrar ne zaman gideceksin

Perşembe günü gel dedi. aslında fotoğrafları eklemek istiyorum bi görün diye ama beceremiyorum

Kızlar bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım.ts4 biraz yüksek çıktı 0.08 kadar fazla sınırdan.tsh 2 küsurlerde hadi onlar ilaçla düşer diye umuyorum da.hemşire enfeksiyon var gibi görünüyo.idrar testi isterler senden dedi.size böyle bir sorunu olan var mı.çok mu tehlikeli acaba.

Ben taa perşembe günü. nasıl bekliycem bilemiyorum. Kimseyle konuşamıyorum eşim annem herkes kızıyor artık bana bu panik halimden bende içime kapandım iyice ama buda delirtiyor. Bende de küçük bi beyazlık var ama doktor bebeğin demedi diyemedi büyük ihtimal bebek olabilir dedi. Kesin kesin " aaa bak bebeğin hemde kıpırdıyor" falan dese böyle olmazdım. Kalbi atabilirde atmayabilirde.... yorum böyle

Papatya, sen kalp atışlarını duydun mu?

Canım bende cok cok iyiyim sükürler olsun. Çok giremiyorum canm bulantılarım ve mide yanması mahvediyordu beni, ama dünden beri biraz daha iyiyim.

Hepimizde olan sorunlar var canım atlatacağız inşallah bugünlerimizide . en güzel dönem 3 ay ile 6 arası diyorlar bakalım. Biz de diyecek miyiz?

Perşembe günü gel dedi. aslında fotoğrafları eklemek istiyorum bi görün diye ama beceremiyorum

Canım bebek zaten kıpırdamaz. Ben 2 aylık oldum neredeyse sadece bebeğimi grdüm kıpırdama olmaz daha çok küçükler. Perşmebeyi bekleyemezsen 1 gün öne çek ve çarşama git. Ama bu halin inan seni ve bebeği sıkıntıya sokmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Doktor sadece keseyi görmüş ve bir kez gitmişsin doktora aramızda senden daha kötü durumda olan arkadaşlar var kesesi gelişmeyip 1 hafta sonrasını bekleyenler var moral bozmak için söylemiyorum biraz daha kendine gelip gayretlşi olman için söylüyorum bunları. Bence bi silkelenip kendine gel.

başka ne olabilirki canım bebeğindir tabiki,ben tam 6 haftalıkken gittim kalp atışı görülmedi doktor çok normal 2 hafta sonra gel dedi ben o kadar bekleyemem dedim 10 gün sonra gidicem çok panik yapmıştım ama bakıyorum ağrım yok kanamam yok herşey gayet normal gidiyor bende pozitif olmaya karar verdim bu halime kendim bile şaşıyorum normalde eşimi delirtirdim ya kalp atışı yoksa ya kötü bişey varsa diye,ama beklemekten ve dua etmekten başka yapacağımız bişey yok nasipte varsa kalp atışınıda kucağımıza aldığımızıda görürüz ama nasip değilse yapacak bişey yok sende olumlu düşünmeye çalış lütfenhakkında hayırlısı olsun

Kızlar benım adetlerım bırkac gun olarak duznsız 20subatta hcg bakıldı ıkıyuz kusur cıktı sonra 27subatta bakıldı bınkusurdu 4marrta randevum var sızce bebek kese falan bısı gorunurmu guttıgım hastanenın ultrasonu kotu bende baska hastaneden aldım sızce dgerım bebek goruncek kadar yukselırmı cunkı doktor dgerlerın az armıs falan dedı sınırımı bozdu hekezden yorum beklıyorum lutfen

Yapamıyorum, içimden bir ses bu doktor için de " seni oyalıyor aslında geri olduğunun o da farkında ama o kadar peniktim ki üstüne bidaha üzmek istemedi ondan var la yok arası konuştu" diyor bu sese engel olamıyorum.

mrb. aranıza yeni katılıyorum dün int.te araştırma yaparken rastladım size. hemen üye oldum. ben de ekim annesi olmaya adayım :) allah bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. inşallah sağlıklı huzurlu hamilelik dönemi geçiririz ki bebeklerimz de öyle olsun .. :)

genelde erken oluyo zaten cnm.. Aman sağlıklı olsunlar da er yada gec farketmez... Bu arada cifte doğum günü partisi yaparız burda, çubuk kraker partisi,pasta tatlı olduğundan hiç yiyemem çünkü..

ultrason kötüyse göremeyebilirsin canım ama bu demek değilki kese yok, kese vardır, ben 6+5 günlüktüm gittiğimde alttan ultrason ile baktı ve keseyide gördü bebişide ama ben özel hastaneye gidiyorum ve oradaki aletler son sistem hep, o nedenle bekleyebiliyorsan bekle, yok bekleyemem diyorsan git bir içini rahatlat, kan değerlerime hiç baktırmadım ben, sadece biraz sabredip direk doktora göründüm:) o günden beride hiç kan değerlerime bakılmadı, sadece genel kan ve idrar testleri yapıldı benim sağlık durumumu görmek için o kadar. Doktorlar çok ilginç olabiliyorlar bazen, o nedenle lütfen kötü yorumlara kulak asma, gülüp geç, herşey olacağına varır, hayırlısı neyse o olsun senin için inşallah, ama stres yapma, rahat olmaya çalış hep iyi düşün:)

canımm öncelikle stres yapma geç döllenmiştir ve yavaş gelişiyodur şimdi hangi doktora gitsen aynı şeyi söyliycek bence perşembeyi dualarla bekle bebeğinin gelişmesini bekle kendini sana göstericek kadar.... birde tüp bebek öncesi demişsin ne kadar güzel bir şey bu demekki tüp bebeğe gerek kalmıycak bu bebek gidersede ki inşallah seninle kalır ve büyür gelişir... rahmin bir sonraki bebekte daha sağlam olucak... sadece içi ferah tut ve perşembeyi bekle.. önceki şu yüzlerce sayfayı tek tek okusan bizde ne sabırla bekledik...sabret... sadece sabret...

şansın varsa kalp atışlarını bile duyabilirsin :) çünkü 7, hafta da olacaksın . gerçi herkesin bebek gelişim durumu farklı ama ben vajinal muayene ile 6+1 de kalp atışlarını duymuştum.

not: BİR KELİMEYİ YANLIŞ YAZMIŞIM DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTİYORUM NEDENSE DÜZELT LİNKİ YOK.. GİRDİM ÇIKTIM TEKRAR YAPTIM YİNE OLMADI. BEN DE ALINTILADIM ESKİSİNİ SİLDİM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…